Kutyások ide! (beszélgetés)
ezek az amstaffok olyan tisztelet parancsolnak olyan szépek:))
Most azt mondják az egyik amstaff fórumon, hogy egy törzskönyves jó szülöktől való kutya ott van 100-200 között:(((
SZIÓ!! 20E VOLT DE ELÉG SOVANYKA VOLT SZEGÉNY MEG NINCS TÖRZSKÖNYV SZÜLŐKNEK VAN, 8 HETESSEN 1 OLTÁS,ASZEM A FÜLÜKRÖL IS MEEG LEHET ÁLLAPITANI ÖKET A PITT-NEK KICSIT OLDALRA VAN AÓA FÜLE A SZTAFFINNAK MEG PÁRHUZAMOSSAN A FEJE TETEJÉN DE LEHET NAGY BAROMSÁG CSAK HALLOTTAM VALHOL,NEKEM Ö IGAZI SZERLEM EZT NEM LHET MÁSKÉPP MONDANI NEM TUDOK VELE BETELNI:-)))
Én BORDEAUXI-DOG ÉS BOXER MÁNIÁS VOLTAM RÉGEN PAROM MEG CANE CORSOT AKART AZTÁN AHOGY NÉZEGETTÜK A KUTYÁK LEIRÁSÁT A SZTAFFIRA MONDTUK AZT MIND A KETTEN H IGEN MÁR MOST TOM H SZERETNÉK MELLÉ EGY SZUKÁT:-) SOAT NÉZTEM NÉZEM A PITTBULL&PAROLLEIS PITTBULLOK ÉS FEGYENCCEK MÜSORT GYSSZER SZERETNÉK ÉN IS EGY PITT SZTAFFI MENHELYET EGY HATALMAS TANYÁVAL :-) A MIÉNK MIKOR MÉG EGYÜTT VOLT A TESÓKKAL A TÖBBIÉK VEREKEDTEK Ö MEG ELVONULT MEGVÁRTA MIG CSEND LESZ...
Most nem tudom hogy mi az ára,6 éve 15 000 volt:)törzskönyv nélkül.
Értem.)Csak hát van még egy kis hátráltató ami miatt lehet, hogy csak álom marad az az ára:(
Olyan egyformák hogy még a szakértő sem tudja eldönteni hogy melyik melyik.)
De mindegyik kiegyensúlyozott kutya ha jó kézben van.
:)
És melyik a jobb a pitt vagy amstaff?
Ugye az amstaff kicsit magasabb?Kicsit járatlan vagyok benne
Nekem semmi gond nem volt pedig három kutyám volt együtt.Német juhász,Argentin,meg a pitt.Nevelés kérdése. A cicák is szabadon közlekedhetnek,persze csak a saját.))
Sziasztok.
Nekem egy 9 éve beagle fiú kutyám van de álmom egy Amerikai Staffordshire terrier:)))
Félek, hogy majd a 2 kutya nem jól jönni ki mivel kan lenne a amstaff is
Az a baj hogy annó nagyon felfújták ennek a fajtának a tartását,pedig ha utána néztek volna akkor nem kerítettek volna ennek olyan nagy feneket.
Németjuhász páti voltam,de amióta megvan eszembe se jutna más kutyát tartani.
Csak vitázni se akarok velük folyton,eldöntöttem rászánom a pénzt és a drót keritést befedem még náddal és nem lát át a kutyit se látja kész. De az már nem zavarja h a szembe szomszédnak a nag ktya állandón kiszökik az nem csk az h nekem sztaffi van,csak félek h képes lesz lemérgezni...a beteg lelkével.Állitolag leesz egy új törvény miszerint vérmérséklet szerint lesznek besorolva a kutyák hogy veszélyes e v. sem.
Nekem nem volt senkivel,falun lakom és saját.
Valóban szereti a gyerekeket,meg az embereket is,nem igaz amit terjesztenek róla.Nekem volt olyan amit verekedtettek,(ajándékba kaptam)Olyan szeretetre méltó kutyám nem is volt azóta sem.És ami meglepő jóban volt a meglévő kutyámmal is.
Amilyen nevelést kap olyan kutya lesz belőle.
