Kutyások ide! (beszélgetés)
Az egy napos hasmenés oka lehet az is, hogy nem eset jól neki valami. Van ilyen. Ha csak egy nap, és nem ismétlödik minden harmadik napon, akkor szerintem semmi gond.
Ja, és mindenkinek szép napot, csak Bandi szeme letaglózott... :(
Szia Casia!
Először tegnap du. vettük észre, hívtuk a dokinőt, fotót kért a szeméről. Mire a párom kiment a fényképezővel, visszahúzódott neki. Most újra előjött. Valószínű újabb műtét. Rendes a dokinő, mert azt mondta, hogy csak az altatás költségét kell kifizetnünk. Félek, hogy nagyon megterheli már ez a sok altatás Bandi szívét.
A pórázra gyanakszom, úgy gondolom lehetséges, hogy attól van, mert tegnapelőtt elmentünk sétálni, már régen voltunk és volt, hogy húzott.
Sziasztok!
Nagyon el vagyok kenődve, Bandi egyik szemén újra előjött a dudor.:(
Panka!
A történet amit leírtál, felháborító. Nem tudom mit csináltam volna a helyedben. Az az ember biztos nem volt ép szellemileg.
A görénymaminak szorítok!
Kat!
Marcipán nagyon édes volt! Aranyosak a görények, igaz nekem még nem volt. Tengerimalac, aranyhörcsög már igen. Most törpenyulam van, Gerzson. Aranyos egy jószág, gyerekeknek kifejezetten ajánlom. Nem harap, ha az ember sokat foglalkozik vele képes követni, mint egy cica, felugrik az ölembe. Jutalomfalattal motiválható. Teszek fel róla képet nektek.
Halihó!
Zorkusz, örülök, hogy nincs már hasmars. Most nálunk is étkezési gondok vannak. Piskóta valszeg stikában netezik, és elolvasta, hogy Panni nem hajlandó megenni a tápját. Azóta ő se. Próbáltam átverni, mint rég: öntöttem rá husilevest és elkevertem a levesben főtt husis csonttal, de kiválogatta. A levest lelefetyelte, a csontocskát megette, a táp meg ott éktelenkedik megint a tálkája alján. Urizál a drága. Először csak egy táppal csinálta, azt kiválogatta a többi közül, mikor keverve kapta. De mostmár egyáltalán nem eszi meg a tápot. Meg is ijedtem, reggel láttam, hogy remeg. Gondolom fázik, mert nem tudja rendesen felfűteni magát olyan kevés kajával, ami a fogához való. :( Asszem váltunk, vagy jön a pohár kefír, hátha...
Sziasztok!
En tartom az ejszakai frontot:)
Szerencsere Zora hasmenese elmult.Egy napig tarto mulo dolog volt.Nem ertem mitol lehetetett.Semmin nem valtoztattunk,igaz mar egy ideje nem fozok neki,ugy mint regen,mar csak a tapot kapja,meg a jutifalikat,de az meg mind a mar bevalt dolog.
Masnal is szokott ilyen lenni?Ilyen 1 napos hasmenes?
Gokart,a tuzeles nalunk most napirenden van.En csak a sajat tapasztalataimat tudom leirni,de hatha segit az is!Zoranak ez a masodik tuzelese.En abbol veszem eszre,hogy tuzel,hogy szo szerint meghulyul.Ez nem tart sokaig,par nap.Ilyenkor rohangal fel ala,vadabbul jatszik es kicsit hisztisebb,amolyan semmi se jo neki,ja meg nagyon bujos,meg az megszokottnal is jobban igenyli a szeretetet.Szinte allandoan a kozelemben van.Mikor ezeket a jeleket eszre veszem,akkor mar szamitok a vercseppekre is.Ez nalunk nem volt nagy ugy,par csepp ver,ja es neztem azota neki rendszeresen papirzsepivel "ott" es kicsit rozsaszines.Nekem semmit nem ken ossze,de jol johet ilyenkor a tuzelobugyi,kis cserelheto betettel.
Kerdezted,hogy mit csinalj maskepp.En ilyenkor sokkal turelmesebb es elnezobb vagyok Zoraval.Hagyom had tomboljon.Persze bizonyos hatarokon belul.A setanal nagyon kell vigyazni,hogy nehogy elszaladjon,en csak porazon setaltatom es nem megyunk az erdobe,a kertbe viszont sokkal tobbet vagyunk,ott szabadon tudom engedni,labdazunk,szaladgal,dolgat vegzi,es nem kell mas kutyaktol feltenem.
Most kb 1 hete tuzel,es mar sokkal nyugondtabb.Mar elmult a kezdeti orulet,mar majdnem olyan mint elotte volt,de meg kb 2 hetig poraz-kert fogsag van,a biztonsag kedveert.
A nagyobb testu kutyak altalaban kesobb kezdenek tuzelni.Zora 7 es fel honaposan tuzelt eloszor.
Nekem ezek a tapasztalataim,de tudod minden kutyi mas,nalatok lehet maskepp fog kijonni a dolog.
Panka,ezen kiakadtam amit irtal.Az eszem megall milyen emberek vannak.Nem is tudom mit csinlatam volna a helyedben,bar szerintem ugyanezt,mint amit te csak alltam volna ott nagy kerek szemekkel,hogy ez most mi volt.Azert az oreglanyra rakuldhettel volna egy ket nyomdafesteket nem turo gondolatot:)!
En szivesen olvasok mindenrol veletek kapcsolatban.Legyen az goreny,Hollandia,otthoni hirek,szemelyes elmenyek...En ezt nem veszem offolasnak.Ugyhogy csak hajra!A gorenymaminak meg szurkolok!Mikor szuletnek a kicsik?
Megyek mert hazajott az en Dragam.
Kellemes hetveget kivanok mindenkinek!
A fórum címe: Kutyások ide!
Te kutyás vagy, én kutyás vagyok, annyira azért nem offolódik szét..
De alapvetően értem, hogy mit szeretnél mondani:)
Azért én még izgulok..
Dehogynem beszélek róla szívesen, csak nem akarom szétoffolni ezt a fórumot! :D
Ne aggódj, akkor még a vidéki állatorvosok semmit nem tudtak róluk, olyan, mint rendes görikaja még alig volt hozzáférhetö, az oltásokat szinte hasraütés-szerüen kapták... Az enyém beteg lett, anélkül sokkal tovább élt volna. Szóval nyugi! :)
Jajj. Enyimek már lassan 4 évesek, és az átlag elhalálozás számításaim szerint a környezetembeli göriknél 5év:S
Nem szívesen beszélsz róla, látom:( Sajnálom:(
További ajánlott fórumok:
- Boxer kutyások, akik szívesen cserélnének véleményt, történeteket. stbbbb:):)
- Tapasztalt kutyások, most segítsetek!
- Hölgyeim! Működik ez a kutyákkal könnyű ismerkedni lányokkal dolog? Gyakran mennek leányzók kutyásokhoz ismerkedni?
- " Harci " kutyások ide!! :)
- Kertészkedők, cicások, kutyások, szívesen utaztok el otthonról több napra?
- Tapasztalt kutyások segítsetek!