Kutyások ide! (beszélgetés)
Közben megtaláltam nektek a kereső-mentőkutya vb galériáját. Csak egy képet linkelek be, a többit is lehet nézegetni, ez csak a kiindulópont. Ha megtalálom a reptéri alvóst, azt még mindenképp belinkelem. Aqua és Liza gazdija nyakában van érem, a harmadik érmes nevére még mindig nem emlékszem, ő a fekete kutyus... Ja, és látjátok a Lizánál sokkal nagyobb, de ugyanolyan fizimiskájú kuttyot? Ő Brutus, a személyes kedvencem. Lehet, találgatni, hogy vajon miért... :D
Latom egyre gondoltunk Greenlime.
Igazad van nagyon kell rajuk vigyazni!Sajnos vannak olyan dolgok amiket nehez kivedeni,foleg egy ilyen szomszed altali mergezest.
En nem lonem tarkon,az tul gyors.Inkabb fagyallot itatnek vele.
Nagyon sajnalom Hamut.Nyugodjon bekeben!
Sziasztok amugy!
Sziasztok!
Most olvasom a rém rossz hírt... :S Részvétünk Hamu miatt.
Gyönyörű-fenséges kutyus volt!
Én nem tarkón lőném, egyszerűen fagyállót itatnék vele kis kortyokban folyamatosan, hagy szenvedjen a szemét gazember!
Hogy tehet valaki ilyet???
Ilyenkor, ha rossz híreket hallok, vagy látok kutyusról-macsekról mindig megyek és Benőcit megszeretgetem.
Nagyon kell rájuk vigyázni, ez tény és való.
Sziasztok!
Panni!
Ez borzasztó!
Szegény Hamu, szegény gazdi!
Sajnos az én németjuhászom Rudika is erre a sorsra jutott néhány éve, aki nagyon hasonló volt Hamuval, ilyen sötét "képű", gyönyörű kutya volt ő is. És hihetetlenül okos. Alig múlt egy éves amikor meghalt, 3 napig szenvedett. Nem tudtunk rajta segíteni. A szomszéd öregasszonyra gyanakodtam (persze nem tudtam bizonyítani), mert ő olyan feljelentgetős, problémás. Még azért is feljelentett bennünket, hogy az "ezer" éves, gyönyörű, árnyékot adó akácfánkról áthullott hozzá néhány levél. Ki is kellett vágnunk miatta. Szerencsére már nem ott lakunk.
Jó a video, ügyes a Luna hasonmás, és gyönyörű!
Greenlime!
Csodaszép Benőcid! Jó nagyra nőtt!:)
Köszi, a csajok nagyon nőnek, már kezdenek "bernisedni".
Kat!
Ha otthon marad az egyik ebed, nem menne ő is a másikkal és veled, nyugodtan otthon marad?
Sajnos mi valamit nagyon rosszul csinálunk, mert, ha az egyiket visszük valahová a másik kettő teljesen odavan.
Casia!
Jó vásárolgatást! Strapás dolog ez a költözés!
Anno miután férjhez mentem és költöztünk, a megrendelt szekrénysor nem érkezett meg időben és dobozokból öltözködtünk hetekig.:)
Köszi, én is imádom a mamutokat!:)
Zorkusz!
De jó nektek, már túl vagytok a tüzelésen.
Nagyon helyes kuty!
Miért lennél kegyeletsértő? Emlékezzünk az eltávozottakra, de örüljünk az élőknek, amíg csak lehet.
Nagyon kedvesek vagytok, köszönöm az együttérzést Hamu gazdája nevében is.
Ezek olyan dolgok, amiket sosem fogok megérteni.
Panni is olyan (középosztálybeli és annál jobban elő emberek lakta) környékről származik, ahol képesek megmérgezni egy kutyát azért, mert sokat ugat. Szegény mama-gazdi pánikolt is, amikor az otthon maradt tesó folyton ugatott...
Az ilyent szó nélkül tarkón löném. Komolyan.
Szegény Hamu, nyugodj békében!
Sziasztok, jó reggelt!
Ez nem változás, az elsö pillanattól kezdve vittem öket külön is, hogy tanuljanak meg egyedül is itthon lenni. :) Amikor az egyik itthon marad, akkor a városhatárig azon gondolkodogm, hogy szegény jól van e. De kb. 2 percen belül alszanak, mint a bunda... Szóval engem visel meg sokkal jobban. :)
Sziasztok!
Jaj... szegény Hamu!!! Hihetetlen. Aki ilyet művel, nem is ember!!! :( Nálunk még a patkánymérget is úgy tettük le, hogy olyan helyre, ahol Mákony nem fér hozzá. És ha ez nem lenne elég, kutyabiztosat vettünk, amolyan "biztos ami biztos" alapon. Más meg szándékosan... atyám... Ez teljesen letaglóz.
Amúgy sétáltunk végre egy nagyot, és csodás volt a szél és a hideg ellenére is, de most... Kicsit kiütött szegény Hamu halálhíre. Ha Büdössel valaki ilyet művelne, megölném.
Basszus, milyen emberek vannak.. Fagyállóval, Úristen:S
Nyugodjon békében szegény Hamu:(
Sziasztok!
Tegnap teljesen kiborultam. Meghalt az egyik gyönyörű németjuhász a kutyasuliból, és az orvos megállapította, hogy fagyálló mérgezés. Nem akarom elhinni, hogy ilyen emberek vannak, akik képesek megmérgezni egy ártatlan állatot...