A mostani nagyon jóban van a cicákkal is,még a tálkájából engedi enni őket.
a másik én azt tisztelem a pittekben sztaffikban hogy náluk tényleg azt kapod amit látsz, nem alattomos nem játsza meg magát egyértelmü jelzéseke ad,csak nagyon sokan oda se figyelnek mielött öt elhoztunk megnéztünk egy másik almot ott a szua haci kutya volt ugy lett megmentve:-))) a sirás kerülgetett tele forrradással a testén fél füle lerágva:-( a kicsinyeinek még ki se nyilt a szeme de MEGSIMOGATTUK A SZUKÁT! és csóvált a farkát nyomta a pacsit,puszi.. az állat érzi ki a jó szándékú ki nem..
Engem az bánt hogy nem is képesek utánna nézni az eredetének h eredetileg babyszittenek lettek kitenyésvee az öseik a kutyák vigyázztak a házzra gyerekere,a bátrságuk sszivósságuk lett a vesztük, és hogy miért haci kutya a harccci kutya mert sajhnos nem csak a saffit v. a pitt-et nevelik azzá,elötte vizslánk volt istten nugasztalja szegáénkét okos ugyes vol az a kutya ahh..ha bánatos voltam felugrott az ölembe a két melsö lába a vállamra és nyomta a fejét az arcomhoz h szeret...3 év után jött Neo ö amstaff (van fent róla képem)de semmiért nem adnám igaz még csak két hónapos aznap mikor elhoztuk fél óra alatt megtanulta h nem jöhet be aa lakásba szó szó néha beengedem tudja parancsra h ülj ma megtanúltuk h fekszik igaz a lopásroll még nem birtam leszoktatni... de nem hagyom elkanászodni mindig jön utánam mit egy kiskacsa de a tnyészztö is mondta h ezek mágnes kutyák a gazda közelébe szeret lenni...nem értem miért kell le harci kutyázni még ok nélkül riadalmat kelteni...mikoor még egyenlöre fél az árnyékoktól is... Neked volt prroblémát szomszédokkal v. utcabeliekkel a kutyus miatt?
Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni. Szeretnék párommal egy kutyust, de nem tudjuk eldönteni, hogy kisfiú vagy kislány legyen. A fiú kutyusuknál attól félünk, hogy mivel lakásban fogjuk tartani, le fogja pisilni a bútorokat és azt nem igazán szeretnénk (ki szeretné). Le lehet erről szoktatni a fiú kutyákat, vagy lehetetlen küldetés? Gondolom ösztönből jön nekik ez a mozdulat.
Nekem is pittem van,igaz csak akkor jön be valaki ha beengedem.Nagyon játékos bárki játszat vele,de ha becsukom az utca ajtót akkor már nem tud vissza jönni.Nagyon jó nevelt kutya szerintem jobb bármelyik kutyánál(volt már több fajta)Német-juhász,
Argentin-dog,Malamut.
Nem értem az emberket...albérletb lakunk kerte házban és hát szólt a föbérlöö h hát félnek ettöl a kutyától me hoy haci kutya meg a lánya is hogy jön hozzánk a gyerekekkel(idejár a kertbe mert neki nincs kertje)a szomszéd is cigánykoodik ez ügyben mondta a tulaj h csináljunk neki kenelt oke mondtam majd csináluk de azt ne várja hogy folyton ott legyen mert akkor tényleg megbolodul meg amugy se vok a hive a kenelnek a másik minek jön be portára ugggy h nem szól h átjön azért álljon már meg a fáklyás menet,fizetek renden bérletetit rezsit rend van a portán,hagy várjak márr el annyit cserébe hagy tudjam már ki mikor jön be.Ha eltünk valami akkor meg mutogatunk majd egymásra v. hogy? a szomszédról meg annyit h az asszonyka itthon van egész nap kiengedi a kutyát heti 1x a kennelből szalad egyet az udvaron és vissza zavarja és még ilyen magyarázz a hátam mögött az én kutyámról...ostoba emberek.Az eszükbe se jut h a harcra nevelt kutyákat kegyetlen verés éheztetés során lesz harci kutya melybe a 60% belepusztul,nem ugy születnek h én harci kutya leszek,nem ugy ébrednek 4 hónaposan egy reggel h mától harci kutya leszek...ostoba idióta emberek minek olyan embernek állat aki sz.rik utána nézni a fajta jellemzőknek igényeknek?Meg b. szik foglalkozni velük erre is kéne valami jó kis törvény! Naon fölhúztak..nem értem hogy tudnak emberek igy bánni ez állatokkal...
