Középiskolai felvételi (beszélgetés)
Nekünk van, de annyira nem volt hideg. (Off: Nem úgy mint 35 éve.)
Amúgy a klímaváltozás jó esszétéma felvételire, nem?
Nálunk is szünet lesz hétfőn a gyerekeknek, tanároknak osztályozókonferencia. Nálunk is volt orrfújkálás két napig. Meg torokkaparás. Aztán nem lett belőle semmi, szerencsére. Csak kibírják már szombat délig!
Egyébként nekem is átfutott az agyamon, hogy nem fogjuk nézegetni a felvételit, majd ideadják a javítást, aztán akkor lesz igazán értelme. Kérdés, hogy kibírom-e :D
Mi állatkákat fogunk beújítani, az biztos, 2 kis patkányt:-) Nagyon várják már őket, mióta az előző alom megöregedett és az egyikük nemrég meghalt:-( Ez lesz az egyik nagy meglepi. Ezt tudom, hogy sok mindent kompenzál majd nekik, lesznek újra fürge, cuki kis játszótársak:-)
Bepótoljuk a szülinapját is, mert decemberben karantén miatt a barátos szülinapja is elmaradt:-( de már szervezzük:-)
De sok mindent fogunk csinálni, ha egyszer végre vége a felvételinek!
Kéjes érzés a papírgyűjtésbe úgy összekötni a feladatlapokat hogy soha többé! :)
Gyakorlás közben máglyáról álmodoztunk, de az nem környezetbarát.
Én már nem szeretnék több felvételi feladatlapot látni:)
Úgy tervezem, hogy meg sem kérdezem tőle a felvételi után azt, hogy hogyan sikerült. Terveim szerint türelemmel megvárom a tényleges pontjait. Na, majd kiderül, mennyire vagyok türelmes. :)
Kislányomtól kérdeztem is, hogy mi legyen a program a felvételi után. Visszakérdezett, hogy "soroljam?" :)
Szerencsére január 24. igazgatói szünet, így azért lesz egy normál hétvége.
Egyébként én már attól is megijedek, ha orrot fúj vagy köhint. Jó lenne egészségesen kihúzni jövő szombat délutánig!
Én már utána leeresztek, a félév is iszonyat volt, plusz a felvételi, plusz a kisasszony erős kiskamaszodása és hisztijei.
Alig várom a nyarat és a sok-sok ottalvós tábort.
Lehet elmegy egy kéthetes szerepjátékosba is. :D
Vagy felbőszültekkel.😉
Jó Nektek hogy le tudtok ereszteni kicsit. Én ezt az eredményre várakozós időszakot utáltam a legjobban, amíg lila gőzünk se volt hogy mire számítsunk.
Az én gyerekeim a központiról kijövet törölték a memóriájukat, annyira hogy kb. kérdésekre se emlékeztek.
Addig valami színházi eseményre is lecsapok vagy mozi, februárban meg DOORS (emlékzenekar) koncertre, a Muzikumba... :D
22-én meg a nagyikkal együtt egy közös vacsi a Bécsi szeletben, imádja az óriási rántott húsokat és a retro helyeket a lányom. :D
További ajánlott fórumok:
- Középiskolai felvételi matematikából 2010-ben
- Óvódák, bölcsődék, általános iskolák, középiskolák, bárhol a világon
- TB ügyintéző tanfolyamra jelentkeztem. Van valakinek információja, mire lehet számítani felvételinél?
- Mikor lesz fent a neten a középiskolák végleges felvételi sorrendje?
- 2011 középiskolai felvételi
- Hol lehet megnézni a tavalyi középiskolai felvételi ponthatárokat?