R.I.P. Hamu! :(
Nekunk az elejen csak egy agyunk volt,egy tv-nk,6 db poharunk meg 2 muanyag villank:)
A lenyeg,hogy egyutt lesztek a paroddal.A tobbit meg majd idovel beszerzitek.Amugy en nagyon szerettem ezt az idoszakot(is).Ez a mit hova tegyek,meg jajj oda mit vegyunk...Tok jo egyutt tervezgetni,meg berendezni az elso kozos otthonot.A felavatasrol nem is beszelve:)))
Na megyek a dolgomra,mert en mar nagyon Valentin napi feelingben vagyok.
Nagyon jok az uj kepek!:)
Most ertem vissza a gep ele.Eddig rohangaltam,mint pok a falon.
Csajok!A Valentin naprol egy szo sem esett!!!Senki nem keszult semmi aprosaggal a parjanak?Jo,jo nem kutyas tema,de na...
En epp a V.napi gyertyafenyes meglepi vacsit keszitem.Sutottem sutemenyt is.Mar az egesz lakast belengte a finom suti illat:)Hmm,nyami.
Tudom giccses meg minden,de en szeretem ezt a napot.
A kaja nem lesz tul nagy meglepetes,mert majdem minden nap fozok,de a korites az nagyon szep lett:)
Apjuk is sumalok valamit,mert a telefonban nagyon sejtelmesen beszelt:)
Zora lassan megtanul fozni:D,mert a konyhaban mindig lesi minden mozdulatomat.Mondtam is ma neki,hogy edes ocsem,ne csak nezelodjel,tessek szepen elmosogatni!:D
Szép estét Csajok!
Hová tűnt a fórum őre (Kat)???? :))
Nyugi Casia! Csak alaposan, csak megfontoltan azzal a költözéssel! És úgy csináld, hogy nem a világ végére költöztök, csak önálló életet kezdtek! És ez tök szuper! :D Mi anno nagyon élveztük, volt is lakás avatás: így is meg úgy is! hihi :)))
Megölelgetem a nevedben Benőcit, ezt garantálom!!! :D
Zorkusz, Ti is egy jó időre szerencsésnek mondhatjátok magatokat, de örülök, hogy egészséges pancsizás lett belőle!
Hmmmmm... már én is alig várom a pénteki fürdetést, mert akkor Jenőfalvi olyan kis fincsi élő plüss "mackóci" lesz, hogy lehet lesz ölelgetni, és még nyálas puszit is kaphatok, ha nagyon akarok! :D
Szép estét mindenkinek! Megyek még megnézem Benőcit, aztán én is megyek aludni a párocskám mellé. :D
Jaaaaj, még nem költöztem el. Február 27. a dátum. :P Még bútorok után rohangálunk. Igaz, már "csak" a fürdő van hátra, meg a függöny, meg a székek, meg a hűtő és a mikro, meg az előszoba, meg... anyám, de jó, hogy egyszobás az a lakás!!!! :D
És tudod, tényleg egy cukorborsó nő a kertetekben! :) Olyan szép az a kutya! Úgy megölelgetném! De úgy sejtem, szívesen megteszed a nevemben. ;)
Sziasztok!
Hetvegen vegre lejart a tuzeleos poraz-kert fogsag!!!Vegre megint kivihettuk Zorat az erdobe.Jajj,nagyon jo volt.Boldogan rohangalt,kutyazott es esze agaban sem volt minket otthagyni.20 meteres korzetben rohangalt korulottunk,elore-vissza,kicsit lemaradt majd rohant elenk.El is faradt rendesen.Vasarnap sikerult egy kis kutyacarba tapicskolnia,ugyhogy seta utan megfurdettuk.Ilyenkor csodaszep.:)Pihepuha selymes szoru.
Jut eszembe.Amiota az uj tapot kapja sokkal szebb lett a szore,szep fenyes.
Megnezem az uj fotoitokat.
Sziasztok Csajok! :D
Tünemény vagy Casia! :) Örülök, hogy kellemes perceket szereztünk a házzal kapcsolatban Nektek! :)
Örülök, hogy tetszenek az új képek. Nem sok... de tegnap készültek. Nem bírtam ki, olyan kis cukorborsó volt, ahogy élvezte a februári "első igazi" napsütést! :D
Sikerült az átköltözés???
Kat! Luna nagyon kis ügyibogár volt! Simi és puszi a buksijára! :D
Lubeba! Gyönyörűek a kutyáid! Nagyon tetszenek a csajok!! Annyira szépek, és olyan méltóságos a tartásuk! Bandi, hogy van???
Nálunk még 3 teljes nap a műtétig...:S
Jól viselik, köszi. :)
Vagy itthon marad a szabadnapos Apjukkal, vagy jönnek ök is, és a meleg kantinból les kifelé, vagy itthon marad egyedül, ha Ember dolgozik.
Mindhárom verzióval nagyon jól elvan mindegyikük.
Ó, állatorvos! Szerencsére rég jártunk még a környékén is!! Tavasszal lesz oltás, meg ősszel ellenőrzés... Nagyon nem hiányzik a többi! :P
Tényleg, lehet, hogy írtad, csak épp nem voltam itt (sőt, valószínű): hogy viselik a pulyák, hogy külön járnak suliba? Mármint teljesen külön hétköznap.
További ajánlott fórumok:
- Boxer kutyások, akik szívesen cserélnének véleményt, történeteket. stbbbb:):)
- Tapasztalt kutyások, most segítsetek!
- Hölgyeim! Működik ez a kutyákkal könnyű ismerkedni lányokkal dolog? Gyakran mennek leányzók kutyásokhoz ismerkedni?
- " Harci " kutyások ide!! :)
- Kertészkedők, cicások, kutyások, szívesen utaztok el otthonról több napra?
- Tapasztalt kutyások segítsetek!