Leg Magic tapasztalatok (beszélgetés)
Szia!
Nem tudom,mert nekem már nincs meg a doboza,a gépen meg nem látok illyes fajta feliratot.:S Bocsi
Csak annyit tudok, hogy 10 lépés a lépegetőn 7 kalória.
Nagyon irigyellek :)) Jó nyaralást kívánok nektek!
Biztos szuper lesz!
Sziasztok!
Most állok LM vásárlás előtt és azt szeretném kérdezni, hogy az eredeti Leg Magicnek milyen színű a matricája, mert két fajtát látok, világos kék alapon, vagy lilás alapon fehér betűk?!
Nem szeretnék utánzatot, vagy hamisítványt venni.
Előre is köszi.
Dorka
Fogalmam sincs.... de szerintem ne számolgasd a kalóriákat, mert akkor könnyen elveszti magát az ember. Inkább csinálj mindent ésszel, ahogy "jólesik".
Olvastam a naplódban, h nemsokára mentek nyaralni. Mikor és hová? :)
na, a fele lemaradt, vhogy ügyesen:
jó sokat tornáztál, ügyi vagy nagyon, én nem bírtam volna sztem egyiket sem...max pár percig. tök ügyes vagy :) gratulálok! a réka dvd-ket honnan lehet beszerezni?
mert tudod, hogy dolgozik a zsír :) nem? legalábbis én ezért szerettem :)
ma tornázni is fogok, elhatároztam, na meg délután megbeszéltem egyik régi osztálytársammal, hogy talizunk, visszük a kutyákat sétálni...na és az én dagikámmal még egyszer nem sétáltam, mindig rohanni kell utána, pdig állítólag ez a fajta nem szeret futni..na ő igen :)
Ha nem tudsz felkelni, akkor állni sem tudsz :-)
Csak így tovább! Én bíztatlak, pedig az LM-re már több mint egy hete nem álltam rá.
Kicsipoo ügyes ebben a témában nagyon.
Biztos azért fáj a fejed, meg hát az idő is olyan, hol esik, fúj, máskor meg 7 ágra süt a nap. Engem is meg szokott viselni, nekem tegnap fájt a fejem.
A mai tornámon túl vagyok :)
45 perc taposás, 20 perc Réka has, 20 perc Réka felsőtest. A felsőtestet nem akartam, de mégis elkezdtem, gondoltam csak néhány percet, aztán mégis végig csináltam. Ömlött rajtam a víz, és most olyan klassznak érzem magam, mégis sikerült.
Tegnap szenvedtem, ma meg már délután éreztem a combomban és a popsikámban, hogy izomlázam van!!!!
Már régen volt, az biztos, de jó érzés, akkor is ha fáj.
Szerintem a mai tornával rásegítettem, lehet hogy holnapra már nem is érzem majd a "lázamat" :( szeretem az izomlázat, a fene tudja miért?
Halihó!
Én ma csak délután tudtam rá állni pár tárogatásra.Jól esett nagyon,de nálam már semmi hatása.Nincs is izom lázam,pedig tegnap azt hittem jó lesz.Hogy is kéne csinálni,hogy fájjon?!:) Jó kérdés.:P Holnap többet akarok csinálni,itthon leszek,nem fog zavarni senki sem.:) Mérlegelésem: Súly: 59 kg,derék +1cm, így 64 cm,has maradt 80cm,csípő +1cm így, 90cm,comb -1cm,így 50 cm,vádli maradt 32 cm. Vegyes.:S Ez van.Sajna.
Sziasztok!
Elkezdtem én is! LM + Twister. Nem sok, de kezdetnek elég. Ha hnap nem tudnék felkelni, akkor biztos nem állnék rá az LM-re.
Ti h álltok?
Szia!
Szerintem csípőre kiváló az LM, de a feneked és a combjaidat is formázni tudja, hasra szerintem nem igazán hat, vagyis én nem vettem észre, hogy változott volna valami. Viszont a csípőm már összességében 6cm-rel kisebb és a combomról is tudtam faragni, a fenekem meg feszesebb lett.
hallom :) rendben van, én bíztatlak téged, bár szerintem nekem könnyebb dolgom lesz téged bíztatni, mint fordítva :)
mindig közbejön vmi..most pl annyira fáj a fejem, hogy mindjárt lefordulok a székről...lehet, hogy az a baj, hogy ma nem ettem reggel óta? na mindegy.. :)
Holnap ha törik,ha szakad, nekiállok mozogni :)
sziasztok!
most nyárára énis elkezdek a LM-en tornázni.jelenleg 57kg vok, egyedül csak a hasamon lévő zsírpánákkal van baj, és a csípőmmel. csípőre is segít a LM?a fenekemre és combomra csak erősítenék v tudnám vele formázni is? lécci írjatok:( a hozzászólásokat elég furi visszafelé olvasni, meg naon sok van:( vki egy kis frissitést:( előre is köszönöm:)
További ajánlott fórumok:
- Magic Wind hajszárítóval tapasztalatok? Tényleg egy csoda vagy átlagos hajszárító menő reklámmal? Próbálta már valaki?
- Használta már valaki a Bellissima Magic Volume hajdúsítót? Mik a tapasztalatok? Érdemes megvásárolni?
- Magic Hair tapasztalatok?
- Szerintetek melyik a hatásosabb Leg Magic vagy taposógép? Mik a tapasztalatok?
- Szedett valaki Magic Hair kapszulát? Tapasztalat?
- Vélemények, tapasztalatok magichoop használóktól.