Kutyások ide! (beszélgetés)
Szia, tündériek a vizsik! :)
Két kölyökkel azért nem lehet egyszerű...
A foggal még nyugodtan várhattok, remélhetőleg magától kiesik majd.
Ajánlom a két végén csomós kötél játékot, ők biztos sokat húzgálnák (ha még nincs), az nagyon jó a fogzáskor is!
Gondolni fogunk Rátok! :)
Én egyedül Bébit kísértem el - simiztem, míg el nem aludt, amit észre sem vettem, mert a szeme nyitva maradt -, amúgy a férjem szokta vinni a zebeket ivartalanításra, tavaly 3 volt összesen, idén csak tavaszig kettő várható... :S
Mostanában bukkantam a suli oldalán egy csomó olyan képre, amiket eddig nem is láttam, azok közül való :)
Kellemes délutánt, simi a kutyuknak! :)
Szia kat! Wow, én is ilyen 82 éves szeretnék lenni!
Mizujs a kuttyokkal?
Gondolom Bátor készül az agility bajnokságra, Luna szorosan a nyomában.... :)))
Miért kellett kihúzni a kutyud fogát? Jobbulást neki!
Meg mindenkinek szép napot!
Sziasztok!
Én igazoltan voltam távol: kocsmaszolgálatban voltam a suliban, a héten nem szerda este, hanem csütörtökön reggel voltam müszakban. Nemrég jöttem haza.
Na de üljetek le: az ablakból, persze, néztem az órákat, amikor nem volt nyüzsgés. Az engedelmes oktatás legmagasabb szintjén egy idösebb, életvidám hölgy tartott órát, közben persze a pultos partnerem mindenkiröl elmesélt mindent, pl. azt, hogy ehhez az oktatóhoz szerencsés, aki járhat, mert mindent, de mindent tud. Mesélte azt is, hogy rákos volt 7 éve, kemó meg minden, de most jól van. És most kapaszkodjatok: 82 (nyolcvankét éves)!!! Gyerekek, jobban néz ki, mint én... És végignyomja a 60 percet, szövegel, korrigál, magyaráz, szemléltet. Hihetetlen! Egészen egyszerüen beszarás....
Panni, nagyon jó az akadályugrós képed Panniról! Csudaszép!
Ne is mondd, Anatita! Megyünk bizony! Én jobban be vagyok parázva tőle. Azt sem tudom, hogy s mint lesz...:S
De holnap talán ilyenkor már a vége felé lesz a műté. Nehéz szívvel fogom otthagyni a műtétre, de muszáj, és ha Ti kutyafórumos társak meg tudtátok ezt csinálni akkor nekem (paramama) is sikerülni fog! :D
Micsodi? Holnap mentek kigolyóztatni Benőcit?!
Baltit is kéne már, de az első Bessie lesz, neki ma kérek időpontot.
Hello, dehogynem, csak ritkán! :)
Akkor sem tudok visszaolvasni, mert már mennem is kell. :(
Azért sziasztok régiek és újak, simi a kutyiknak!
Lenyúlták a germánok... :( Mint mindig...
Küldök újat!
Jaj ne is mondd. De az Karikor volt, könyörgöm:S
Most meg febr közepe vége van, és október óta bazi hideg van. A szülinapom, ami okt 17., már télikabátos volt.az már 4 komplett hava télikabát.. Ez nem normális. És még mi várhat ránk?
SZTRÁJK!!!! Köszi a napsütést. még nem jött meg:(
Hehe... még emlékszem, mennyire drukkoltál, hogy essen a buzernyák hó! :D
Na, hol van a paradoxon? :D
Küldök napsütést, jegyezzétek fel szépen, mert nem mindennapi lehetöség: holland napsütés kell otthon! :D Jobbulást!
Jajj lányok, olyan édes ez a csöpp kutya, én meg döglök az ágyban, mint valami döglött hal a parton. Najó, nem vergődök. Szóval most kéne vele nagyokat játszani, hogy itthon vagyok, erre nem tudok, hisz azért vagyok most itthon, mert szarul vagyok. Még mindig gyűűűűűűűlölöm a paradoxonokat:S
Napot kérek szépen!!! de nagyon sokat!!! nem ezt a buzernyák havat..:s
Nagytakarítás is lesz biztosan, de a nappalit azon felül is átrendezzük. :) Valamikor még idén.
Itt süt a nap! :) Küldjek?
Szia! Gratula Bendegúzhoz, nagyon helyes kis ördög!
Minden egyes jó helyen végzett pisiért nagyon dícsérd meg, én a rossz helyen történt balesetröl soha nem vettem tudomást. Játék, alvás és evés után általában ürítenek a kutyuk, ilyenkor tedd az alomra, vagy vidd ki (én személy szerint nem vagyok alom- és peluspárti), és várj türelemmel, elöbb-utóbb megtörténik, aminek meg kell. :)
De kis ügyes! :D
Imádni való! :D
Szép napot Mindenkinek!
A kutyusoknak hatalmas simi a buksira!:)
Sziasztok!
Nálunk megint havazik...zik...zik. Nem tudom, hogy örüljek-e neki, vagy már nem... számítanék már egy kis jó időre. Benőcim is olyan jókat napozott hétvégén. :S
Nem kéne már ez a hó...
Kat! Akkor nálatok valamilyen tavaszi nagytakarítás féle lesz??? :D
Gratulalok a kiskutyahoz elöször is.:)
Sok türelemmel es jutalomfalattal lehet elöször pelusra, majd ha az oltasai megvannak, az utcara szoktatni. Reggel mikor felkel, rögtön tedd a pelusra, amint pisil, nagy dicseret, es jutifali. Mellesleg elöbb - utobb minden kutya szobatiszta lesz. Az en uszkarom masfel eves, es magatol valt azza, de en naponta 8X is levittem az utcara pisilni. Bocs, de nincs magyar billentyüzetem.:)
További ajánlott fórumok:
- Boxer kutyások, akik szívesen cserélnének véleményt, történeteket. stbbbb:):)
- Tapasztalt kutyások, most segítsetek!
- Hölgyeim! Működik ez a kutyákkal könnyű ismerkedni lányokkal dolog? Gyakran mennek leányzók kutyásokhoz ismerkedni?
- " Harci " kutyások ide!! :)
- Kertészkedők, cicások, kutyások, szívesen utaztok el otthonról több napra?
- Tapasztalt kutyások segítsetek!