Kutyások ide! (beszélgetés)
Szia! Először is amit megtanultak, az a szobatisztaság, amire nagyon büszke vagyok! :-)) Rengeteg munkám van benne, a két kis kutyival nem volt egyszerű, de viszonylag hamar ment (amin sokan csodálkoznak). Aztán tudnak már nagyon szépen ülni, és igyekszem fegyelemre is tanítani őket. Pl. addig míg nem mondom, addig nem ehetnek a hamijukból, hanem türelmesen várakoznak, és mikor megengedem, akkor mehetnek enni. Aztán mikor valami rosszat csinálnak és rájuk szólok, azt is nagyon jó tudják, és olyan kis búbánatos szemekkel tudnak nézni az emberre, hogy minden mérgem elszáll. :-))
Van nagy kertjük itthon is, nagyon szeretnek kint rohangálni mikor jó idő van, és van egy telephelyünk, ahol hatalmas terük van a rohangálásra. Nagyon szeretnek ott is lenni. :-)
Aztán ami szinte elmaradhatatlan, az a mindennapos 1,5órás séta az erdőben. Szerencsénk van, mert egy olyan helyen lakunk, hogy nem sokat kell sétálnunk, és elérünk az erdőbe. Ott szabadon engedem őket, és irány hancúrozni! :-)
Szeretnénk elvinni őket mindenképpen majd kutyaoviba, vagy kutyaiskolába, de még ez csak tervek között szerepel egyenlőre, mert még körbe kell érdeklődnöm, hogy milyen lehetőségek vannak itt a környéken.
Van egy naplóm: Két kicsi vizsla érkezik a házhoz... címmel, ott sok képet találsz a kezdetekről a Drágáimról, nézegesd meg ha van kedved. :-)
Amugy szia mindenki!
Nalunk most nagyon szep ido van.Sut a nap.Kinek kuldhetek?!Aztan ne lepodjetek meg ha az ejszaka kozepen besut a nap!:D
En ma szabadnapos vagyok,ugy hogy volt nagy kutyazas,meg meg lesz is,mert nincs vege a napnak.Voltunk az erdoben,meg klikkereztunk.Ki is dolt a kiscsaj:)
Megyek is a dolgomra mert meg emberemnek foznom kell vmit.Ilyenkor mar ugyse jar erre a madar se.
Ja es a hianyzokat mostmar en is jegyzem!:)A listat lentebb Katnal megtalajatok.
Ne aggodj!Ez normalis altatasnal.Bekenik a szemuket valamilyen kremmel,hogy ne szaradjon ki.Anno mikor a cicamat mutottek neki is nyitva maradt a szeme,de nem teljesen,mint amikor ebren van,csak felig,es neki is bekremeztek.Meg most mikor Zorat altattak,az o szemet is bekremeztek.Vagyis ez nem krem igazabol,na mar hulyeseget irok,valami zsele szeru ami nedvesen tartja.
En is szoritok nektek!
Tőlünk pedig az a minimum, hogy melletted állunk és szorítunk! :)
Ez a nyitott szemmel elalvás szerintem azért van, mert a kábító cucc olyan gyorsan hat, hogy észre sem veszik, csak beájulnak.
Egyébként mi márciusban megyünk csak, mert a dottor sízni készül és nem szeretném, ha nem lenne kéznél a lábadozás alatt.
Egy fiúnak nem akkora dolog, bár lehet, hogy a férjedet meg fogja viselni. :D Az enyém is odavolt Votán kigolyózásakor. :D :D :D Bezzeg a csajoknál semmi!
Aranyosak vagytok Csajok, hogy lelkileg így mellettünk vagyis inkább mellettem álltok! Az, hogy lehet, hogy nyitott szemmel alszanak el???? Valaki megmagyarázná, mert ez nekem tök természetellenesen hangzik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Köszi előre is!
naná, hogy beszámolok... Ez a minimum!!!
A csirkemell és a kutyakolbi nagyon hatásos, Bátor a csirkemájért elmegy a világ végére is, Luna is, de neki a sajt viszi a pálmát. Szóval sajt és máj nagyon ritkán van. :) Hétköznap kutyakolbit kapnak.
Én ezeket pedig azért szeretem (bár a sajtot próbálom nagyon minimumon tartani), mert összességében nem sokkal drágább, mint a bolti cuccok (söt...), és legalább tudom, hogy mi van bennük.
De frizbivel is legalább ilyen jól lehet öket motiválni. :) Ha nem jobban....
Luna kapni fog egy Kongot, amikor itthon hagyjuk (mintegy kompenzálni). Amikor darabokra vágom a májat, akkor mindketten kapnak egy-egy (két-két) darabot. :) Ami marad, azt holnap ""eltréningezzük".
Csirkemájat? Anyám. Azzal motiválható lesz, az tuti.
Mi Bátor, s mi Luna kedvenc motiválója?:O
Ilyenkor picit azért elmenetel előtt Luna is kap? Vagy a most készülendő csak Bátor adag lesz?:D
Annak idején eltünk a Gokinak küldött teám is (hol van Goki? És Casia? És Szeszipuszi?), szóval erös a gyanúm, hogy vagy Németország, vagy Ausztria felett kel lába a dolgoknak....
Este csirkemájat kap Bátor az iskolában, most fözöm, a kutya vigyázzban ül a konyhában és büvöli a tüzhelyet. :) Vicces...
Szia!
Tényleg nagyon szépek a lányok!
Ááááá.... Ha lesz agilitybajnok a családban, az szerintem Luna lesz, nem Bátor. De belölem tényleg hiányzok a versenyszellem, szóval nem tudom.... :)
Amúgy jól vannak, megyünk ma is esti iskolába Bátorral.
Benőci macinak pedig nagy drukk holnapra. Valami ilyesmit mondanak, hogy annyi szerencsét kívánok (ezt leginkább számodra, a túléléshez:D), mint a kínaiak egyévi szartermése. Na, jó nagyot kívántam, mi?:)
Mindenképp számolj be a történtekről!!!
Sziasztok!
Júj de szépek a kutyijaid. Én valahogy eddig nem voltam nagy vizslás, vagyis nem igazán tetszettek, de mikor megláttam a pici picikeidről a képeket. Jaj nagyon cukik:) ÉÉs, miket tudnak már? Miket csináltok velük?
Van nagy kertjük is?
Nálunk is a zokni a másik kedvenc, bár az enyémek azt külön-külön szeretik rágcsálni. :)
Hogy kerültek hozzátok 5 hetesen???
Köszönöm szépen az üdvözlést Nektek! :-) Van csomós kötelünk, kettő darab is (két kutyinak kettő jár mindenből), és tényleg szeretnek nagyon vele játszani, húzni-vonni egymást. A kedvencük mégis a használt zokni :-), az egyik fekszik a földön szájában a zoknival, a másik meg húzza a zokni másik végével keresztül a nappalin. Halálosak! :-)) Akkor megnyugodtam, hogy még várhatunk a "fogorvossal".
Az elején mikor hozzánk kerültek 5 hetesen, viszonylag nehéz volt, de a sok öröm bennük, és ahogy látjuk hogy hogyan cseperednek, feledtetett minden nehézséget (többek között a rengeteg felkelést éjszaka, míg szobatiszták nem lettek).
Kat! 82 év! hűűűű, betyár jó évjárat! :D
Anatita! Szerintem én is ott fogok maradni, amíg a "bátorító" szurit megkapja.
Hogy lehet, az, hogy Bébi szeme nyitva maradt???? Ezt nem értem???
Jaj, anyám! Holnap 13 óra és 14 óra között nagyon gondoljatok ránk! Este fogok tudni csak jelentkezni, hogy mi van az én Manócimmal...:S
Moncsicsa! Gyönyörűek a kutyusok!! :D
Isten hozott a csapatba!
További ajánlott fórumok:
- Boxer kutyások, akik szívesen cserélnének véleményt, történeteket. stbbbb:):)
- Tapasztalt kutyások, most segítsetek!
- Hölgyeim! Működik ez a kutyákkal könnyű ismerkedni lányokkal dolog? Gyakran mennek leányzók kutyásokhoz ismerkedni?
- " Harci " kutyások ide!! :)
- Kertészkedők, cicások, kutyások, szívesen utaztok el otthonról több napra?
- Tapasztalt kutyások segítsetek!