Középiskolai felvételi matematikából 2010-ben (beszélgetés)
Cilu! A 2 gimibe hanyadik helyről jutottatok be?
Ma sem hozott semmit a postás.Nem értem miért csinálják ezt,itt van még egy hétvége bizonytalanságban.
Köszönöm mindenkinek!
És drukkolok,aki még nem tudja az eredményt:))
Sziasztok!
Mi még mindig nem kaptunk sehonnan tájékoztatást és az iskolába sem érkezett meg.Nagyon bosszantó.A 2 gimit még mindig nem tudjuk.Az egyik osztálytársat felvették több helyre is és az egyikbe a 82-dik helyről.Ami érdekes mert ez nálunk egy erős gimi.Ezt csak azoknak írtam akikben még ott a remény:)
Az elutasításról is küldenek biztosan.Nekünk még egyik suli sem küldött levelet,de fent vannak a végleges eredmények a honlapjukon.
4 levelet kapunk majd ezek szerint.
Jaj, de idegesítő. Köszi a választ. Az annyira nem is érdekelne, ha itt elutasítják, hisz nem ez a fő cél. Az esélyek nagyjából egyformák itt is, mint az elsőnél.
Az első helyen 17-re a 25.a nyelvi tagozaton. A 4 évfolyamoson 70-re a 81.
Ennél a második giminél nyelvin 35-re a 48. sima gimin kissé távolabbi, 70-re a 90 körül van, már pontosan nem emlékszem.
Helló Lányok!
A férjem most ért haza, s mondja, hogy a postaládában ott van egy értesítés ajánlott küldeményről, a második helyen megjelölt gimiből.
Sajnos a posta csütörtökön csak 2-ig van, s nem tudunk már érte menni?
Szóval! Szerintetek a az elutasításról is küldenek értesítést, vagy csak a felvételről?
Remélem ez nem arról szól. Kardomba dőlök, ha ide vették fel. Bár ez nevesebb valamivel, mint az első helyen jelölt, de a kicsi miatt jobb lenne, ha az elsőbe sikerülne bejutni neki is, mert akkor együtt járhatnának. Nem beszélve arról, hogy már tradíció a családunknak ide járni, mert apai ágon a nagyszülőkig visszavezetve mindenki idejárt. Szóval szerintetek?
Nahát, ilyen is van? Akkor csak vannak itt mozgások még alaposan, gondolom egészen nyár végéig is akár.
Egy régebbi hozzászólásomban írtam pl. hogy a fiam ofője azt tanácsolta a gyerekeknek, hogy ha valakit pl. nem vesznek fel az áhított jónevű gimibe, akkor iratkozzon be a hátrébb jelölt, mondjuk kevésbé nevesebbe nyugodtan. Majd aug-szept.-ben ilyen-olyan indokkal iratkozzon át a favorit helyére. A suli kénytelen fogadni, mert tanköteles, mert azonos képzési terület, mert, stb., stb... Szóval megy itt a kavar a háttérbe szépen.
Akik még nem tudják az eredményt , azoknak a megnyugtatására írtam. Ezek szerint sok ilyen iskola van.
Tudom így is öreg vagyok DDD vagyis nekem már mindegy... szóval felhívtam a 2. iskolát ahol azt mondták nem szerepel náluk /vagyis felvették az 1 helyre amit tudok DDD/ de ha meggondoljuk magunkat ,szívesen fogadnak !
Cilu!
Olvasd el a 398-at is.
Egyébként azt én sem értem, hogy miként lehet benne egyszerre két névsorban is. Most már csak a tuti befutó helyen lehetne elvileg.
Nem lehet, hogy a kerin még mindig csak a rangsor van fenn?
További ajánlott fórumok:
- Középiskolai felvételi
- Isten és a matematika
- Mikor lesz fent a neten a középiskolák végleges felvételi sorrendje?
- Tudja valaki, hogy mennyi volt a felvételi ponthatár 2010-ben a gyöngyösi Vak Bottyán Szakközépben informatika ill. elektrotechnikai szakra?
- 2011 középiskolai felvételi
- Hol lehet megnézni a tavalyi középiskolai felvételi ponthatárokat?