Leg Magic tapasztalatok (beszélgetés)
Sziasztok!
Megpróbáltam végig olvasni a fórumot, de a 100. oldal körül már nem bírtam tovább olvasni. Gondolkodom egy LM vásárláson, én nem csak formásítani, de csökkenteni is szeretném a körméretet, viszont olvastam, hogy volt aki vastagodott tőle. Mik a tapasztalatok ezzel kapcsolatosan?
Előre is köszönöm:
Dorka
Sziasztok!
Én újra elkezdtem.:) 3nap kihagyás után.Jaj,nagyon jól esett 6km-t futottam előtte meg persze LM és torna.Tiszta fittnek érzem magam.:) Holnap mérlegelés,kíváncsi vagyok a hétvége után milyen eredményekkel szolgálok nektek.Bár nem sok reményt fűzök ahhoz,hogy újabb mínuszokat tudok majd írni.:(
Sok-sok fogyást kívánok mindenkinek.:) Chelsee üdvözöllek a klubban.Nagyon várom majd az eredményeidet.;)
Üdv!
Hosszas várakozás után nekem is sikerült Leg Magic-hez jutnom, igaz használtat vettem, de ezen a gépen szerintem nem sok dolog van, ami tönkre mehet.Az újat nem bírtam volna megfizetni, a Leg Trainet és Mastert pedig nagyon sok ismerősöm mondta, hogy ne vegyem meg. Most szorgalmasan hozzákezdek az edzéshez, mellett még stepper és derék formálás. Remélem lesz eredmény!
Elcserélném Easy Shaper-emet Leg Magic vagy Tréner-re!!!!
Tud valaki segiteni??
INoémi
Sziasztok!
Hát volt 3 napom amikor semmit nem csináltam.:( Ez nagyon elszomorít,mert a mérleg is így fog hozzám állni.:( Holnap újra elkezdek mozogni.LM,futás,diéta meg egy kis zsírégető lötyi.:) Kíváncsi vagyok a hatásra.Holnap beszámolok.Jah,kaptam mérleget a szobámba,így hála istennek minden nap megmérhetem magam:(
nekem is eredeti az LM-em.
a gatyusz nekem is van, bár nem tudom olyan-e mint amilyenre Te gondolsz. nekem olyan mint a kukászsák. én direkt nagyobbat akartam,hogy pl véletlenül se repedjen szét :) szerintem mindegy mekkora, a víz így is úgy is elfér benne :D
Szia!
Nem tudom, mintha azt olvastam volna, hogy érdemesebb inkább az eredetit megvenni még ha drágább is. De persze mindenkinek más válik be. Én szerintem ragaszkodom a Leg magichez, aztán majd meglátjuk.
nekem térdproblémáim vannak (2éve elütött egy autó), de semmi nem lett az LM-től a térdemmel, eleinte kissé fájt, de aztán arra gondoltam,hogy lehet, hogy még ott is hasznomra van, hiszen megerősíti az izületeimet, izmaimat :)
Én az LM mellett MAX Béres A -tól szoktam néhány percet ( szó szerint néhányat) csinálni, igaz most a vizsgaidőszak miatt már rég nem csináltam egyiket sem.. :(
Futni én sem tudok, egyrészt az említett térdem miatt,na meg már mondtam, h én ahhoz lusta vagyok..
SZERINTEM megéri az árát, igaz én használtan vettem( ismerőstől, fele annyiért, amennyiért más árulja). és mivel nem csinálok mást mellette, azon gondolkozok, hogy vmi turmix-étkezéshelyettesítőt kéne innom, vagy vmit szedni, de addig még mindig nem jutottam el.
Nézd meg a mérlegelőmet. akkor LMeztem,meg husikon-salátákon éltem. most ismét elkezdem, és ugyanígy fogom csinálni. Sok sikert Neked hozzá :)
Sziasztok!
Köszönöm a válszokat. Még az érdekelne, hogy centikbe milyen eredményt értetek el, ha csak a lm-et használjátok? Egy kicsit borsos az ára ahhoz, hogy melette még km-eket is le kelljen futnom, meg kicsit aggódom, mert olvastam olyat, hogy a térdet kicsinálja.
Tudom itt főleg azok írnak, akik lm-eznek, de azért hezitáltam a stepperen, mert talán hosszabb ideig kell csinálni, de nem kell mellete más mozgást is végezni( valaki próbálta már a steppert?). Az a baj, hogy nem igazán van ebben tapasztalatom és itt a fórumon is csak olyat olvasok, hogy jó a leg magic, de mellette táncoltok, vagy futni mentek. Sajna az én időmbe ezek már nem férnek bele, meg a futás is sajnos kizárt eü okok miatt.
Köszi!
Szia!
Sztem a legmagic nagyon jó, nekem bejött. A lényeg, h ha megveszed, ne ruhafogas legyen, hanem használd, amennyit csak tudod!
Sziasztok!
Van valakinek eladó Leg Magicje? Nagyon kéne! Írjatok! Köszi!
Sziasztok!
Tanácsotokat kérem. Kinéztem magamnak ezt a Leg Magic ill. az Air Climber Stepper terméket. Hasból, comból ill. fenékből szeretnék leadni. Erre melyik az alkalmasabb? Úgy hogy ne nagyon keljen kombinálni más mozgással, m a csipőm miatt nem nagyon futhatok. És ér vmit ez az izzasztónadrág? Köszi
További ajánlott fórumok:
- Magic Wind hajszárítóval tapasztalatok? Tényleg egy csoda vagy átlagos hajszárító menő reklámmal? Próbálta már valaki?
- Használta már valaki a Bellissima Magic Volume hajdúsítót? Mik a tapasztalatok? Érdemes megvásárolni?
- Magic Hair tapasztalatok?
- Szerintetek melyik a hatásosabb Leg Magic vagy taposógép? Mik a tapasztalatok?
- Szedett valaki Magic Hair kapszulát? Tapasztalat?
- Vélemények, tapasztalatok magichoop használóktól.