Kutyások ide! (beszélgetés)
Jézusom! Hát én is elképedtem volna!
Szóhoz sem jutok!
Volt vadászgörényed? Nekünk most fognak születni valamelyik nap..
A b.zi chip nem hatott, amit beléjük tetettünk 43 ezer ft-ért:S Úgy hogy lesz szerintem kb 50 pici görény.. Amekkora bálnácska lett szegény Lili...:S
Ez is jó! El tudom képzelni, mikor kinyitottátok a motorháztetőt!:)
Megyünk sétálni! Majd jövök!:)
:D :D :D
Ez aranyos!
A vadászgörim is müszaki alkat volt - lány létére. Egyszer nem találtuk, merre lehet, hárman kerestük, mire a garázsban megtaláltuk. Az autó motorházában randalírozott. Szerencsére kárt nem tett a kocsiban....
Olyan nagyon aranyosak tudnak lenni!:)
Nekem tök mindegy, milyen kutyát látok, mindet imádom!
Sziasztok!
MEgyünk haza a hétvégére, a nagy nagy erdőbe, a nagy nagy kertbe:) szuper lesz:)
Jajj képzeljétek, nekem is van ám storim:D
Ebbel sétáltunk, majd kijött egy bácsi a kertkapujukon, erre hívtam Dömpit, hogy ne menjen oda. Jött is nagy csóválva, és örültem is, mert jött egy autó, mostanság a frászt hozza rám ilyenkor.. Na, és fogtam a nyakörvénél, mikor a bácsi elkezdett neki cuppogni, aminek sajna még mindig nem tud ellenállni:( Én meg túlságosan figyeltem, hogy túléljük az autót, erre ez a gyagyás elindult a bácsi felé, az autó előtt..
Én meg üvöltöttem a vén barommal, h mégis mi a fenét képzel magáról? erre jött még két nagy doboz autó, és mire átértem, a bácsi BEVITTE A KUTYÁMAT A LAKÁSÁBA!!!!!!!
Ráfeküdtem a csengőre, mire vén baromné kinézett bambán, h mi a rossebbet akarok, mondtam, hogy a kutyámat.. Majd kihozta nekem, se szó se beszéd, lerakta elém, és becsukta a kaput.
Hát álltam még ott egy darabig tátott szájjal, h ez most mi volt..
Remélem nem adtak neki semmit, nincs baja, úgy látom.. Nade ilyet?????????????????????????
Szerintem valami totál koki fazon lehet az.. pff:S
JAh, és hálisten az autó és Dömpi sem randiztak.. beszarok az embereken..
Múltkor is a buszmegállóban álltunk, és a szembe levőből egy faszi próbálta áthívni Picúrt, csakhogy a FŐÚTON... Ekkora marhákat..:S
Berosálok! :D
Amúgy ma Mázlistának is volt egy nagy húzása. Kihívtam a netszerelő embert. Pasi csenget, én nyitom a kaput, Móz mellettem sertepertél, és nagyon érdekli, ki jött. Persze nem megy közel, tart az idegenektől. És már épp ugatásra nyitja a száját, amikor a pasi belendíti a hatalmas szerszámosládáját. Erre a kutya: "Hát ennek szerszámai vannak!!! Hát jött velem játszaniiii!" És majdnem beleugrott a ládába. Le se tudtam vakarni a pasasról, csak azt hajtogattam: "Nyugi, nem harap, csak kíváncsi!" Persze, mert apának mindig segít szerelni, amikor előkerül a láda. :D
Azért ez nem kevés mozgás, amit csinálsz!
Ugye nem tornázol még mellette!:P
Ez is tegnap történt!:)
Képzeljétek tegnap rossz volt a lift, mikor hazajöttünk a sétából!
Mondom Atának, hogy sajna fel kell mennünk gyalog!
Úgy nézett rám , mint aki azt mondja, hogy:-Hüüülyeee vagy? Dehogy megyek! menj egyedül, ha akarsz!
És úgy fordult a lift felé, hogy nézte a "kilincset", amit megfogunk, mikor nyitjuk az ajtót!
El kellett neki magyaráznom, hogy hiába várja a liftet, nem fog jönni! Na akkor nagy nehezen neki indult, de szinte hagyta magát húzni!
És nagy komótosan, nagy sóhajtások közepette jött fel a lépcsőn! :)
Ezt biztos, kifejezetten neki készitették nem?
Nehezen tudnom elképzelni, hogy üzletbe árusitanák!:P
További ajánlott fórumok:
- Boxer kutyások, akik szívesen cserélnének véleményt, történeteket. stbbbb:):)
- Tapasztalt kutyások, most segítsetek!
- Hölgyeim! Működik ez a kutyákkal könnyű ismerkedni lányokkal dolog? Gyakran mennek leányzók kutyásokhoz ismerkedni?
- " Harci " kutyások ide!! :)
- Kertészkedők, cicások, kutyások, szívesen utaztok el otthonról több napra?
- Tapasztalt kutyások segítsetek!