Középiskolai felvételi (beszélgetés)
Itt tudod megnézi. A tavalyi ponthatárok sajnos még nincsenek benne de a semminél sokkal több.
Második nyolcadikos felvételizőm van. Idén egész jól, de nyilván foglalkoztat hogy mihez lesz elég gyerekem pontja. Amit még nem is tudok, majd hétfőn. Aludni tudunk, de április huszonakárhanyadika még nagyon soká van, addig biztos lesz még izgulnivalónk.
Próbálj megnyugodni, ha meg nem sikerül, gyere fórumozni! :) Szerintem nyugtatólag hat az emberre. :)
Uhhh. Ez viszonylag magas átlag. A Radnóti mennyivel szokott országos átlag felett írni?
Mi 4 osztályosban vagyunk érdekeltek. Aludni sem tudtam az éjjel, annyira ideges vagyok. Délután megyek én is pontszámokat nézni. Itt vidéken nincs sorrend, 1 suliba akar mindenki bejutni...
Helle reges, mizu veletek?
Törökbálinti suliról kérdezd Leviát priviben, ő tudhat ezt-azt. De biztos jön majd ide is.
Gyereked megírta megint? És a kisebbik?
Nem csodálom:-)
Én Radnótiban 6 osztályosnál 82-83 pont behívási határt tippelek, 8 osztályosnál 87-88-at.
Az attól függ, hogy önállóan a nyomtatottal szemben írt-e két érvet és két ellenérvet. Mert, ha igen és az elektronikus pluszban van, akkor nem biztos.
Mikor tudjátok meg az eredményt?
Bálint Márton Általános Iskola és Középiskola
www.balintsuli.hu
Elvileg 50 legjobb között van, de bármi más, szóbeli, személyes tapasztalat, bármi, felvételispecifikusság, stb.
Nagyon közeli családtak, nagyon sok szívességgel tartozom neki, köszönöm előre is.
Családban jövőre - tavaly 64 pontos 6-ikos felvételit írt - budaörsi kislány miatt kérdeznék rá a törökbálinti gimnáziumra, 9-ediktől.
Kapcsolódó HSZ ismétlése, hogy egy kupacban legyen...
Rangsor, vélemény, minden, amit lehet és érdemes tudni róla.
Előre köszönöm.
Ő az: balintsuli.hu/
Az ELTE Radnóti kitette az átlagokat.
4. évfolyamosok esetén az átlag 73,5, a magyar átlaga 37,7, a mateké pedig 35,8.
A 6. évfolyamosok átlaga 70,2, a magyar átlaga 35,3, a mateké pedig 34,9.
A kislányom ott írt, reméljük a legjobbakat:)Csak délután tudom megnézni az övét. Én izgulok nagyon, ő egyáltalán nem:)
Leövey, Deák Ferenc, Jedlik
Azért szerintem nem teljesen mindegy merre van mert attól hogy magántanuló még bejárhat és bioszból a tagozatos osztályok laborgyakorlatait kár kihagyni. Vagy a kémiát.
Sziasztok! Családban jövőre - tavaly 64 pontos 6-ikos felvételit írt - budaörsi kislány miatt kérdeznék rá a törökbálinti gimnáziumra, 9-ediktől.
Rangsor, vélemény, minden, amit lehet és érdemes tudni róla.
Előre köszönöm.
Ő az: [link]
Azért is bizonytalan vagyok a hirtelen kisgimiben, mert nagyon jól érzi magát a jelenlegiben és erősen kiskamaszos jellemvonásai vannak, de majd meglátjuk.
Most az írás meg a festés a mindene. Ha nagyon hajtós suliba megy ezekre nem maradna ideje.
Én is, de már van b meg c meg d terv, ha nem túl erősek a pontok.
b. Schillert azért megpróbáljuk, a többit nem
c, egyiket se és marad az erős általánosba és átmegy az emelt matekra ahol heti 2-vel több matek van és beiratkozik biológia-kémia szakkörre
d, Áthozzuk két évre a Szentiváni általánosba....
8.
Sziasztok! Régen nem jártam erre, tavaly voltunk érintettek 6. évfolyamosban.
Egy ismerősöm fia 43 pontot írt összesen. A Teleki Blanka Közgazdasági Technikumot és a Ganz Ábrahám Kéttannyelvű Gyakorló Középiskola és Szakiskolát nézte ki. Szerintetek mekkora az esélye, hogy sikerül bejutnia valamelyikbe a kettő közül?
További ajánlott fórumok:
- Középiskolai felvételi matematikából 2010-ben
- Óvódák, bölcsődék, általános iskolák, középiskolák, bárhol a világon
- TB ügyintéző tanfolyamra jelentkeztem. Van valakinek információja, mire lehet számítani felvételinél?
- Mikor lesz fent a neten a középiskolák végleges felvételi sorrendje?
- 2011 középiskolai felvételi
- Hol lehet megnézni a tavalyi középiskolai felvételi ponthatárokat?