Kutyások ide! (beszélgetés)
"Kedves Panni,
Mától Te vagy a példaképem! Übermájer vagy!
Ha egyszer erre jársz, elviszlek vakondtúrni, oda, ahol sok-sok nyuszkabogyó is terem, és ha szerencsénk van, még lesz fetrengeni való haltetem is. A húgommal nem lehet rendesen dagonyázni, hülye eminens, csak a frizbivel foglalkozik... :( Szóval légyszi látogass meg, és hozz nekem olyan izét... szalonnabörkét, mert itt olyan nincs.
Üdv:
Bátor"
Készítsétek a bikiniket, Lányok! :D
Hideg itt sincs, meg már sütöget is a nap, csak reggel volt nagyon felhös... :)
:D :D :D
"Kedves Bátor és Luna!
Felénk nincsenek vakondtúrások. :(
De! Pisilni elvonulunk, nem nyilvánosan csináljuk, legjobb a bokor alatt, ahol jó nagy a sár. Lehetőleg úgy, hogy legalább a fenekünk és a farkunk sáros legyen. És ilyen forró napsütésben melegünk is van, és erre a legjobb hűtési módszer, ha belehasalunk a sárba. És ha már unjuk a hason fekvést, akkor hanyatt dobjuk magunkat, ahogy szoktuk. Persze találunk valami jó kis rágni való gyökeret is, amit ha ügyesen kirántunk a földből, akkor rögtön beborítja a pofánkat is sárral. És el ne feledjétek, ilyenkor rögtön oda kell szaladni a gazdihoz, és a még eddig tiszta ruhájához dörzsölni a fejünket, ez elsősorban akkor hatásos, ha a gazdi reggel épp dolgozni indul... És ne feledkezzetek meg a még tavaly elásott szalonnabőr darabkáról sem, azt ilyenkor a legjobb kiásni! Azzal már a szánk is megtelik sárral. Na és a macskák! Nekiszaladunk, amint észrevesszük, majd az utolsó 3 métert már erősen fékezve, hason csúszva tesszük meg felé a legnagyobb dagonyában.
Remélem, tudjátok hasznosítani tapasztalataimat. Én is szívesen veszek minden új ötletet.
Üdvözlettel a nyárból: Panni"
Ezt nézd! :)
szia Mindenki
Nem vesztem el szoktalak is olvasni benneteket de bevallom nem minden nap..
Mostanában annyi minden összejött:(
és hát így kutya nélkül...
mindenki jól van?
Látom, ebzeteink lassan szimpóziumot tarthatnak a témában. :)
Bátor tippje Panninak:
"Ha a fü nem elég vizes, dobd be a frizbidet a vízbe. Muszáj utána menni, így a hasad rögtön kellöképpen vizes lesz, a gazdi pedig meg is dícsér, mert ügyesen apportozol. Nem sejti, hogy hátsó szándékaid vannak, a kis buta! Namármost, ha véletlenül, talán galád módon nem visznek dagonyázós bokor közelébe ezek az elvetemültek, akkor lógj meg vakondtúrást ásni. Azt hiszik majd, hogy a vadászösztönöd jön ki belöled, még büszkék is rád, közben pedig az egyetlen cél: a megfelelöen elökészített vizes bunda földdel való beterítése. Ha szakszerüen pucsítasz a gödör mellett ásás közben, kedves Panni kollega, akkor hidd el, nem lesz olyan porcikád az akció végére, ami ne lenne sáros...
Várom szeretettel a magyar módszer ismertetését Töled:
Bátor
Ui.: van egy hülye húgom, nem hajlandó belemerítkezni a sározódás rejtelmeibe... Kisegíthetnél valami nöi praktikával: hogyan tudom rávenni?"
Sziasztok!
Itt ugyan nem süt a nap (Anatita? A múltkor is olyan jó volt, hogy küldtél valamennyi napsütést...), és jó lenne, ha lenne munkám, de szerintem most nekem is munkaundorom lenne... :D Szürke az ég, kapar a torkom, és különben is: hétfö van....
Azért mindenkinek kitartást kívánok, szép napot és hetet!
Sziasztok, szép hetet!
Nekem sem esik jól itt ülni, és dolgozni ebben a szép időben... :(
Sziasztok Csajok!
