Leg Magic tapasztalatok (beszélgetés)
Sziasztok!
Köszönöm szépen!Kitartok még,de nem csak 1 kg van még,legalább még 3.:) Ma meg tegnap én sem LM-eztem.Már nincs hozzá energiám.Futok,erősítek már a gépre nincs erőm.:S Pedig olyan jó lenne.
Mucó,tényleg nagyon látni az eredményt,és ha ez tényleg csak a Leg Magictől van meg a te kitartásodtól,akkor nagyon ügyes vagy le a kalappal!:) Mennyit szeretnél még fogyni?
Sziasztok!Nekem kimaradt most a torna, nem voltam itthon. Ráálltam, de nagyon fáradt vagyok!A mérleg bedöglött, így még mérni sem tudom magam!
KicsiPoo nagyon ügyes vagy, gratulálok! Biztos meg lesz az az 1 kg is!
Mucó nagyon látni a változást!
Hú, nagyon örülök, gratulálok, látod megérte harcolni a kilók ellen ! 2 kiló az nagyon-nagyon jó! Bárcsak én is le tudnék adni még 2-3 kilót, nagyon boldog lennék.
Remélem sikerül még azt a fránya 1 kilót ledobnod! Szurkolok Neked!
Itt vagyok csajszik!
Mondom az eredményeket.:)Nagyon boldog vagyok,azért ezt megjegyzem.:)
Súly -2kg így 59 kg,derék 63 cm maradt,has -1 cm,így 80 cm,csípő -1 cm,így 89 cm,combok -1cm,így 51 cm,vádli maradt 32 cm.
Nagyon örülök ezeknek az eredményeknek.Ha még 1 kg lemenne nyaralásig,nagyon boldog lennék.:)
Ti hogy álltok?Írjatok ti is eredményeket.Ne csak én...
Sziasztok! Most találtam a vaterán eredeti Leg Magicet,dvd-vel,bontatlan csomagolásban 12500 Ft-ért! 11 db. van belőle! Sőt,most hogy jobban szétnéztem inditanak 1 Ft-ról is aukciót!!!
Csak gondoltam hátha valaki nem akar méregdrágán venni eredetit! :-))
Várom a beszámolót:)
Na én nem tudok semmi jóval szolgálni, nem merek mérni, semmilyen formában, mert a tükröm szerint vastagabb vagyok mint voltam:(
Sziasztok!
Ma csak bekukk!Holnap mérlegelés.Majd beszámolok.Remélem ti is tudtok szolgálni valami eredménnyel.:)
Helló!
Én az eredetit vettem, több mint két éve van meg, már nem tudom hogy 21.900, vagy 22.900 volt, de mostmár valami gumikötél is van az újabbakhoz.
Szerintem az eredetit vedd, de azt mondják jó az utánzat is, talán az olcsóbb.
Én ma is használtam, tornáztam 196 percet, mindenfélét csináltam, volt közben többször LM is, és nagyon éreztem :)Jobban bírom mint a haspadot, én szeretem.
Hali!
Szerintem is megéri meg venni,Persze ha minden nap használod,akkor fogsz változást látni.:) Nagyon jó szerkentyű.
Üdv!
Szerintem rágjad csak a szüleid fülét érte, mert nagyon jó, nagyon hatásos combra, fenékre és hasra is. Mellette azért diéta is kell:)
Sziasztok!
Debrecenben eladó egy alig használt Leg Magic , 15.000 Ft. Akit érdekel, írjon nekem ide!
Szia!
Nekem is eddig 40-es volt a méretem. Most kinéztem magamnak egy nacit, ami 40-es és egyszerűen lógott mindenhol rajtam, hát mit ne mondjak a 38-as sem valami feszes. Szoknyából már 36-osat hordok. 1 hónap alatt sokat formázott a gép rajtam, főleg ha mellé még az étkezésre is odafigyelsz, biztosan csökken a méret. Megéri megvenni szerintem. Eddig minden gépem csak porosodott, ezt viszont nagyon szeretem használni. Ha használtan veszed még olcsóbban is hozzájuthatsz.
Köszönöm szépen a szép szavakat,de még mindig nem vagyok elégedett az alakommal.:)
Ma nem volt szerencsém LM-ezni,mert folyton vendégek voltak nálunk.De helyette futottam még 2 km-t,így lett 8,4km és még erősítettem combra.Holnap rászeretnék állni.Hiányzik az izomláz...:D:D
Nektek milyen volt a napotok?
Sziasztok!
Most végeztem a tornával. Olyan jól esett, hogy rendesen elhúzódott. Megmértem magamat és a combom - 0,5 cm, derék -1 cm, a csípő -0,5 cm. A többi maradt. Tudom nem sok, de ha minden héten csak fél cm-rel kevesebb már az is jó.
További ajánlott fórumok:
- Magic Wind hajszárítóval tapasztalatok? Tényleg egy csoda vagy átlagos hajszárító menő reklámmal? Próbálta már valaki?
- Használta már valaki a Bellissima Magic Volume hajdúsítót? Mik a tapasztalatok? Érdemes megvásárolni?
- Magic Hair tapasztalatok?
- Szerintetek melyik a hatásosabb Leg Magic vagy taposógép? Mik a tapasztalatok?
- Szedett valaki Magic Hair kapszulát? Tapasztalat?
- Vélemények, tapasztalatok magichoop használóktól.