Középiskolai felvételi matematikából 2010-ben (beszélgetés)
Szerintem sem tudnak,ugyanis ahogy látom tényleg sorrendbe megy.Csodálkoztam is,h neked megigérték.
De azért próbáld meg a fellebezést.
Képzeljétek!
A 45 helyről is még felvételt nyertek.
Mi a 47 voltunk.Na most érzem,h mindjárt szétrobbanok a méregtől!!
Köszi a bíztatást. Azért ez nem igazán esélyegyenlőség. Az ország egyik fele már tudja, a másiknak pedig halvány gőze sincs semmiről.
Valahogy uniformizálni kellene ezt. Szabályozni, hogy vagy minden intézménynek kötelező kitenni, vagy egyiknek sem, természetesen azonos időpontban.
Még egy kérdés Cilu. A szakközépben benne van a felvettek névsorában?
Mert akkor oda került be. Akkor a második hely sem jó már, mert ilyenkor már csak a végleges helyére teszik be a névsorba.
Hajrá! Lobbizzatok!
Sziasztok!
Hát mi még mindig az ismeretlen izgalmában vagyunk.
Írtam tegnap, hogy bemegyek a suliba, mármint az általános iskolába. Meg is tettem, de azt a választ kaptam, hogy ők sem tudnak semmit még. Ahogy folyamatosan érkeznek az eredmények az ofők úgy fogják tájékoztatni a gyerekeket szóban.
Cilu! Sajnálom, hogy a favorit nem sikerült elsőre. Na most élj az iskola által felkínált lehetőséggel!
Kitartás még annak akinek kell!!
Szép napot
Nálunk is csak egy iskolának van fent a felvettek névsora.A többi meg nem tudom miért nem teszi fel.De most már tényleg csak max.3 nap:):(
Nyugodtan várd meg a levelet,15 nap áll rendelkezésre a fellebbezéshez.
Levét talán holnap már lesz,de pénteki meg kell, hogy érkezzen.
Este Zsula 11-nek is lírtam,hogy egy szép levél,mely a gyerek tudását is bemutatja,meg fényezi egy kicsit a sulit is és kész.Létezik erre egy formanyomtatvány,ezt a gimi v. közép suli segit majd kitölteni,meg szerintem a tartalmi rész kitöltésében is fognak segíteni.
Még eddig ismerős körben,fellebbezéssel mindenki bekerült a vágyott suliba.
Szia!
Olvasom hova nyertetek felvételt.No minket is ide vettek fel.Közgáz angol kéttan 5 évfolyamos.Esetleg nem miskolciak vagytok?Tudsz valamit erről a suliről?Ide akart menni a gyereked?Bocsi de olyan megnyugvás végre ráakadtam valakire aki szintén idejár:)))
Köszi látom nagyon felkészült vagy:)Van nagyobb gyerkőc is akivel már végigcsináltad?
Azért vagyok vagyunk nekikeseredve mert ezt az iskolát tényleg csak mentőövnek írtuk fogalmunk nem volt mit tanúlnak,nem is tájékozódtunk mert jól tanúl nem gondoltam,h nem veszik fel gimibe.A közgáz pedig ahová felvették 3-nak egyáltalán nem az ő világa,a matek meg főleg.Szegény gyereknek ez kínszenvedés lesz.Az vigasztalja,h a kéttannyelvűre vették fel.
Egy szívhez szóló levelet kell írni,melyben a gyerkőc tudását meg kell villantani,valamint azt,hogy ezt a tudást ebben az iskolában tudná igazán kamatoztatni és ekkor felsorolni a suli pozitívumait pl. nyelvtanulás, humán v reál beállítottságának előnyei (kicsit fényezni).Az sem utolsó szempont ha csak egy picivel maradt le a ponszámát illetően,ez majd kiderül.
Sikerülni fog!!
"Annak a diáknak, akit felvettek az általa kiválasztott középiskolába, nincs semmi teendője, csupán örülni és a középiskola által megadott időpontban beiratkozni. Azok a szülők azonb an, akiknek gyermeke valamelyik helyről elutasítást kapott, élhet a jogorvoslat lehetőségével, azaz fellebbezést nyújthat be. A szakember kiemelte: nemcsak azok fellebbezhetnek tehát, akik egyik helyre sem jutottak be, hanem azok is, akiket valamelyik iskolába felvették, de szívesebben járna a rangsorában előbb megjelölt helyre."
Megnyugtatás képpen másoltam be.
További ajánlott fórumok:
- Középiskolai felvételi
- Isten és a matematika
- Mikor lesz fent a neten a középiskolák végleges felvételi sorrendje?
- Tudja valaki, hogy mennyi volt a felvételi ponthatár 2010-ben a gyöngyösi Vak Bottyán Szakközépben informatika ill. elektrotechnikai szakra?
- 2011 középiskolai felvételi
- Hol lehet megnézni a tavalyi középiskolai felvételi ponthatárokat?