Kutyások ide! (beszélgetés)
Szia
9 éves de mi évek óta próbálunk vele labdázni áá egyszer max kétszer visszahozza utána már nem érdekli.(((
Szia Ata!
Köszi szépen a választ:) Már millió egy érvet és ellenérvet elolvastam a neten, hogy miért legyen fiú és miért legyen lány a kutya. Azt gondoltam, hogy az elején míg nem lesz szobatiszta addig biztosan fog pisilni jobbra-balra :) csak azt nem, hogy utána mi lesz. Mármint szobatiszta lesz a kutya, de ez a pisilés/jelzés dolog nem ösztönszerű? Nem fog utána is jelezni a lakásban, hogy ez az ő területe? Egy Jack Russel Terriert néztünk ki párommal. Lakásban lesz, de szeretnénk vele agilityre is járni:)
szió! milyen fajta a kutya mennyi idös?
a nyakánál a bőrt fogják meg mint ahogy a kutymama is teszi,vagy nyomjátok le ugy a földre h feküdjön le és fogjátok a nyakát nem izómból amig meg nem nyugszik,az enyém is szokta ugy csipkedni,tépni a kezem mintha a tesója lennék én is ezt csinálom abbahagyja,aztán jön megint rágja a kezem folyamatosan mondom neki hogy nem, nem amig abba nem hagyja aztán megdicsérem.A dicsére nagyon fontos kell hogy siker éléménye legyen meg abból tudja h jót csinált,ilyenkoor adhattok neki egy kis jutalom falatot a tápjából egy két-szemet v. kutyakeksz elég addig amig össze nem tudja kapcsolni h jól csinálja finomat kap,aztán meg mikor berögzült ellehet hagyni a jutalom falakát.Csak ne csoki cukorka meg ilyenek legyenek mert az nagyon káros a kutyus szervezetének és foginak!
SZIÓ,SZÉP JÓ REGGELT!
Én azt vallom hogy,minden állat melyet a háznál ház körül tartunk megérdemli a törődést foglalkozást még ha csak napi fél órára is sikerül.ezek a fajták a boxer a vizsla, beagle,német juhász sorolhatnám,nagyon energikus igénylig a "lefárasztást" persze hiába vannak fajta jellemzők minden kutya más habitusú külön egyéniség.meg szeritem ami a legfontosabb hogy tee is bizz 100%-ra a kutyában és ö is benned!Ha folyamatosan fennbirod tartania kutya érdklődését akkor nagyon könnyü öket tanitani.Most munkanélkülin vagyok itthon (leépitették a céget 5 helyre beadtam a jelentkezz.+ folyamatosan adok le semmi még csak annyi se h bocs betelt v. valami.Az emberek többsége elveszitette a tiszteletet a másik embertásai iránt nem csak a természet,állatok iránt és ez szomorú.)igy nagyon sokat tudok foglalkozni Neo-val de nem is bánnám ha még vagy másfél hónapot itthon tudnék maradni vele...Mennyi idös a te kutyád?
Jaj de jó:)Én is ilyen kutyust akarok akivel lehet játszani szófogadó....)
mert az én kutyám nem eldobom neki a labdát azt néz rám, hogy most mivan?:))
tapasztalt kutyásokat kérdeznék: mit lehet tenni, ha a kiskutya a gyerekeket abszolút játszótársnak nézi? azaz játék közben úgy harapdálja őket, mintha a kiskutyatársai lennének. én ha rászólok, abbahagyja, elég intelligensnek tűnik, egy szóra megérti. de a kicsik hiába szólnak rá, rájuk sem hederít.
kinövi majd idővel?
Hát én igen de a párom nem Ő nem szereti azt mondja nem akarja, hogy egyszer egy bolond állapotába megegye:(
Sajnos nagyon rossz dolgok terjengenek ezekről a fajtákról.(
Igen az.
Ha agyon vernéd sem értené meg mi a rend:D
9 éves.És egye neveletlen "disznó":))
Hiszed ha nem még a kerti szék lábát is lepisili tiszta kutya hugy már minden sárga a teraszkő minden nap le kell a nagysága miatt slagolni a párom oda hívja és belenyomja az orrát á de semmit nem ér egy önfejű kutya többet ilyen fajtát nem veszek:)
Mert kinti kutya! Ha benti lenne nem tenné!
Azért jelöl, ha bejön, hogy azontúl minden arra tévedő tudja, hogy az is az ő territóriumához tartozik. De ha bent élne veletek, akkor nem jelölne, mert nem lenne miért. Hisz ott egyértelműen ő az úr! Mennyi idős?
Na a pisilés:(((((
Mivel a miénk kinti kutya így nem jöhet be mert rögtön láb emelés a videóra hangfalra:((Nem lehet leszoktatni
Sehova sem tudok elvinni mert rögtön jelez az utcán minden fánál meg kell állni már nem jön belőle semmi de azért imitál
Szia Orsi!
Nekem fiú kutyám van és semmit nem pisil le a lakásban! Persze amíg szobatiszta lesz, addig pisil jobbra-balra, de nem a bútorokra és ez nemtől független.
Inkább személyiségben különböznek a lányok a fiúktól! A lányok könnyebben kezelhetőek és simulékonyabbak, a fiúk konokabbak.És hát azt is jó eldönteni, hogy mire akarjátok a kutyát. Őrzésre vagy kirándulásra, esetleg csak szeretgetni? Nagyméretű legyen vagy kicsi? Akartok-e kiállításra járni vele vagy csak hobbi célra kell. Esetleg már tudjátok is milyen fajtát szeretnétek?
Hát igen.Megmondom őszintén akartak nekem adni 20 ezerért egy amstaffot papír nélkül de olyan vékony gizda volt a 2 szülő mint egy vizsla hát nekem nem ezek a fajtájukak tetszenek hanem amelyiknek széles a válla a feje se hosszú vékony hanem széles markáns gondolom ezek kerülnek drágába de akkor azok a vékonyok miért amstaffok nem értem
Amit ajánlottak a szülök kb.így néztek ki:(
De nekem ilyen kutya tetszik:)))
További ajánlott fórumok:
- Boxer kutyások, akik szívesen cserélnének véleményt, történeteket. stbbbb:):)
- Tapasztalt kutyások, most segítsetek!
- Hölgyeim! Működik ez a kutyákkal könnyű ismerkedni lányokkal dolog? Gyakran mennek leányzók kutyásokhoz ismerkedni?
- " Harci " kutyások ide!! :)
- Kertészkedők, cicások, kutyások, szívesen utaztok el otthonról több napra?
- Tapasztalt kutyások segítsetek!