Leiden- mutáció és a teherbeesés/terhesség (beszélgetés)
Igen, várok türelmesen. Ó szegénykém már megint csuklik... nem értem hogy tud ennyit inni:)
Remélem nem lesz óriási. Egy hónap alatt mennyit nőhet még?
Pihenek, de nem esik sehogyse a fekvés..:( Félig ülve kéne aludnom..:)
Szép estét mindenkinek!
Murdok: ok akkor pihenj sokat, és egy nagy kalappal neked a hétvégére, hogy túl legyél rajta. :)
Kiss: Csak szépen sorjában, eljön a te napod is. Addig meg legalább szépen fejlődik, növöget a babád odabent. Pihenj te is minél többet.
Puszi mindenkinek. Szép napot! Sziasztok.
Tényleg Murdok? ez több mint gyanus :)
Hajrá, hajrá nekik!!!
Murdok is eltűnt??? 2 napja nem volt gépnél.
Egyre több a gyanús ember nekem. :D
De nem baj!!! Hajrá csajok! Ügyesek legyetek!!! Puszi mindenkinek! Jóéjt!
Fárasztó,de ki fogod bírni. Szülés után az első pár hét nehéz, de meg fogod szokni. Ahogy nő a baba, egyre többet alszik, és lesz időd pihenni. Nekem szerencsém van, mert egy kis angyalkám van :D. Este 8kor eszik, és leghamarabb hajnal 4kor kel, de olyan is volt már hogy fél 6 után keltünk csak enni.
Az utolsó időben szerintem inkább pihenj, vagy csak minimális házimunkát csinálj, inkább gyűjtsd az erőt. Aludj amennyit csak tudsz, amíg megteheted. :D
Köszönöm szépen. A naplómba igyekszem majd írni, amikor időm lesz, hogy tudjátok olvasni. Most egy kicsit elmaradtam vele, de pótolni fogom ígérem.
Jó éjt mindenkinek!
Puszi.
Várhatjuk, hogy Ritus majd jelentkezzen...biztos minden oké.
Zsu, Te már megtapasztaltad ezt, vén róka vagy e téren :);)
A szülés kiveszi az energiát és a kevés alvás.... hogy fogom én ezt bírni???
Én jól vagyok, a nehezedő pocaktól visszább kell vennem a házimunkából, mert elfáradok...pedig úgy is rám vár. Ez van.
Amúgy láttam a naplódat, gyönyörű a kis Timi!!!
Írjál sokat, hogy tanuljunk Tőled:)
Sziasztok.
Látom lesznek vagy már vannak is új hírek. Ritus 2 napja nem volt bejelentkezve, biztos megszült már azóta és babázik. Jól érezte hogy szülni fog. Tudni lehet azt hogy milyen az igazi fájás. Ti is meg fogjátok érezni mikor kell menni. :D Gondolom 1-2 nap és hazaengedik őket a kórházból. Bár szerintem nem az lesz az első hogy géphez ül. Én is csak pár nap után ültem gép elé, akkor is vagy 10 percre, mert nagyon fáradt voltam. :)
Csajok ti hogy vagytok?
Sziasztok!
Ritus azóta már babázik :) nagy a csönd.
Murdok Te következel..:) Érzelmár valamit?
Nekem még egy hónap, ha kihúzzuk addig. Már így is úgy megyek, mint aki szülni megy..:) A pocak nehéz, alvásnál nehéz megfordulni, vagy 2 napja nyomódik alul a hasam jobb oldalon.
Voltam NST-n minden oké, jövőhéten is megyek, + haematológiára + terhesgondozásra...jajjj de sűrű program.
Kibírjuk csajok!!!
Jaja, gyanússss a leányzó :)
Ma voltam utoljára a haematológián, a dokinő megnyugtatott h minden rendben lesz majd, de én még mindig parázok. Azért durva volt így 39 hetesen bemenni, nem merek én már messzire mászkálni. :)
Éjféltől 1:40-ig 20 perces fájásaim voltak, utána 1:50-től 3:00-ig 10 percesek (illetve tizenpár percesek), már kezdtem reménykedni, de utána megint csökkent 30-40 percesre. Nem sokat aludtam. De azért ezek már durvák voltak, tényleg FÁJÁSOK, és gondolom ez sokkal rosszabb lesz a végére. Hogy fogom én ezt bírni? Markolásztam a takarómat rendesen.
Reggel voltam magzatvíz vizsgálaton, minden oké, 1 ujjnyira vagyok tágulva. A doki még haza engedett. Azóta is vannak fájások, de teljesen rendszertelenül.
Sziasztok!
Éjszaka volt pár fájásom, már kezdtem reménykedni, de aztán semmi... Úgyhogy várok tovább. :)))
Nekem is néha olyata mozdul a kiscsaj, hogy a szemem majd kiugrik. :)))) Tegnap is mondtam neki, hogy bújjon gyorsan ki és már kalimpálhat is! :)
Türelmes leszek, ígérem. :) Majd adok nektek tanácsokat.
Kitartás mindenkinek! Ki fogjátok bírni.
Nekem már alig fér a babóm, a poci is nagyobb, pedig még van 1 hónap. Itt nyom, ott nyom szegénykém, ma is reggel kikerekedett a szemem pár percre, annyira rossz ponton fészkelődött.
Nem tudom Ti hogy bírjátok...
Zsu! hamarosan babás fórum is lesz itt, kis türelem :)
Az lehet. Majd meglátjuk. Úgy legyen. Tudd le minél hamarabb. Jó lesz babázni már neked is!
Alig várom már hogy megszüljetek, és beszélhessünk a babáinkról. :D
Szintén Oscillo-t szedek, bár nem az igazi. :( Nekem is torokfájással kezdődött és még most sem az igazi, de arra is homóbogyót szedek. Drága férjem főzött nekem husilevest, vett narancslevet és főzött csipkebogyóteát, szal erős lékúrán vagyok. :)
Remélem hétfőre elmúlik, a kisasszony kezd nagyon gyanús lenni, mintha lejjebb csúszott volna. Lehet h jövőhéten már találkozunk? :)
Remélem azért a fáslizás nem kell.
Szedsz valamit az influenzásodra?
Csak azért kérdezem mert ma nekem is kijött valami, a férjemtől elkaptam a torokfájást. Vettem influenzás tünetre "oscillococcinum" készítményt, remélem helyre tesz, ezt kismamik is szedhetik.
Ha elmult a görcsölés, akkor még van időd, a kiscsaj is tud vár míg rendbejössz.:)
További ajánlott fórumok:
- Kismamák, és akik most (2013) tervezik a teherbeesést
- Babaprojekt - próbálkozók, sikeresen teherbeesők
- A teherbeesés gondolatátol-az első biztos tesztig és onnan tovább..
- Akik 2010 március-áprilisában szeretnének teherbeesni!!!:-)
- A tökletes időzítés - avagy a teherbeesés fortélyai
- Hőmérőzzünk, hogy teherbeessünk