Remélem, mindenki jól van?! Nálunk hóolvadás ezerrel, és a legfinomabb inni a pocsoja vízből. Nehogy má a firss vizet igyuk, amit a gazdi kikészít nekünk... :o
Tegnap Benőci nap - gyereknap volt! :D Játék, tanítás, szeretgetés... és belógás megint az előtérbe sziesztázni... :)
Kivel mi újság kora hétfő reggel? Nekem annyira munkaundorom van, hogy valami borzalom! :S
Na, olyan nem lehet, hogy egy teljes napig ne írjak ide valamit... :)
Minden rendben van, a takonykór is múlóban, köszi mindenkinek a jeleket! :D Voltunk iskolában is Lunával, meg vendég is volt.
Panniról nekem is az jutott eszembe, hogy lehet, hogy valami wellnes kezelést akart kipróbálni, ki tudja... :)
Lubeba, Bandinak nagyon sok gyógyvakit küldök, jó, hogy ilyen lelkiismeretes gazdái vannak!
Panka, lehet, hogy Dömpi is Lunakórban szenved: mániákus fekhely lepisilésben? Bár nekünk (eddig) nem jött be megoldásként, mi annak idején azt a tanácsot kaptuk, hogy néhány napra (mondjuk egy hétre) vegyük el töle a fekhelyet. Lehet, Dömpinek beválna.
Casia, egyik szemem sír, a másik nevet....
Jó éjszakát Nektek!
Sziasztok!
Kat!
Jobbulást Neked! Ma még nem jelentkeztél, remélem nem a betegség miatt!
Casia!
Örülök, hogy sikerült lakást találnotok (meg nem is)!
Panka!
Sajnálom a pisit, ne haragudj nagyon!
Bandi szeme nagyon csúnya, úgyhogy most már 100%, hogy műteni kell.:(
Csajok jól vannak szerencsére.
Greenlime!
Jó fej a lakberendező Benőcid!:)
Panni!
Lehet az ebed a vízágyat akarta kipróbálni.
Sziasztok!
Bocs a kihagyásért, de a lakáskeresés... véget ért! :) Találtunk, holnap szerződünk, még e hóban költözünk (uccsó hétvégéjén valszeg). Ma Mázli kétszer sétált jó nagyot, és hatalmasat játszottunk (na jó, hatalmasat játszott a Kedvessel, én ejtve voltam), hogy megnyugodjon kicsit a háborgó lelkem... Nehéz lesz itthagyni. Nagyon. :(
Kat, gyógyulj meg! Főztem áfonyateát, küldöm finom erdei mézzel!! :)
Többieknek puszi, simi, tessék beosztani! Megyek vacsizni, mielőtt éhen halok. Vicces, Mázlista már rég megvacsorázott. Ő az első, nem csoda, hogy azt hiszi, alfa... ;)
Sziasztok!!
Ki hogyan van? Extra nagy a pangás.. Volt már egyáltalán olyan, hogy 1 teljes napon át sehol senki? Kat majd regisztrálja biztos a hiányzókat. Persze magát is közétek sorolva..:D
Betegek hogy vannak? Gyönyörű idő volt ma, gondolom mindenki nagy sétáktól fáradtan piheg.. no, mi nem.. Ma Dömpi nélkül voltunk mozizni, ebédelni, vacsizni, vásárolni, néha napján ilyen is kell.
-hogy vannak a gazdik betegségügyileg?
-Bandi szeme?
-Casia albérlete?
-Tüzelők?
Na, én is azt hittem, h eljött a mi időnk (és elkezdünk tüzelni), de úgy tűnik mégsem, hálistennek.. azért rajta tartom a szemem a kisasszonyon.. Sikeresen újra lepisilte a fekhelyét.. Mindig hordozom vele, ha megyünk Anyukámékhoz, erre most ott, a szőnyegen újra lepisilte, úgy h 2 napos mosottan újra moshattam. Hát így jártunk. Még mindig reménykedem, hogy a továbbiakban ez nem fog többet előfordulni:S
Na, tessék írni ide ni:)
További szép vasárnap estét!
Sziasztok!
