Középiskolai felvételi matematikából 2010-ben (beszélgetés)
Négyet.Az egyik gimi valami sorsolás útján már elsőre kidobott bennünket.
A sulikon belül pedig összesen 9 tagozatot.
Köszi,megvigasztaltál:))
Ami pedig a kereskedelmet illeti,teljesen igazad van,lévén én is abban dolgozom:))
Anno /ma már 30 éves/ a fiam csak a távközléstechnikát jelölte meg. Nagy nehezem írta másodiknak a gimit ahova a hugát felvették. Persze nem ilyen volt a jelentkezési herce-hurca...
A távközlés technikusi végzettség után villamosmérnök lett , egy rokon nem tanult tovább és mégis nagyon jó állást kapott.
Igen,én is pont igy vagyok vele.A közgáz tuti és most a gyerek azzal vigasztalja magát végülis a vágya teljesült bejutott kéttanra.Ez sem piskóta hisz ide is csak fél osztályt vesznek fel:)
A keri szakközépről anyit.Nebánjátok,egyik ismerősöm fia 78%-os központit írt,a felvételik is jól sikerültek és elsőnek a keri szakközepet választotta a külker szakot.Számára ez az 1 iskola létezett más szóba sem jöhetett.Hülyeség az-az előítélet,h a szakközépbe nem okos gyerekek járnak.
Sziasztok !
Én azért szörnyülködöm ,mert az ofő közölte ,már biztosan sokan tudjátok. De nem vette a fáradtságot és elmondta volna... Hozzáteszem azt a tanárt akitől a gyerekek megtudták nem szeretik a kollégái.Hála az égnek ő is fütyül rájuk ,és mindig a gyerekek érdekeit nézi. Ő lesz majd az ofő ,igazán örülök a váltásnak.
Mennem kell nekem is, beindult az élet a melóban.
Talán este folytatom, ha odaférek a géphez a pasiktól.
Gratula!
No meg mellékesen gondolom az is, hogy hány tízezer pénzt kell vinned a beiratkozásra az ingyenes oktatáshoz.
Bár, ezt mi vállaltuk akkor, amikor gyereket szűltünk.
Ez is igaz:))
Szerencsére nekünk a ker.szakközép az tuti,kezdünk hozzá szokni a gondolathoz,hogy oda fog járni.
Yes!!!!!!!!!!!
Gratulálok:))))))))))))))
Hát elvileg pont azért, mert ez alapján kezelték a tanulókat. Rangsorolták, hogy ki hanyadik helyen jelölte őket, s csak azokat vették fel, akik elsődlegesen oda akartak jönni. Annak már esélye sem volt, aki lecsúszott mondjuk két helyről is, s harmadikként akart ide kerülni.
Bizonyos szempontból az ő helyzetüket is meg kell érteni, mert utána már csak fellebb. vagy a területileg illetékes jegyző által kijelölt kötelező felvételű intézmény van.
Határozat a felvétel sikeres elbirálásáról,takönyvekről papir,diák igazolványhoz cuccok,gólyatáborról papir,biztositás ezek vannak benne.Bár tudtuk,de azért beleremegett a kezem mikor kinyitottam.
Este jövök,megyek dolgozni.
Mindenkiért izgulni fogok!!!
Ja,nekem is csodálkoztak hogy én honann tudom:))
Mondtam,fent van a gimi honlapján.
Látod, nekünk meg a 3 intézmény közül egyik sem mozdítja a füle botját sem.
Ami viszont nekem fura, hogy még az általános suli sem tudja. Az nem fér hozzá az adatbázishoz?
A KIFIR-be pedig nekik is van lehetőségük belépni.
Hát akkoriban még rosszabb volt szerintem. Akkor minden papíralapú volt, s a postára volt bízva.
Azt tudom, hogy én azért maradtam le a második helyről, mert az első helyen sokat tökölődtek azzal, hogy felvesznek-e vagy sem, s addig betelt a létszám a másodikon. Nem volt kiértékelő szoftver, meg egyebek.
Aztán irány a pályaválasztási tanácsadó, s ott elmondták, hogy még itt és itt és itt van betöltetlen hely, s ebből kellett választani.
További ajánlott fórumok:
- Középiskolai felvételi
- Isten és a matematika
- Mikor lesz fent a neten a középiskolák végleges felvételi sorrendje?
- Tudja valaki, hogy mennyi volt a felvételi ponthatár 2010-ben a gyöngyösi Vak Bottyán Szakközépben informatika ill. elektrotechnikai szakra?
- 2011 középiskolai felvételi
- Hol lehet megnézni a tavalyi középiskolai felvételi ponthatárokat?