Nem is kell vitatkozni. Beszélgetünk. A fórum arról szól, hogy elmondja mindenki a saját véleményét és nem ,csak bólogat.
Ez viszont érdekes, amit írtál! Majd megnézegetem, hogy ezek milyen tápot gyártanak és nálunk forgalmazzák-e.
Nem szeretnék tovább vitatkozni, csak még valamit írnék a Josera tápról. A gyártó nem végez állatkísérleteket, ami nálam nagyon fontos szempont!
A gyártók, akik nem végeznek állatkísérleteket:
ALMO NATURE
ALSA
AMI
ANIFIT
ARAS
AUENLAND
BELLO
BERNINA
BEWITAL
BIO TIERKOST
BIOMILL
BISS
BOGRO
BOSCH
BOSWELIA
CANIS ALPHA
CARE ROYAL
CDVET
DEHNER
DENKADOG
DER FUTTERRIESE
DEUKA
DIBO
DROGERIE MARKT
DR ALDER
DR SCHAETTE
ENRA
FUTTERSHUTTLE
GERHARD VOLMER
GESTO
GRAU
Gutes vom Johannishof
H.VON GIMBORN
HENNE
HERMANNS
HTZ
HUNDKÖKET
INTERQUELL
IPH
JEFFO
JOSERA
KRIGA
KÖBER
LANDTMÄNNEN BOZITA
LUNDERLAND
LUPOSAN
MAGNUSSON
MARKUS MÜHLE
MERA
MÜSELBERGER
NAPUR
NATURE'S VARIETY
PERRO
PETFIT
PET'S NATURE
PFOTENLIEBE
PITTI
PRO DEVELOPMENTS
PURE
REICO
SANTO
SCHECKER
TERRA PURA
TIMBERWOLF
VEGISERVICE
VERITAS
VET CONCEPT
VIVALDI
WASEBA
WITTIS
YARAH
Ebben az időszakban hihetetlen gyorsan nőnek!:)
MA BÁRÁNY HUSIS KONZERVET VETTEM NEKI ÉS ETTE A TÁPPAL EGYÜTT TEJET NEM IS HIÁNYOLTA...FURI AZT TOM A FÖTT MÁJAT ÚGY ESZI H MAJD DOROMBOL:-))D MÁR LEGALÁBB HIZOTT MERT ELÉG VÉKONYKA VOLT..HÁT IGEN SOK TENYÉSZTÖ SPOROL MINDENEN OLTÁS,KAJA,HIGIÉNIA AKIKTTÖL MI ELHOZTUK,ÖK 8 HETESEN ADTÁK ODA A KUTYIKAT...NEKÜNK ERE A TÁÁPRA AZT MONDÁK H KIFJEZETEN SZOPTATÓS SZUKÁKNAK ÉS LEVÁLASZTOTT PICUROKNAK VAN KIFEJLESZTVE...HA ENNEK MARAD AZ ALJÁN 20 CM-ES TÁP AKKOR KELL A KID-ET MEGVENNI ÉS A MARADÉKKAL BEKEVERNI...
Még valami! Tej helyett! Ha májkrémmel,de még jobb, ha vizes májkrémmel -mert a táp nagyon sok vizet elvon-,összekevered a tápot, akkor tuti megeszi. Imádják a májkrémet.
Köszönöm a dicséretet az ő nevében is.:)
A rizs és a kukorica a gabonákhoz tartozik. Bocsi,:P nem akarom az észt osztani, csak beszélgetünk.
Jó kutyáid vannak, az enyém nem szívesen eszi a tápot, ha van másra remény! És a legtöbb kutya így van vele. Legalábbis azok akikkel én beszéltem!
Te vagy az első, aki azt mondja, hogy a kutyáinak mindegy az íz. Mert azért a táp, akármilyen ízletes, mégse érhet fel a főtt kaja illatával és ízével!