Szép hétvégét! :)
Panninak is van egy régi pokróca, a teraszra szoktuk kirakni, hogy arra üljön, ne fázzon fel a kövön. Na, azt hiszem, rájött, mire való, mert ahol épp fekszik a kertben, oda hurcolja. :) Nálunk is volt már a kapu előtt, a fenyő alatt...de a legszebb az volt, amikor a folydogáló csatornakifolyónál telepedett le... Nem volt könnyű felemelni sem a tocsogó pokrócot... :)
Szia Mindenki!
Csak bekukkantok, mert ha nem is ütött ki teljesen, de lelassított a takonykór. :) Semmi komoly, csak egy jóféle nátha.
Szép hétvégét Nektek!
Kivel mi újság? Hogy vagytok?
Szép napot Mindenkinek!!:)
Sziasztok!
Hát helyzet az Kat! Hogy párom hungarocellel bélelte ki, arra tett egy szürke ázhatlan anyagu fólia szerű, de mégsem az anyagot. És hát Benőci úgy gondolta jó hecc ezt szétszedni. Igazából a kutyaház nem érdekelt, de nagyon megijedtem, mert azt hittem, amikor megláttam a kis teraszon a hungarocell darabokat, hogy evett is belőle. De se szorulása, se étvágy csökkenése nincs, úgy, hogy nyugodt vagyok.
Talán az a szerencsénk, hogy Benőci, magától mindent felhoz a kis teraszra, mintha büszkeségből meg akarná mutatni, hogy "Hé Gazdi, ez az én legújabb szerzeményem!" Bár mostanában a legújabb hecc, hogy a régi szőnyegét odakészíti a kapuhoz, hogy ha jövünk haza, akkor szőnyeg legyen terítve a lábunk alá. Haláli egy fazon, és nem tudok rá haragudni! Imádom!
Szia!
Én a XVII. kerületben tudok kifejezetten jó tapasztalatokat mesélni, nem tudom merre laksz, az azért meghatározó lehet.
Sok szerencsét!
Meg szép estét Mindenkinek! :)
Olvasgatok ám, ha van időm, de sok a munka, meg közeleg február 15.
Szia!
Mi nem Bp-en járunk suliba, de más biztos tud tippet adni.
Sziasztok, látom, már nagyon hétvége van... :)
Greenlime, milyen bélése van annak a háznak, hogy Benöci ki tudja szedni? Lehet, hogy csak a színe nem tetszik neki, ezért lakásfelújít. :)
Sziasztok kedves kutyás fórumozók!
A véleményetekre vagyok kíváncsi. A kutyusom nemrég múlt 8 hónapos és gondoltam, már lassan ideje lenne kutyasulit néznem. Kérlek írjátok meg a tapasztalataitokat a budapesti sulikkal kapcsolatban, ahová jártatok, vagy amiről ismerőseitek meséltek (jót is, rosszat is várok!).
Előre is köszönöm a segítségeteket!
Sziasztok!
Olvasom, zajlik itt az élet... én most betegesen vagyok, de nem tudok otthon maradni, sajnos. Pedig ezt Benőci élvezné a legjobban.
Hát olyat írok, amin tutti nevetni fogtok. Jenő oly annyira magasról ejt a kutyaházára, hogy télen nem hogy behúzódnak, de "játékból-jó poénból" elkezdte a bélését szétszedni!
Párom közölte, hogy nyáron lebontja a kutyaházat, és mérgében elégeti! ha Benő így jelzi, hogy neki nem kell, akkor így járt!
Most tiszta röhej, mert a kutyaház ajtaja el van torlaszolva, pont azért, hogy Jenő ne menjen be, még nagyobb ramazurit okozni! Jó mi? Kutyaházat védünk a kutyától! :D
Szép napot Csajok! Buksikra édes simi és fülmogyorózás!!! :D
További ajánlott fórumok:
- Boxer kutyások, akik szívesen cserélnének véleményt, történeteket. stbbbb:):)
- Tapasztalt kutyások, most segítsetek!
- Hölgyeim! Működik ez a kutyákkal könnyű ismerkedni lányokkal dolog? Gyakran mennek leányzók kutyásokhoz ismerkedni?
- " Harci " kutyások ide!! :)
- Kertészkedők, cicások, kutyások, szívesen utaztok el otthonról több napra?
- Tapasztalt kutyások segítsetek!