Kutyások ide! (beszélgetés)
Bocs, de ezt muszáj:
Tyúk fut a kakas elől. Közben gondolkodik.
" Ha megállok, könnyűvérűnek hisz. Ha nem, frigidnek. Elesek. . "
Minden egyes végterméktől így irtózik. Megérez egyet a fűben, az arckifejezésből lehet tudni, hogy mit talált:D:D
Ez valahol nem rossz. LEgalább nem eszi:D Na az undorító:D
Sziasztok, jó reggelt!
Nem estem, csak csusszantam, de Apa már kifigyelte vasárnaponként a tapasztaltakat: STOPLIS FOCI CIPÖ! Ez lesz a megoldás, ha komolyra fordul a dolog Bátor és az akadályok között.
Most, hogy mondod, a Szimplában én is láttam kuttyot! :) Vagyis a Szimpla Kertben, bocsánat...
Jajj, ez nagyon édes lehet.
Miután az enyém túlvan a kábelezésen, kihasználja a póráz teljes hosszát, és kellően messze megy:D
Mikor kész vagyok a felszedéssel, megszagolja a zacsit, és úgy elhúzza a száját, hogy csuda..:D
Szééép:D
Jajj történt egy pici baleset, este forgolódott a foteljében, már totál félálomban volt, álmodott valamit, és bepisilt:( Pedig már legalább 4-5-6 hónapja nem volt ilyen:( Aztán nem akart belefeküdni, és beesett a szekrény és a fotel alá, utána egész tegnap sántított.. De már jól van..
Szóval a fekhelyére bepisilt. Ez szörnyű:(
Jaja, rendes egy tulaj, hm? :D Amúgy főleg a Kedvesre bízom, hogy mit keresünk. Ő a "családfő". :) Én csak megyek vele, és hümmögök meg bólogatok. Na jó, néha rázom a fejem. :D
Most jövök Mázlitól. Hatalmasat játszottunk! Labda, karika, lendületből gazdileteperés... és ma volt bumm is. Próbáltam jutifalat nélkül, de úgy még nem megy. Csak néz rám, hogy "Minek kövessem én a kezed, hé? Hát nincs benne semmi!". :)
Tegnap takarítottam össze az aknákat a kifutó hátsó részén. Szerencsére általában egy helyre rakja őket. Azt a csodálkozást! Hogy ezt miért kell, és hova viszem??! :D Pedig pici kora óta heti gyűjtögetés van, szóval már megszokhatta volna. Az azért érdekes, hogy miközben épp guggolva matatok, jön, és bedugja a fejét a hónom alá, és onnan nézi, mit csinálok. Utána meghátrál, átmegy a másik oldalamra, és ugyanúgy bedugja a fejét, és akkor onnan nézi egy darabig az ügyködésem. Mindig mondom neki: "Nemhogy segítenél, Büdös!" :)) Ha valaki hallja...
Sziasztok!
Még nem volt időm visszaolvasni, de igyekszem.Hétvégén lebetegedtem.Ma van az első lázmentes napom szombat óta.
Remélem mindenki jól van!
Én most itthon pihenek, Mogyizok.
Jah, értem..
Nálunk is ez a gond, h suli mellett nem lehet teljes állást vállalni, így a párom úgy gondolja, hogy neki kéne eltartani, mondtam, h erről hallani sem akarok..
Szegény, akkor eléggé kiteszik a szűrét.. :S
Milyen lakást kerestek?
Egy éve tervezzük, csak nekem egy fél állással nehéz... nem akarok kitartott nő lenni. :P Most több körülmény is úgy hozta, hogy a Kedves nem maradhat a jelenlegi albérletében (konkrétan eladják a feje fölül), úgyhogy...
Mázlit sajnos akkor sem vihetném, ha egy kertes házba költöznénk. Nem az enyém, családi kutya. :( Csak nagyon a szívemhez nőtt a kis büdös!
De jóó.. Ezt eldöntöttétek pár napja, és máris költöztök? Huh, gyorsan megy.. De jó buli lesz:)
És ha az albérlet fogadna kutyát, akkor vinnéd az ebet?
