Kutyások ide! (beszélgetés)
Sziasztok!
Casia, már kedtem azt hinni, hogy tesztelitek is a bútorokat, ágyakat, azért nem érsz ide... :)
Lóg az esö lába, de tudod: majd beöltözöm. :)
Reggel voltunk állatorvosnál Lunával, a szokásos évi oltáson és éllenörzésen. Kicsit sovika, vagyis még éppen belefér, de két dekával könnyebb már sovány lenne. Azt mondta a doki, hogy osszam el a a kaját két részre, talán úgy megeszi mindet, mert így néha hagy valamennyit. Illetve, hogy nézzünk utána magasabb energiatartalmú tápnak, direkt ilyen örökmozgónak.
Na majd utánajárok.
Ügyes volt a kiscsaj, egyedül ugrott a mérlegre, csak mondanom kellett neki, hogy az az állatorvos. :)
Panka, szerintem a szüleidhez legközelebb tényleg ne vigyél Dömpiágyat, úgy nem lesz, mit jelölgetnie, és semmi baja nem lesz, ha a földön alszik. :)
Sziasztok!
Pár napig nem jövök és megváltozik az oldal fejléce (vagyhogyhíjják)? Hümm...
Csak bejelentkezem. Egésznapos rohanások, bútornézegetés, otthon meg meló... Szegény Pitykótára alig tudok ránézni. :((
Panni, csúcs a videó!! :)
Kat, eső van? Itt tornyosulnak a fellegek, pedig rohangálós délelőttöm és utazós délutánom lesz. :P
Panka, úgy látszik, Kismackód Lunához hasonlóan jelöl. Az, hogy csak akkor, ha Anyudéknál van (ha jól értem), gondolom afféle: idegenben vagyok, de ez az enyém! Felkiáltás lehet. Nem akarok okoskodni. Alszik fődön! :D
Szasztok!
Nem nagyon zajlódik az élet, látom.. Vagy remélhetőleg legalább otthon igen:P
Hogy vannak ebek, s gazdik?:)
Mi viharosan. Megint voltunk otthon Anyuméknál, s eb megint lepisilte a fekvőhelyét. De megint csak otthon. Nem értem:( Ezek után többet nem visszük el a paplant meg a párnácskákat. Alszik fődön:)
Így járt.
Amúgy nagyon ügyes kis picúr. Hétvégén cicáztunk vele (tudjátok, mikor 2 ember rugja/dobja egymásnak a lasztit, a 3. ember meg el akarja kapni), féltünk is hogy identitás zavara lesz a cicás játéktól:D Na,de ezzel azt akartam mondani, hogy fél óra alatt annyit futott Dömpi, hogy egy egész napra kifingott. Úgy h ezt alkalmazni fogunk gyakrabban. Véééégre meg van a kulcs :D:D:D
Amúgy szófogadó, kedves kis maci:) Imádom:)
Szép hétvégét Nektek!
Úgy látom, máig sem ért ide senki! :(
Azért szép napot! :D
Sziasztok Gazdik!
Most csak beköszönöm! Később olvasok!
Vettünk Benőcinek nem műszálas szőnyegecskét a poppentyúja alá! :D
Rongyszőnyeget időközben valósággal ronggyá tette a lelkem, de most, hogy jött a Valentin nap, hát Benőm sem maradhatott ki a jóból. Na jó, meg a pénteki műtétre való tekintettel, tutti, hogy lesz egy kicsit kényeztetve, de tényleg csak egy kicsit! :D
Szép hétvégét!
Kizárólag erre a számra, és csak a kocsiban teszi. :)
Biztos vannak benne bizonyos hangok és visszhangok, amik kiváltják belőle, de akkor is tündéri. :)
Segítségeteket szeretném kérni a fenti kutyusnak szeretnénk találni egy nagyon jó gazdit. Családi okok miatt válnak meg tőlle egy idős néni volt a gazdija. Vissza vitték a tenyésztőnek de ő sajnos nem tudja megtartani mert az övéi nem igen tolerálják a jelenlétét. 16 hónapos kan kutyus. Gyermekekkel nem tudni ,hogy viselkedne úgy ,hogy inkább gyermektelen helyet keresnénk neki. Valószínűleg szuka kutyával kijönne. Lakásban volt mindig ember közelbe. Olyan gazdi kellene neki aki sokat tudna vele foglalkozni és vele lenni, mert ezt nagyon igényli. 70/4536153vagy 20/4420096-os telefonon lehet érdeklődni. Még valami, nem kérnének érte pénzt csak az a kérés lenne, hogy nagyon jó helyre kerüljön.Kecskeméti a kutyus
Pedig a nyúl nagyon csábító lehetett!
