Középiskolai felvételi matematikából 2010-ben (beszélgetés)
Biztos,h nagy bunda.Ma egész nap velük levelezek a vendégkönyvön keresztül ami persze nekik kellemetlen hisz mindenki látja.Ezt búrkoltan ki is fejtették és azt sugalták fel kell lebbezni.
Aztán szépen elszólták magukat,h igazgató Úr hozza meg a döntést kit vesz fel.Erre én visszaírtam tudomásom szerint nem Ig. Úrnak kellene hanem az adatbázis dobja ki a rangsor alapján független attól ki hanyadiknak írta iskolájukat.Ha Ig.Úr dönti el Önöknél az szabályellenes hisz a felvételi tájékoztató ezt tartalmazza.Na erre kezdte el fejezgetni fel kell lebbezni.Most ugy gondolom mégis bután csináltam,ezeket a fellebbezésben kellett volna beírni tuti egyből felvették volna.
Köszi Timi!
A jelet is. Remélem lesz is szerencsénk.
Szóval, ma magkaparintottuk a 2. helyről érkezett levelet. Halleluja, nem nyert felvételt. Nem írtak ők semmit, hogy hogyan, vagy miért, csak annyit, hogy nem. Elutasításnak még nem örültem így, mert ebből azt következtetem -remélem helyesen- hogy a fiatalember bekerülhetett az első helyre. Azért nem iszom előre a medve bőrére, mert nehogy pofáraesés legyen.
Annyit tudunk még, hogy az általunk első helyen jelölt gimi kiküldte az elutasító leveleket. Ergo, csak azok kaptak levelet a JAG-ból a sulinkba, akiket nem vettek fel. Ez is érdekes, sőt számomra beszédes is.
Sziasztok!
Na megjöttem, majd mindjárt írok is, csak előbb visszaolvasok.
Igen nekem is egyből ez villant be az agyamba.
De ezzel elárúlták magukat,igenis látják,h hanyadiknak írtad őket.És a mostani válasz is megérkezett miszerint az igazgató úr dönti el ki alkalmas az iskolájukba.Akkor magyarúl ha nem vagy kb rangsorban az első 30-ba utána már csak protkóval lehet bekerűlni.
Sziasztok Lányok!
Gratulálok a felvetteknek, és akik még izgulnak, nagy-nagy kitartást! Nálunk már mindenki tudja az osztályba, hogy kit-hová vesznek fel. Nekünk megjött a 3. helyen jelölt iskola, aki egyébként az első lett volna, csak módositottam, miután láttam, hogy 120. helyen van a gyerek, és 3.-ra raktam, Szóval megjött ma a levél, hogy a tanulmányi eredménye alapján van elutasitva. (Ez egy nagyon erős gimi) Még szerencse, gondoltam, hogy nem azt irták, hogy a KIFIR adatbázisa miatt utasitották el, mert megütött volna a guta, ha mégis felvették volna. Szóval az elsőből még nem jött levél, de a neten rajta volt a tan. kód alapján, hogy kiket vettek, fel sajnos nem minket. A második suli pedig név szerint felirta a felvetteket és ott fent van a nevünk. Ugyhogy ez már ugy tünik, hogy tuti, levelet még nem kaptunk. Ennek tul.képpen örülünk, mondjuk az elsőbe szeretett volna leginkább menni, de ennek is örül. Ha valami fejlemény van irok nektek, bár addig már ti is tudjátok az eredményeket. Egyébként az egyik gyerek az osztályból egy helyet jelölt be, és visszajött a papirt, h. nem vették fel. Majdnem szivgörcsöt kapott, az apja betelefonált, és mondták, hogy ja bocsi... felvették! - Jó nem?
Sziasztok !
Még nem olvastam vissza. Akit felvettek nagy nagy gratula :-)))
Bent voltam az iskolában /tandíjat fizetni / és minden gyerek a kezébe kapta az ofőtől a borítékot ,melyben írták hová nyert felvételt a gyermek.Vagyis ma minden szülő kézhez kapja a papírt.
Nemhiszem.Szerintem ezek voltak a protis gyerekek.
Most írtam be az iskola vendégkönyvébe névtelenűl és mindezt leírtam.Felháborító!És ez egy egyházi iskola
Igen,a 4. és az 5. suliba is a felvehetők között volt és a szöveg a levélben pedig ennyi:"nem nyert felvételt a kifir adatbázis alapján"
Ugye az előbb amit irtam,hogy még az ideiglenesen bentvolt,de a 2. suliba felvették,ezért az 5.már csak azt látta,hogy nincs már a gyerekem sehol,nyilván tudják,hogy biztos nem ők voltak az elsők között jelölve.Ezért ezt a sablon szöveget irják és nem azt,hogy felvettük volna,de bla-bla-bla...mást akar a gyerek... érted?!
Szerintem is ez a befutó de lehet több helyre is felvételt nyerni csak abba kell menni amelyiket előrébb írta.Én hallottam ilyenről.Más.
Most hívott a főnököm vissza akit reggel kerestem nincs hely a cégnél nem tudnak visszavenni sőt több 100 embert fognak elbocsátani.Szőrnyű még ez is!!
További ajánlott fórumok:
- Középiskolai felvételi
- Isten és a matematika
- Mikor lesz fent a neten a középiskolák végleges felvételi sorrendje?
- Tudja valaki, hogy mennyi volt a felvételi ponthatár 2010-ben a gyöngyösi Vak Bottyán Szakközépben informatika ill. elektrotechnikai szakra?
- 2011 középiskolai felvételi
- Hol lehet megnézni a tavalyi középiskolai felvételi ponthatárokat?