Köszi:)
Köszi a Kiwinek küldött gyógyvakikat, gyógysimiket és jókívánságokat mindenkinek! :)
Jaj, Panka, albérletet mi február végi költözéssel keresünk, a május messze van. De azért rendes tőled, hogy szóltál. :)
Akkor kilistázom a kutyás-beülősöket, és belinkelem. Ha törlik, megy priviben. :)
Hahó!
Jaj már megint a betegségek!
Jobbulást Kiwinek:( Bandinak gyógysimi, Gazdiknak husilevest!
Tüzelőknek kevés kant, farkaknak meg regenerálódást. (Tényleg..Bátor farka jól van?)
Most én keresnék valami a nózimra, mert mostanság hideg szempontból az a gyenge pontom.. ennek ellenére nem szeretnék bekerülni a Kékfénybe. :D
Casia!
Mi is lakást keresünk, jah, és a mi albérletünk májustól felszabadul.. Egy szép családi ház felső szintje.. Budafok gyönyörű szép részén.. :)
És ide kutyát is lehet hozni:P:P
Amúgy én utálom a galambokat. Vagyis félek tőlük. Annyi sok kór, mint amit ezek a szárnyas egyedek hordoznak, nincs is egy laborban sincs. Ráadásul a moszkva téren egyszer nekem repült egy.. fuhh. rettegek tőlük:D
Csatlakozom a kérdéshez (bár mi még nem tartunk ott), de hol van kutyás-beülős hely?
Sziasztok!
Panni, egy május rendel, oké, néhány hónapba beletelik a leszállítása, bocsi. Tudod, épp nincs raktáron! ;) Ami a kutyás-beülős helyeket illeti, én a múlt héten futottam össze egy kuvasszal, aki nagy csóválva üdvözölte a pulthoz járulókat a Szimplában. Ja, és Rozi meg a Dürer Kert rendszeres látogatója. De még van néhány, ezek csak a hirtelen eszembe ugrók. Ha gondolod, elküldöm priviben, mert nem szeretném, ha befenyítenének reklámozásért.
Kat, köszönöm a megnyugtatást. Remélem, tényleg nem kapott el semmit Kislükém. Ma reggel nagyon virgonc volt etetésnél, és szépen evett is. Paramami vagyok, na... de értetek is aggódom ám! Nem ér elesni sportolás közben! Igen, tudom, odafigyelsz nagyon. Jól van, csak tessék óvatosnak lenni... nah, befejezem, mielőtt még azon kapom magam, hogy: "Kat, megtörölted a kezed kézmosás után??" :P
Ma megnézünk pár lakást. Az egyikbe kisállat vihető. :) Mondtam is, hogy mostmár csak zsugorítani kéne kicsit Kislükémen... :D
Én még sosem vittem beülni egyik kutyát sem, de már régóta tervezzük mi is. Az iskola kantinjában is jól viselkednek, szerintem menne ez "élesben" is.
Lassan megyünk Bátorral, legyetek jók!
Ja, de a Kedves Budát preferálja, azt mondogatja: a közbiztonság miatt. Klassz. Persze én Zuglóban dolgozom. Szóval kettőnk közül csak ő lenne biztonságban. :D
Tervezem egyszer elvinni Mázlit. Olyan sok kutyás-beülős hely van a fővárosban. Ki kéne próbálni.
Zugló azért közelebb van... :)
Jaj, a vereshetes... nem hiányzik, de néha rámtör a nosztalgia. :)
További ajánlott fórumok:
- Boxer kutyások, akik szívesen cserélnének véleményt, történeteket. stbbbb:):)
- Tapasztalt kutyások, most segítsetek!
- Hölgyeim! Működik ez a kutyákkal könnyű ismerkedni lányokkal dolog? Gyakran mennek leányzók kutyásokhoz ismerkedni?
- " Harci " kutyások ide!! :)
- Kertészkedők, cicások, kutyások, szívesen utaztok el otthonról több napra?
- Tapasztalt kutyások segítsetek!