A kitartással úgy vagyok, hogy ha már odaérek, akkor semmi nem számít. Viszont esöben vezetni sötétedés után.... na az az, amitöl rémálmaim vannak! :) Inkább indulok neki az Alpoknak hóviharban, mint éjszaka esöben bárhová....
Ez szenzációs! :D
Az enyémek még soha, semmire nem adtak ki ilyen hangot... :(
Sziasztok!
Nagyon aranyosak vagytok tényleg! Köszönjük!
Kat!
Igen, ez lesz a szexepilje a pasinak.:) Az a fontos, hogy lásson.
Nagyon kitartó vagy, becsületedre váljék, hogy még szakadó esőben, sárban is élvezed a kutyázást!
Tegnap megálltunk útközben Bandival dolgát végezni, egy szántóföldes, földutas részt találtunk. Szépen sétált mellettünk póráz nélkül, ám egyszer csak kiugrott egy nyúl az egyik bokorból. Bandi utána. Pár másodpercig üldözte csak, ezután visszajött a hívásunkra.:)
Kellemes hétvégét minden Gazdinak és Kutyusnak!
Sziasztok!
Jó hétvégét mindenkinek!Remélem mindenki jól van, nem olvastam vissza!
Velünk minden ok!Mogyi még nem tüzel, de egyre hisztisebb...
Ma állatorvoshoz megyünk, meg csavarogni kicsit.:)Péntek van, és végre nem esik a zeső, de azért meleg sincs!
Szép hétvégét és sok kutyuzást mindenkinek!!!!
NEM NYERT.
:D
Nincs jó idö, bár mostanra legalább elállt az esö. Ez is valami. :)
Szép delet Mindenkinek!
Kat! Benned reménykedtem, hogy legalább Te vallod majd, hogy Nálatok jó idő van! :D
Megjöttünk esti iskolából, carrá áztunk, de jó volt nagyon!
Mindenkinek jó éjszakát!
Lubeba! Örülök, hogy minden ok Bandussal! :DDDD
cupp a Buksijára.
Mi ma szeretetéhesek voltunk, mert a főgazdit nem engedte be a bejárati ajtón, míg agyonra nem babusgatta, utána én voltam műsoron, amikor a kajáját kivittem neki. Egyemmmeg, ilyenkor tudom imádni, mikor pulyán-bújik.:D
Sziasztok itt kutyafarsang és engedelmességi bemutató lesz és súlyhúzás szóra
Most hallottam a juve rádióban, hogy hétvégén macska-göri-kutyus kiállítás lesz.
ha valakit érdekel:
3w.macskamania . huh:)
Halvány emlékeim szerint van ott szamár elég. Elég csak a volt munkahelyemre gondolnom. :)
Mindenesetre kiadtam Bátornak a feladatot: ha Panni nyomdokaiba akar lépni, szamarat kell keresnünk. Lesz itt is, azt hiszem. :)
Hogy ez milyen nagyon jó! :D :D :D
Ez lesz a szexepilje, és kész! :D
Szuper! :)
Ilyen események hallatán kevesen hiszik, hogy tényleg Budapesten élünk... :)
Sziasztok!
Köszönjük Nektek, hogy gondoltatok Bandinkra és izgultatok velünk! Az együttes erő meghozta gyümölcsét!:)
Jó hírekkel szolgálhatok, nem kellet műteni a drágát!:) Ami előreesik olykor az a 3.szemhéj, ami nem szép, de nem vészes, mert a mirigy stabilan a helyén van. Azért jár ki-be, mert műtétkor le kellett faragni a porcból. A dokinő szerint a szeme, szép nyugodt. Már csepegtetni sem kell.
Hurrá!
Megint kedvenc volt a rendelőben az eb, nagyon jól viselkedett.
Kat!
Egyetlen kutyára ugatott, amelyiken gallér volt és a gazdija nem engedte, hogy Bandi megszagolja, pedig nagyon izgatta a dolog. Szerintem tudta, hogy neki is volt ilyen. Azaz még mindig megvan, néha úgy nézi a felakasztott gallért a garázsban, mint aki bele akarja tenni a fejét.
Később még jövök és olvasok!
Szép napot mindenkinek!!!
További ajánlott fórumok:
- Boxer kutyások, akik szívesen cserélnének véleményt, történeteket. stbbbb:):)
- Tapasztalt kutyások, most segítsetek!
- Hölgyeim! Működik ez a kutyákkal könnyű ismerkedni lányokkal dolog? Gyakran mennek leányzók kutyásokhoz ismerkedni?
- " Harci " kutyások ide!! :)
- Kertészkedők, cicások, kutyások, szívesen utaztok el otthonról több napra?
- Tapasztalt kutyások segítsetek!