Középiskolai felvételi (beszélgetés)
Ja valamit rosszul néztem, de 200 fölötti az utolsó bejutó. :) Ez a lényeg.
Megcsináltam az API 2 osztály osszefésülését.
Pont szerinti sorrendbe rakását. (Az első kirakott lista alapján)
Ugye 184. hely még épp jó volt tavaly 60. helyre
Eredmény 184. helyen 92.65 ponttal szerepel valaki.
Ja, ő pont a lányom:) Ügyesen kicentizte.
Kapufa.
Vajon merre pattan a labda?
77-es írásbelivel és 1 négyessel vágott neki a szóbelinek.
Szerintetek jó ez a megközelítés?
Az nem a jelentkezők száma?
szerintem is meglesz! én is megkerestem a statiszikát :) hajrá!
Bocsi, az "a" betűm beragadt, úgy tűnik :D
Ha összefésülöd a két listát, és egyben nézed, akkor azt látni, hogy 78 írásbelivel és max hozott pont max szóbelivel 167. helyet lehetett elérni. Ha a minden 3-ik gyerek feltételezésed igaz lesz idén is, akkor ez még bejutó, de nagyon a határon, pici változás kell a népszerűségben, és már kicsúszik.
Igazából pontokat az előző évekről sem látunk, hogy az utolsó bekerülő milyen ponttal jutott be, és a szóbeli határhoz közeli gyerekek kaptak-e valós esélyt max szóbelivel, de azt gondolnám, hogy igen, különben minek szivatná magát is és a gyerekeket is az API?
Tavaly 269, 231. még bekerült az infós taaagozatokra.
[link]
Itt tudod megnézni, remélem, jó a link.
Ne izgulj, meglesz ez a suli! :))))
Ha véletlenül mégsem (de ez nem valószínű!!!!!), akkor majd májusban ki lesznek írvaa a pótfelvételis helyek, amelyik iskolában marad üres hely esetleg. Nem fizetős.
Úgy olvastam hogx mindegyik szak. Egy osztály 35 fővel 😥
milyen létszámokat vesznek fel? lehet, hogy a 80. nem is reménytelen.
Istenem úgy legyen... Nem is tudom mi lesz ha nem.. Merre induljak vagy fizetős a következő lehetőség?
Nem biztos, hogy ezek rossz helyezések, biztos sokan beírják ezt az iskolát többedik helyre, és végül nem ide mennek.
Ez egy másik Trefort. Szakgimi. Mármint annak kell lennie. :)
ez a trefort szakgimnázium lesz, már értem
Én inkább versenysportnak mondanám. Nálunk ez heti 12 óra edzés, két-három hetente meccs. Nyáron fixen hat hét edzőtábor. Egyesületben. A sportág jellegéből adódóan komoly eredmény még nincs (lehet nem is lesz), ez csak az alapozás... de sok időt elvesz, az tény.
Ez a "lapösszetépős" dolog durva. A tanárt/bizottságot minősíti szerintem.
A következő szóbelizőre is nagyon rossz hatással lehet, ami főleg akkor nagy baj, ha az "álmai sulija".
1.angolos infó
2.sima infó
3.elektronika angol
Így jelöltük
Olvastam a leírást, de a suli azt írta, nekik is küldjem el, hivatkozva az emailre, ezért merült fel bennem, hogy talán a többi iskolának is kellene, de akkor megy Győrbe, és oda, ahol módosítok. Köszönöm mindenkinek, aki írt!
Igen, van ! Én személy szerint egyet ismerek
Sziasztok! Érdeklődni szeretnék, hogy az Eötvös 6 osztályos angolra felvettek közül van aki nem ezt választja?
Nem értem a kérdést a Trefortban nincs 3 szak!
Várjál, én csak egy bölcsész vagyok, de ez a számítás mintha nem stimmelne. Nem a megfelezett számot kellene elosztaani hárommal, hanem az összeset, nem? Értem, hogy sokan jelölik mindkét tagozaatot, de talán nem mindenki. Az, hogy minden 3. gyerek marad az Aapiban, a jelentkezők összlétszámára vonatkozik, vagy a több tagozatot jelölők már ki vonnak vonva belőle? ... A korábbi években mintha ömlesztve lettek volna az Apiban a jelentkezők, vagy külön vették őket második nyelv szerint? Nem emlékszem, de kérdés, két külön osztályra számolták-e az utolsó bejutót a rangsorban?
Igen, az én fiam máshova megy. De szerintem többen is innen a fórumról, érdemes visszaolvasni.
Többször olvastam, hogy írtátok, élsportoló a gyereketek. Ez pontosan mit jelent? Egyesületben sportol és indul versenyeken? Komolyabb magyar eredményei vannak? Nemzetközi eredményeket ért el?
Sziasztok egy kis segítséget szeretnék 😥 Nagyon el vagyok keseredve... Első felvételi mizériánk... Fiam 4.5 átlaggal Trefort Ágoston suliba jelentkeztünk csak ezt a sulit jelöltük itt 3 szakot.... Az ideiglenes listán nagyon hátul van... Első 181. Második 255..harmadik 80. A sorba... Kérdésem mi van olyankor ha nem jut be?.. Én teljes nyugalommal jelöltem csak 3 szakot és csak itt... Hiszen jó tanuló 😥Nagyon nagy hiba volt... Valakinek ötlet tapasztalat?
8 osztályosban hanyadik? Milyen szak?
Szerintem sem oké ez a viselkedés.
Szent István specmat. Igazából eleve csak ezt a sulit akarta csak ezzel a tagozattal, igazán nem kellett volna kínoznom a többivel :)
További ajánlott fórumok: