Kutyások ide! (beszélgetés)
Sziasztok!
Jelentem, tegnap szamársz...ban hemperegtünk... Hogy az milyen büdös! :)
Volt nagy zuhanyozás utána, haboskutya, prüszkölés meg minden...
Szép napot!
Jo olvasni,hogy ti is tvztek a kuttyokkal:D
Mi a vasarnapi latogatok ota,azt tanuljuk,hogy mi elott kimegyek az ajton,Zorat leultetem az ajtotol kb. 1 m-re es mondom,hogy marad,kimegyek es akkor szolok neki,hogy johet.Ez egy kis turelem edzo jatek,es nincs tolongas az ajtonal.Hihetetlen,de egyszer mutattam meg neki,es velem azota csak igy jon ki az ajton.Ez majd arra lesz jo,hogy ha jon vki akkor ugyan ugy az ajtotol tisztes tavolsagban kell varnia mig bejon az illeto.Apjukkal szoktuk gyakorolni,mikor hazajon,elotte leultetem es meg kell varnia mig bejon ugralas nelkul.Elobb engem udvozol es csak utanna Zorat.Azt mondjak ez is amolyan sorrend tanitos modszer,meg turelem is egyben.
Na,erre mit latok ma reggel?!(nalunk reggelenkent apae az elso seta altalaban)Rontanak ki csak ugy az ajton.Ehh,mondom de jo!:(
Mondom az emberemnek,hogy ez igy nagyon nem jo,igy nem sokat er ha en fegyelmezem o meg tojik ra.No,de jott a ferfi logika(majd en megmagyarazom)"koran van meg,ez most nem szamit" puff neki!:))))
Ja,mondom jo akkor ezt Zoraval is kozold.
Ugyhogy nincs mas valasztas,amig be nem rogzul,addig minden ajtomozgast ellenorizni fogok.Ez van.Muszaj ha eredmenyt akarok elerni nala.
Sziasztok!
Mostanaban csak olvasni van idom,reagalni nem nagyon.Ilyenkor magamban nyugtazom az esemenyeket,megfogalmazodik gondolatban a valasz,de leirni mar nincs idom.
Ami a mai legfontosabb,hogy Bandinak szoritok!!!!!
Most picit büszkülök, ha nem haragszotok:)
Csak pár percre mentünk ki, asszem 15-re, mert mennem kéne (és még mindig itt körmölök). szóval nagy pórázon sétálunk mostanság, mert van egy pár kóborló egyed a környéken, és a biztonság kedvéért így döntöttem. nade a 3m is távolság (ekkora a póráz), és ha hívom, vissza kell térnie. Na, és most eljutottunk odáig, hogy 100%ban jött, ééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééés, addig ült és nézett engem, míg azt nem mondtam, hogy mehetsz.. MEg vagyok szeppenve, halál büszke vagyok rá, és boldog. Csak halad valamerre az életünk:)
Na, futok szaladok, mindenkinek szép napot, nemsoká jöszök:)
Bandiról pedig híreket!!!!!!
Jaj ezt tudom. Nálunk ugye a felugrálás még téma, (bár szerencsére egyre kevésbé) és hát mindenkinek mondom, hogy nyugi, 2x felugrik, ha nem figyelsz rá, békén hagy. Erre párom bejön, és rögtön ráveti magát ebre, aki nagy ugrálva visszaadja a kitörő örömet. Persze mindezt csak akkor teszi, ha (azt hiszi,hogy) nem látom. Ez után pedig jön a leszúrás:D
Anyukám meg eteti a kutyát, pedig dierkt kértem, hogy ne, vagy ha már muszáj etetni, akkor legalább az én szabályaim szerint. De nem. Úgy hogy a hétvégék után (amit sokszor otthon töltünk), elképesztő visszafejlődésen megyünk keresztül..
Anyum meg örül magának, mert hogy Ő a Nagyi:P, és etetni kell az unokát:D:D
Nem is szereti nagyon tanítgatni a kutyákat. Szóval alkalmam sincs belekötni. :D De igen, megtenném, ha arra kerülne sor. :)
De amikor próbálom öket valamire megtanítani, pl. hogy a járdáról csak akkor lépünk le, ha Anya indul bal lábbal valamint egy bizonyos vezényszóval, addig viszont nem mozdulunk, erre egy óra múlva Apa már teljesen mást csinál, akkor szerintem jogos a belekötés. :)
Akkor tuti rögtön elmegy a kedve mindentől:D Már ha folyton belekötsz:D:D
Luna-tüzelés? Jelek?
Ne is mondd, annyi vizet ittam a pult mögött, hogy béka nött a hasamban... Muszáj volt, mert a kollegina annyit beszél, hogy ha mindenre válaszolok, akkor kiszárad a még nem teljesen meggyógyult torkom, és csak köhögök napestig. :)
Ember jól viselkedett a kutyeszokkal, nem volt semmi ribillió. :D
Ejnye bejnye, fejedbe szállt a kocsmázás? :D:D:D
Tuti mindenki kutyuzik, és csak mi rosszalkodunk és tengetjük az időnket a net előtt:P :D
Milyen volt a tegnap este? Az otthon maradottak kirúgtak a hámból?:D
Halihó:)
Szerintem a hiányzási lista:D
És mi... mi ... mi? :(((
Milyen lista?
