Középiskolai felvételi (beszélgetés)
Sziasztok!
Nem tudjátok, hogy magyarból nincs olyan hogy az összes eddigi központi felvételi feladatok , feladattípusonként összegyűjtve gyakorlásra ??
Nem nekünk kellene, ismerős szülő kérdezte tőlem.
Lányom sem csalódott, mert náluk Málta lett volna az úticél amit ő nem favorizált. Írországba szeretett volna menni.
Mi még nem kaptunk hivatalos értesítést a suliból, hogy nem lesz nyári nyelvtanulás, de szerintem még a hétvégén megérkezik.
Ezek nem mi voltunk!
Borzasztó lehetett, mindenkinek.
Ráadásul most inkább franciát szeretne tanulni. Nem kissé lepődtem meg, eddig ezt sosem mondta.. Német v francia, csak ezeket írtuk be…Meglátjuk..
Amúgy azóta már 2-3 felvételis kurzus hirdetést kaptam emailen…
Az egyik oltason szemtanuja voltam egy hatalmas balhenak;(
Anyuka hozta a kb 14 eves lanyat oltani, aki nem akart oltast, mar a sorban is sirt…Igy mikor odakerultek a dokino mondta, hogy nem fogja beoltani a gyereket. Anyuka orjongott, nem a lanyat szidta, hanem a doktort. Mondta, hogy fel fogja jelenteni.. Kozben az asszisztens felhivott vmi fő emberkét, aki megerősítette, hogy ne oltsák be.. Nem ertem ezt a szulo es a gyerek miert nem otthon beszelte at. Azt sem tudom ki cselekedett jol-anya v a lanya, de nem volt kellemes helyzet. Raadasul eleg sokan vegigneztuk ezt, mivel kozben ment az oltas. Ez a cirkusz legalabb 15 percig ment.. Vegul elindultak haza, de akkor is a nő vegig ordibalt, hogy mindenkit fel fog jelenteni…
Szerintetek az OH lekérdezőben (érettségi a számok tükrében),
miért csak a 2019/2020-as vagy régebbi eredmények vannak fent?
Most már a miniszteri biztos is megerősítette, hogy halasztják a nyári nyelvtanulási programot:
Mi is most megyünk, és találtam 12-18. évesek 3. oltásához új nyilatkozatot, ezen rajta van az 1. és 2. oltás dátuma is:
Ketteske Illyést írta be csak, de tudta az írásbeli után, hogy fixen bent lenne.
Aztán ment helyette az ÖSB-be. (Az ált. suliban ragaszkodtak hozzá, hogy mindenképpen írjon be egy magyar iskolát, hiába tudtuk, hogy bent van az osztrákban).
De eltekintve az ilyen 100%-os helyzetektől szerintem is rizikós nyolcadikban.
További ajánlott fórumok:
- Középiskolai felvételi matematikából 2010-ben
- Óvódák, bölcsődék, általános iskolák, középiskolák, bárhol a világon
- TB ügyintéző tanfolyamra jelentkeztem. Van valakinek információja, mire lehet számítani felvételinél?
- Mikor lesz fent a neten a középiskolák végleges felvételi sorrendje?
- 2011 középiskolai felvételi
- Hol lehet megnézni a tavalyi középiskolai felvételi ponthatárokat?