És én bizony szégyen-nem szégyen, az ára miatt szoktam venni másmilyen tápot és nem azt amelyikről beszélünk. Pedig nekem egy kutyám van, igaz, hogy baromi sokat is eszik!:)
Én nem megbántani akartalak, hanem a saját véleményem írtam le. Elfogadom, ha más, másképp gondolja. A tévedés elkerülése végett az én kutyám se a legdrágább tápokat kapja, de mikor kicsi volt, akkor mindig megvettem neki, azt ami a kutya emésztőrendszerének a legjobban megfelel.Azért az a két táp, ami megfelel az "én leírásomnak" ( nem én találtam ki, hanem kutya gasztroenterológus:) mondta), az azért árban nem olyan vészes, ha pici kutyáról van szó!
Max. 3kg. fogy el egy hónapban.
Abban egyetértünk, hogy a főtt kaja nagyon jó, ha bírja a kutyi pocija. Bár -mint írtam- annál se mindegy, hogy miből mennyit tartalmaz.Nekem is van ilyen orvos által írt könyvem ,ezért mertem felajánlani, hogy tudok korra lebontott receptet küldeni.
Egy pillanatra visszatérve arra, hogy sok tenyésztő használja. Erre azért nem nagyon adnék, mert sok tenyésztőnek fontos, hogy legyen a kiskutyákon némi haszna is, ezért inkább kevesebb oltást, kevésbé jó tápot ad.Ráadásul nem egyszer hallottam, hogy már 6 hetesen lepasszolják, hogy minél kevesebb kiadás legyen vele.Az ilyen tenyésztő gondolod, hogy foglalkozik azzal, hogy melyik a legjobb táp. Elég neki az elfogadható minőség és a kiadósság.
"azokról sem tudhatod biztosan mit tartalmaz"
Így is lehet gondolkodni! De ma már szigorú ellenőrzés alatt vannak és nagyobb a higiénia, mint sok hentesnél. Kéz még csak nem is érintheti a gyártósoron.
Abban az időben ,mikor a kutyám ette-most már én se tudom megvenni a havi 22kg-ot-, határozottan szélesedett, soha nem volt éhes( ami mostanában nem mondható el) és olyan gyönyörű volt kinézetre is, mint egy álom. Pedig boxernek nem könnyű, mivel a rövid szőr miatt minden izomcsoport látszik, feltéve, ha van.
Szió! köszönjük Neo névében is!:-))
HÁT NÁLUNK A TÁP TEJ NÉLLKÜLL RITKÁN KELL NEKI ÉS ENNI SE ESZIK HA NEM LÁTJA H OTT VOK.+ AZÉT ÓVATOS VOK AMIT ESTE MEGHAGY REGGEL DOBOM KI MERT ÉJSZAKA HHA MACSEK V. NYEST BELE ZABÁL Ö MEG LEKAP VALAMIT BELEHALOK...UDVAROM IS REGGEL ADDIG EL SE HÚZOM A RÁCSOT MIG NEM ELLENÖRZÖK MINDEN CM -REE H NINCS IDGEN KAKI V. VALAMI...NA MEG H NEM E BEDOBTAK NEKI VALAMIT...MER HA LEMÉRGEZIK HÁBORÚT RENDEZEK ALJAS ALATTOMOS DOLOG EGY ÁLLATOT BÁNTANI LEMÉRGEZNI..BETEGEK AZ ILYEN EMBEREK !
Szió!Néztem az adatlapod gyönyörü izmos arányos a kutyusod!Csodálkozok mert eddig mindig vékony de izmos boxereket láttam elöször azt hittem a tiedre hogy cane corso a teste matt de rájöttem h boxer.De gyönyörü tény és való!A joserát a eledelesnél ajánlotta az üZLET TULAJ srác ö pitt-eket tenyészt,ebben mincs gabona rizs baromfi hús,kukorica élessztö cikoria van benne, a táp mellé kap főzött májat zúzát,füstölt zsegypoorcot szóval tényleeg szeeretném h mindenben a megfelelöt kapja,inkább én ne egyk d ö igen de hála megtehetjuk h jó minösigüt vegyünk neki.
"Megértelek Téged is, mert három kutyust tartani nem olcsó mulatság."- Elsősorban nem az ára miatt kapják a Joserát, hanem azért mert szépen fejlődnek tőle és szeretik! Mellesleg én is szoktam nekik főzni, reggel táp, este főtt kaja (hús, rizs, zöldségek). Mégis megeszik a tápot!
További ajánlott fórumok: