Kutyások ide! (beszélgetés)
Én úgy tudom, hogy három kutyát tarthatsz.
Semmiképp ne mentegesd magad, hanem támadj!
Tudod a legjobb védekezés a támadás! Írd le, hogy a gyerekeket is fenyegeti, hogy megveri őket-jelen időben-, és éjszaka nyomdafestéket nem tűrően ordít nektek és a gyerekeknek!És hogy más kutyája is ugat, mert hát ezért vannak!
De ha nem lehet velük szót érteni, akkor Te is feljelented őket! Ez több évig is mehet a bíróságon, úgyhogy most már ki ne "dobd" Kópét!
Szia
Ez gáz mit írtak benne?
Ne izgulj, a szomszédok 75% mellet áll akkor nincs baj, két kutyát tarthatsz, és egy szép levélben megfogalmazod ő mit is csinál a szomszédok párod aláírja és beadod. Éjjel a kutyáid nem lármáznak, csak a szomszéd ezt is írd bele, stbb,
Kíváncsi vagyok hogy mit is írhatott, Ezt írtam hogy neked kellet volna előbb lépni :(
Jó reggelt mindenkinek!
Hogy vagytok?
Irj mindenkepp!!!Igen,olvastam.Rendkivuli kutyus.Meg is hatodtam.Sajnalom,hogy nalatok nem maradhat,de most nem ez a tema,olvastam az okokat.Jut eszembe nemet oldalakon is hirdetni kene!A nemetek imadjak a kutyakat,meg ertuk is mennek stb.Majdnem minden menhelynek vannak nemetorszagi kapcsolatai.
Ezt a reszet en szivesen atvallalom,irok nemet oldalakra,csak egy telefonszamot adj!Konkretan a bekescsabai allatmenhelyrol is tudom,hogy vannak nemetorszagi kapcsolataik,oket is fel tudom hivni,hogy ilyen esetben haztol fogadnak e orokbe stb.
Csak ne add meg fel legyszi!!!Adj egy kis idot a dolognak!Kitalalunk vmit.
köszönöm szépen, holnap részletesen írok! most megpróbálok aludni, de ideges vagyok én is, nem is az ordítás miatt, hanem a gyerekek...Kópé saját kutyánk kölyke, anyukája velünk él 3 éve. Májusban került Kópé gazdihoz, és nem tudom, olvastad-e, de 200 km-ről jött haza 1 hónapos vándorlással. Kb 15 helyen megy a hirdetés folyamatosan, de senki nem jelentkezett érte((
1 éves vizsla keverék, anyukája már ivartalanítva van, ő is be van jelentve műtétre, de előbb oltatni kell. Ha kerülne gazdija az oltás előtt, az oltás költségét kifizetném az új gazdinak, adnék vele kutyatápot is kezdetnek.
Hogy kerult hozzatok anno Kope?Ha mar irtad,akkor bocs,nem tudtam mindent visszaolvasni.Probaltad mar a kozossegi oldalakon is hirdetni?Iw..,faceb... stb.Az ismeroseid kozt lehet akadna olyan,aki szivesen befogadna.Foleg amilyen sztorija van a kutyusnak.De ezer ingyen hirdetos oldal is van.
Ez a kutyus nagyon megerdemelne egy jo helyet!Ha nem a vilag vegen laknek,mar most elhoznam,es keresnek neki egy jo gazdit,de ez sajnos kivitelezhetetlen.
Nekunk a sajatunk mellett mar nagyon sok mentett,befogadott,utcan talalt kutyank volt.Mind addig maradt mig meg nem talaltuk a regi,vagy az uj gazdit.
Kitartas!Ne adjatok menhelyre amig nem muszaj!Onnan nagyon keves eselye lesz kikerulni.
Ha priviben kuldesz egy elerhetoseget en is segitek hirdetni,kozossegi oldalakon,ingyen elviheto rovatokban.
Meg aki tudja rakja ki az iwiwjere,faceb..-jara!!!Fogjunk ossze!!!
Szia!
Fiu,vagy lany kutyad van?Tuzelesi idoszak van,igy meg ha fiatal is,akkor is viszi a vere,valoszinu azert csamborog el.Ha tudod,inkabb kosd meg vagy zard be,amig a kapu nyitva van!Az a biztos.
Jaj, jaj! Összetörik a kis lelke!
Nem tudom hol laktok. A Noé állatotthon nem altat és nagyon gondosan szűrik a gazdikat. Nem adják oda akárkinek! A másik a Rex Kutyaotthon Alapítvány.
Nem oldható meg, hogy lesz@rjátok a szomszédot?
Ha megkomolyodik, biztos nem lesz vele gond!
Ha tehetném már mennék is érte!:-(
Maja közepes termetű keverék, nem nagyon egyezik Macival, és ha kinn vagyunk, csinálják a műsort.
Hiányol, de élvezi az egykeséget. Nagyobb testű kutyákkal anyósom nem bír, ők nem nyaralnak. A bolognese-t én nem engedem.
Mi nyaraltunk.
Egyszer mentünk egyszerre oltásra, mint a Szeleburdi család, olyan volt. Most egymás után visszük őket, igaz a kintiek csak a kötelező veszettség ellenit kapják a kijelölt helyen.
Rendelőbe csak Monát visszük.
Tudom, még kutyások szemében is kicsi diliseknek látszunk:DD.
Legyen szép napod!
Kati
Maja milyen kutya? Nem hiányol Titeket? És miért pont ő? A többiek nem nyaralnak?:) És Ti nyaraltatok? :)
Tényleg egyszerre mentek mindnyájan oltásra?
Na jó sok kérdést tettem fel!:P
Az sem kevés, de logisztikailag nehezebb: eljuttatni őket az oltás helyére. Az már szervezést igényel.
Most az egyik kutya anyósomnál "nyaral". Ők nyáron hazaköltöznek a családi házukba, télen pedig 1 kis garzonban laknak, ahol mi. Maja most a nyarat náluk tölti.
Tudom milyen ez,
Nálunk is csak nálam van kutya, és a harmadik szomszédban, és mégis, csak a sok balhé ::(
Én a boxosokat bent tartom a házban pedig kertes házban lakom 560 négyzet méter, tulajdon képen csak reggel 7-től este 9-ig vannak kint , de szerintem pisztollyal a kezében, és a cd lejátszó készenlétben mihelyt a kutyák elvakantják magukat.
Hát igen ez a jó szomszédi iszony,
De ha ez így megy én bejelentést teszek , mert a kertet nem rendeltetés szerint használja , mivel zenét csak a maga hallgatására lehet szólaltatni ez törvény, de mikor kiteszi a gyereke ablakja alá a hangszórót és ott bömböl az már sok, Többszörösen törvényt sért, és miért csak a kutyások isszák a levét az ilyen idiótáknak, egy felszólítást meg ér nekem , hátha észhez tér, (ne).
sajnálom. :-(
pedig Kópé igazán megérdemelné, ha maradhatna.
drukkolok, hogy sierüljön találni egy jó gazdit neki.
További ajánlott fórumok:
- Boxer kutyások, akik szívesen cserélnének véleményt, történeteket. stbbbb:):)
- Tapasztalt kutyások, most segítsetek!
- Hölgyeim! Működik ez a kutyákkal könnyű ismerkedni lányokkal dolog? Gyakran mennek leányzók kutyásokhoz ismerkedni?
- " Harci " kutyások ide!! :)
- Kertészkedők, cicások, kutyások, szívesen utaztok el otthonról több napra?
- Tapasztalt kutyások segítsetek!