Kutyások ide! (beszélgetés)
Szia Panka!
Hát nincs jobban, egyre többször látszik a dudor, úgyhogy szerintem már biztos a műtét.
Kat!
Igen, már az első nap után bevált, de gondoltam még nem hamarkodom el, várok még, hogy megírjam a sikert!:)
Nem sokat adtam nekik, naponta kb.6 db-ot a darabolt ananászból.
Hahó!
Hogy van a nagyfiú?
Aztanemjóját.. Göri (L) :'(((((
Mennyi csodás állatnak segítetek! Csúcsszuperek vagytok!
Majd írd meg, hogy mi volt a dokinál!
Tényleg bejött az ananász??? De jó!
Egy csomó helyen találkoztam már vele, de csak "lehetöség szintjén", Te vagy az elsö élö kutyás, aki igazolja nekem, hogy nem csak városi legenda! :)
Sziasztok!
Gyógyulást a betegeknek!
Kat!
Csak óvatosan!
Köszi az ananászos tanácsot, bevált!
Zsuzska!
Minden elismerésem a Tiéd!
Köszi!
Örülök én is ,hgoy Mogyival lehetek.Csak szegénykémmmel sok mindenre nem megyünk, jelenleg barátnőm jár át elvinni sétálni, mert nem mozdulhatok a lakásból, ami már kezd idegesíteni.
Mogy meg örül, hogy nincs egyedül, de nem tudok vel úgy játszani, rohangálni, mint mikor nem vagyok beteg.
Viszont nagyon aranyos, mert folyton mellettem van, bújik, és mintha érezné, hogy nem szerencsés most rosszalkodni, nagyon jó kislány.
Még nem kezdett tüzelni, bár már fel vagyok készülve.Remélem nem lesz semmi gond vele.
Na most olvastam el amit irtatok...
Nem tudok mindenre reagálni, de jobbulást a betegeknek, kitartást a gazdiknak!!!!
Hát igen, így képzeltem.. Ezért tettem fel azt a kérdést, amire Te sem tudod akkor a választ..
Hát, érdekesek ezek az állatok..
Remélem, hogy nálunk egyedi eset volt, különben dobhatom ki a fotel belsejét..:S Nem lenne jó..
Úgy képzeld el, hogy ha van két kutyafekhely a földön, akkor Luna elöbb-utóbb mindekettöt megtalálja és belepisil. Késöbb belefekszik (feküdne), Luna is, Bátor is. Nem rögtön, kicsit késöbb. A vicc az, hogy egyébként szoktak a kanapén is henyélni, illetve Luna állandó lakcíme a kanapé alatt van, szóval nem értem, minek jelölget valamit, amit csak hébe-hóba használ....
Most egy összehajtott pléd van a földön, már 3-4 napja, egyelöre száraz. Ha kibírja, mondjuk egy hónapig, akkor kapnak fekhelyet (van raktáron, Nagyikám csinálta nyáron a svéd bútorházas kék fekhelyük mintájára). A svéd egyébként nagyon jó volt, csak annyit mostam, hogy tönkrementek...
Tehát ezt úgy kell elképzelni, hogy Luna fogja magát, és a fekhelyébe pisil, majd bele is fexik, vagy bele pisil, és ott hagyja? Ha a 2., amit gondolok, akkor mi értelme a pisilésnek, ha utána nem tud odafeküdni?
Szóval, érted a problémámat..
A kutyák nem pisilnek a saját fekhelyükre. Mondták nekem is, meg olvastam itt-ott.
A baj, hogy ezt Lunával elfelejtették közölni. :) Szabályosan megjelölte a fekhelyet, bármit is tettem le nekik... A dolog levét Bátor itta meg (képletesen, senki ne vizualizálja a dolgot!), mert így neki sem lehet a földön kutyafekhely. Idöröl idöre próbálkozunk, de eddig 6 napot bírt legtovább a fekhely Lunapisi nélkül....
Na de Dömpi szerintem is csak balesetezett, szóval ne aggódj.
Goki, Neked jobbulást! Tea, húsleves mehet? :D
További ajánlott fórumok:
- Boxer kutyások, akik szívesen cserélnének véleményt, történeteket. stbbbb:):)
- Tapasztalt kutyások, most segítsetek!
- Hölgyeim! Működik ez a kutyákkal könnyű ismerkedni lányokkal dolog? Gyakran mennek leányzók kutyásokhoz ismerkedni?
- " Harci " kutyások ide!! :)
- Kertészkedők, cicások, kutyások, szívesen utaztok el otthonról több napra?
- Tapasztalt kutyások segítsetek!