Középiskolai felvételi matematikából 2010-ben (beszélgetés)
Nem tudom miért kell ennek így lennie.
A fiam osztályából még senki sem tudja az eredményét. Pedig 26 gyerek legalább 20 felé biztosan jelentkezett. Ezek közül egyetlen iskola sem tudja megtenni azt a gesztust, hogy ismerteti a döntéseket.
Tök igazad van.Minek ez a nagy titkolózás?
Teljesen felidegelik a gyerekeket is és a szülőket is hónapokig.
Sziasztok!
A próféta szóljon belőled Timejja.
Bár ma már holnap van, és a 3 iskola honlapján semmi változás. A postaládában azért bízom még.
Remélem nem:))
Bár Süsüt nagyon bírom:))
Köszi!Most már nagyon várjuk a második gimi eredményét.Tudjátok és sem voltam soha gimi párti,de a fiam annyira humán érdekeltségű hogy azért gondoltunk erre.
Reálvonalon semmiképpen nem boldogulna.
Lehet hogy mégis az lesz belőle,ha a másik gimibe se veszik fel.Mert a harmadik suli az egy kereskedelmi szakközép,oda felvették.Anno én is oda jártam:))
ÁÉn is szorítok mindenkinek,akinek még kell,aki pedig már örülhet,annak nagy gratula!
Laszlozsu ,Cilumiluci!
Holnap szerintem meglesz...,kiváncsi leszek szorítok neketek!!!!
Sziasztok!
Dolgoztam eddig de visszaolvastam,hát megdöbbentő,hogy nics még valahol eredmény.Fiam mondta,hogy ma olvasta fel az ofő,hogy kit hova vettek fel,hát sok a 3. helyes gyerek,de erős gimibe az jutott be csont nélkül aki kitűnő volt és 90%-os felvételit irt.Ilyen kettő gyerek volt.Egy srác aki u.a felvételi irt mint a fiam(70%)ő bejutott egy gyengébb gimibe a 3. helyen,sok jó tanuló pedig átlagos szakközépbe került,pl.keri vagy elektrotechnika stb.Hát kemény volt mindenkinek ez az egész.A gyerekek is és a szülők is belefáradtak.Én már nem bírnék ki egy fellebbezést az tuti.
A fiad ezt szeretné nagyon?
Én most elbizonytalanodtam.Talán mégis elkellen azt fogadni ahová a képessége alapján bejutott.Nem biztos,h jót teszek vele ha fellebezéssel felveszik és végigdöcög 5 évet aztán 3-ra leérettségizik és nem fogják felvenni egy normálisabb fősulira mert szarul érettségizett,ott ugyanis nem kérdezik gimiből vagy szakközépből jöttél.
Magyarul, kihátráltak mögüled. Eddig végig arról volt szó, hogy mindezt ők teszik meg.
Azt nem tudod, hogy mennyivel maradt le a Dani mondjuk az utolsó befutó helyről? A minimum bekerülési pontszám mennyi volt?
Istenem, lehet, hogy holnap már én is így el leszek keseredve? Mostmég jótékony homály fed mindent.
Akarom én egyáltalán, hogy kiderüljön?
Jajj! Ne keseredjetek el. Megértem, bosszantó lehet egy-kettővel lemaradni. Még mindig fennáll a fellebbezés lehetősége mindkettőtök számára.
S ez csak a hivatalos útja. Emellett még mindig vannak kiskapuk. Mindent meg kell próbálni.
Nem azt mondták, hogy egyáltalán nem tudnak segíteni, csak bizonytalan választ adtak. Fellebbezz is és az iskola is vegye fel a kapcsolatot a gimivel. Több szálat tartsatok kézben.
További ajánlott fórumok:
- Középiskolai felvételi
- Isten és a matematika
- Mikor lesz fent a neten a középiskolák végleges felvételi sorrendje?
- Tudja valaki, hogy mennyi volt a felvételi ponthatár 2010-ben a gyöngyösi Vak Bottyán Szakközépben informatika ill. elektrotechnikai szakra?
- 2011 középiskolai felvételi
- Hol lehet megnézni a tavalyi középiskolai felvételi ponthatárokat?