Sziasztok, jó reggelt!
Lubeba, Bandira nagyon gondol-gondol-gondol!
Ma reggel az erdöben találkoztunk egy galléros kutyával, jó nagy kutyus volt, nem volt idöm megtanulmányozni, mert Luna úgy megugatta (aztán Bátor is csatlakozott), hogy alig bírtam leállítani. Ilyet még nem láttak, nagy is volt, fura is, kb. ilyen lehet egy UFO-észlelés humánéknál. Szegény eb, nem elég, hogy gallérja volt, meg kötés a bal hátsó lábán, még egy ilyen hisztérika is jön vele szembe... :(
Szép napot mindenkinek!
(Panni, Szeszipuszi, Anatita, Goki már listás... csak, hogy tudjátok!)
Sziasztok, szép reggelt!
Remélem, minden buksi jól van!? Meg gazdi is!
Köszönöm Lulucita! :D A Tiéd is gyönyörű!
Szép napot Mindenkinek!
Sziasztok Csajok, szép estét!
Köszönöm a jó tanácsokat, és a bíztatásokat, és üdv az újaknak is! :)
Most még magamat készítem fel, van rá bő másfél hetem. hihi
Lubeba, Bandikádnak jobbulást, szemére gyógyulást! A Kék Lukács kence, egy nagyon jó ötlet, le is fogok rá csapni, és beszerzem, mire Benőcit visszük.
Kat! Aranyos vagy! De a fürdetéstől nem tartok, mert Jenőnek van egy "nyári"szezonú kis kádja, a nyarat abban pancsolta végig és a kutyasampon csak hab volt neki a tortán. Reggel 7.30 körül akarom megfürdetni, utána úgy is letelepszik a radiátor elé, a kis "benti-honos" játékával, délre simán megszárad. Úgy is 12.45-re kell vinnem. Mi is kb. 20 percre vagyunk az állatkórháztól, szóval nem nagy út. Én idegesebb leszek, mint Ő. Ő tutti megint élvezni fogja, hogy az Opelom hátsó ülésén tanyázhat, és ha nem lenne az a vad hideg még el is játszanánk a Volt rajzfilmet, mikor Volt a fejét dugta ki a vonatablakon. :)))
Lulucita! Köszönöm szépen! :))) Rolfikám 11 hónapos lesz feb.16-án és hát kaukázusi-németjuhász keverék a lelkem. A Te kutyusod is csodálatos, olyan kis tiszteletet parancsoló pofija van! Nekem az jött le, hogy nagyon szép tartása van a fényképen! Mint, aki tudja, hogy róla portér készül! :D hihi
Az hatalmas erőt adott, hogy csak műtétre kell bevinnem, szerintem én is megvárom, míg beadják neki a szurit, és csak azután jövök el, és majd olyan 16.30kor a párommal megyünk érte, ha mégis emelni kellene. Bár úgy sem fogom kibírni, hogy ne kérdezzem meg telefonon, hogy hogy van az én életem másik nagy szerelme! :D -by paramami
Sziasztok!
Visszaolvastam mit irtam a multkor meg elalvas elott,eleg felre ertehore sikerult.
Zora erti a kezjeleket is es a vezenyszavakat is(magyarul),de most,hogy a suli miatt allunk atfele az angolra,nem akarom osszezavarni,igy amikor nem olyan fontos,nem eles helyzetben vagyunk,akkor csak mutatom neki,hogy pl:ul,fekudj,marad.
Neha mar mondom melle az angol vezenyszot is.Idovel majd elhagyjuk a kezjeket es marad csak az angol vezenyszo,mint eddig magyarul.
Ez azert kell,mert ha most a semmibol igy hirtelen az ul,helyett azt mondanam neki,hogy sit,nyilvan goze se lenne,hogy mit akarok tole.Igy viszont a kezjelre figyel elsosorban es idovel hozzakapcsolja az uj vezenyszot is.
Kat,en mar elore latom,hogy nalunk a kutyasuliban az engedelmesseggel lesznek gondok,no meg a fegyelemmel.Ez az egy szora jojjon oda dolog hangulatfuggo lesz,mert a kisasszony mar most is tudja,hogy mirol van szo,csak neha jatsza picsajat:)
Amugy azt se banom,ha nem jo eredmennyel zarjuk majd a sulit,persze nyilvan orulnek neki,de elsosorban az a fontos,hogy egyutt legyunk,Zora kutyak kozt,es hogy jo moka legyen mindkettonknek sok sok mozgassal.
Udv az ujaknak!
Visszaolvasok.
További ajánlott fórumok:
- Boxer kutyások, akik szívesen cserélnének véleményt, történeteket. stbbbb:):)
- Tapasztalt kutyások, most segítsetek!
- Hölgyeim! Működik ez a kutyákkal könnyű ismerkedni lányokkal dolog? Gyakran mennek leányzók kutyásokhoz ismerkedni?
- " Harci " kutyások ide!! :)
- Kertészkedők, cicások, kutyások, szívesen utaztok el otthonról több napra?
- Tapasztalt kutyások segítsetek!