Kutyások ide! (beszélgetés)
Jobbulást liza!
Ohhh, már most kezdek lenyugodni... :)
De majd még konzultálok Lubebával, hogy náluk Bandival mi volt a nagy helyzet!
Pupák okos,ügyes és szerencsére jó fizikumu, nem is magától a műtéttől féltem, inkább, ahogy lenni szokott az idegen környezet... de nem lesz gond! Egy héten belül tutti kiheveri a lelekem drágasága!
Sziasztok,
hogy vagytok?
Nálunk sajnos az egész család beteg, de már kezdünk kilábalni.
Már most megvan a megoldás! :))))))) Reggel szerintem beviszem 8 órára, úgy is lesz 9 mire végzünk, aztán megbeszélem az asszisztenssel, hogy mikor érdemes érte mennem. Szerintem lesz belőle délután 15 óra, de én is arra gondolok, hogy fél kómásan fogom visszakapni, hogy azért a saját kis lábán fog kijönni hozzám.
Azt a cirka 3-4 órát műtétig reményeim szerint kibírja a kórházban, de megpróbálok szabit kivenni jövő hét péntekre... mert akkor csak műtét előtt beviszem és rá pár órára megyek is érte, amint ébredezik...
Szerintem elöször kérdezd ki az asszisztenst, hogy mi lesz a menet. Általában hol/hogyan ébrednek, mennyivel a mütét után, stb.
Nem vagyok járatos az otthoni mütétekben, de szerintem kizárt, hogy olyan kómásan kapd vissza, hogy egy teljesen elernyedt kutyát kelljen neked egyedül az autóba emelned.
Kat! Ezer meg egy éves magyar duma: Bennem van a benga = ideges vagyok! hihi
Casia! Az első közös kuckó kialakítása tökéletes!!! És jó alkalom! Ne kapkodd el! :D hihi
Casia! Már padlón vagyok, és még ott sem járunk, de azon jár az agyam, hogy mi a legjobb Benőcifalvának!
Még nem tudom, lehet, hogy csak el kéne szabadulnom egy teljes napra a melóhelytől, és akkor elég lenne bevinnem műtétre, megvárnám, és műtét után meg haza, valahogy csak megoldanám a kocsiba ki és be cipelést. :S
Mindegy, párommal még átrágjuk, hogy hogy lesz, de rendes volt az asszisztens csaj, mert bármi változásra nyitott, csak előtte 1-2 nappal jelezzem az állatkórháznak. Egyelőre úgy van, hogy reggel 8-ra beviszem, és délután megyek érte.
Egyet kell értenem Veled: szerintem engem is jobban megviselt, mint a Királyfit. :)
Biztosan izgalmas Elsö Közös Fészket berendezni, szóval én megértem az idözavart... :)
Ja, szép napot Mindenkinek!
Most épp ágy után rohangálunk, meg ilyenek, állandó időzvarban vagyok.
Móka ma reggel megette a tápot! Egyébként kefírrel vagy husilevessel kapja, különben otthagyja, de ma... nem volt időm mit kitalálni, és kefírt tegnap este kapott. Kimértem neki, aztán lesz ami lesz alapon elé tettem. Bedörgölte. :) Úgy tűnik, néha megvan a kedve hozzá. Amúgy a galambos esetnek nem látom, hogy lenne következménye (kop-kop-kop-kop-kop).
Pupák eunuch lesz? Nahát.... Kitartás Greenlime, gondolj arra, téged jobban meg fog viselni, mint őt! (vigasztalásban nagy vagyok)
Ja, Kiwi már majdnem teljesen meggyógyult. Még csupasz a hasa, és látszik a hatalmas vágás, de már szalad és ugat! :) Csak akkor szimulál, ha nem engedik be a szobába (előtérben a helye).
Sziasztok!
Mesi, mi ébren kaptuk vissza az ebünket, saját lábán jött ki hozzám. 11h-kor elaltatták, 14h-kor (kicsit talán elöbb is) már ugrottam is a nyakába... :) Vagy valami hasonló...
Ne aggódj, minden rendben lesz!
De Bandi hasonló méret, és fíútlanítva van ö is, Lubeba biztos tud valami tippet adni.
Persze a másik lehetőség, hogy időpontra visszük Benőt, és amint kész a műtét el is lehet hozni. A gondom az, hogy még a kocsiba ott beteszi valaki nekem, de otthon hogy emelek ki egyedül egy 45-50 kg-os alvó kutyát, úgy, hogy ne sérüljön frissen műtve???
Na még ezen agyalok, de eddig az első variáció az adott. Meglátjuk...
Na, hát jövő hét végére már a programunk adott!
17-én este, fürdés Benőcinek bent a nagy kádban. Este szárítkózás a radiátor előtt. Gazdi engedélyével :D 18-án reggel 8 óra irány az állatkórház. És várhatóan 12 és 16 óra között megcsinálják a műtétjét. Azt hiszem, azon a napon öregedni fogok legalább 20 évet... és ólom lassúsággal fog telni az idő. És este 16.30 után lehet menni a "gyerekért". Már most én izgulok helyette!
Azért is a pénteket választottuk, mert így legalább ha kell, akkor tudok éjszakázni vele, szombat reggelig. Mert az tutti, hogy bent fogom azon az éjszakán hagyni, és vigyázni rá.
Sziasztok! Szép reggelt! Látom zajlik itt az élet! :D
Kívánságlista hegyeket olvasok, ami nem baj! :D
Azért remélem, a kívánságokon felül mindenki jól van, és a sok plüss buksi is ebben az időben.:D
Nálunk megy a gondolatsor ezerrel, mert hát a megyei állatkórház ivartalanítási akciót hírdetett. És hát eljött Rolfikám ideje is... jövő hét péntekre tervezzük a merényletet.
Na most fog az én szívem megszakadni...:( de végigcsináljuk!
Bátor lesz a példaképünk! Ha Katnek és Bátornak ment, akkor kénytelenek leszünk mi is megcsinálni. :)
Amit én most kívánnék: szeretnék egy héttel és pár nappal öregebb lenni, hogy túl legyünk rajta!
megpróbálok nem eltűnni:)
innentől már csak jobb lesz? hm hát jó lenne:)))
Angolul, de szerintem más nyelven sem lehet olyan jól kiereszteni a gözt némi szitkozódás útján, mint magyarul... :)
Szép napot Nektek! Itt mintha lehült volna az idö (reggel kapartam egy kis jeget a szélvédöröl), de ragyog a nap, és nemsokára megyünk a Minivagánnyal parádézni a nyugger mamák közé.
További ajánlott fórumok:
- Boxer kutyások, akik szívesen cserélnének véleményt, történeteket. stbbbb:):)
- Tapasztalt kutyások, most segítsetek!
- Hölgyeim! Működik ez a kutyákkal könnyű ismerkedni lányokkal dolog? Gyakran mennek leányzók kutyásokhoz ismerkedni?
- " Harci " kutyások ide!! :)
- Kertészkedők, cicások, kutyások, szívesen utaztok el otthonról több napra?
- Tapasztalt kutyások segítsetek!