Középiskolai felvételi (beszélgetés)
Nahát! Ez érdekes!
Na, holnap előbányászom az emailt, amit az of. küldött az adatokkal, és akkor az uraméval megpróbálom. 😀
Már elsőre betöltötte. Volt, hogy újra bepötyögtem, volt, hogy a piszkozatot folytattam. Mégsem sikerült.
Már nem számoltam, hányszor próbálkoztam.
Tényleg fogalmam sincs, miért van ez.
Közben láttam, hogy te már válaszoltál Gyöngynek. 😀 Akkor most már duplán van, mi kell hozzá.
Ez érdekes elemzés róla. S mint mindig, az ördög a részletekben rejlik, amiről még szokás szerint semmi infó nincs:
Köszönöm szépen!
Akkor már csinálom is neki a programot a szünet első napjára, hogy ne unatkozzon:)
személyi, lakcímkártya
igen, tudja egyedül intézni
Odáig eljutsz, hogy betölti az adatokat?
Mert nekem az első 10 próbálkozásnál nem töltötte be, majd amikor igen, akkor sikerült, de nem tudom, hogy mitől függ...
Töröld a próbálkozásodat, és indítsd újra a folyamatot, hátha...
A NEK azonosítóhoz mit kèrtek az okmányirodában?
El tudja a gyerek egyedül intézni? Még nem jártam utàna.
Most újra nekiszaladtam, vagy 10-szer.
Nem sikerül azóta sem.
Foggggalmam sincs, mijazistent tolok el, de már mindent ki-át-visszajavítottam, több variációt csináltam.
De semmi baj! A rendszer szeret engem! Én is őt. :D
Személyesen úgy is megjelenünk.
Még mindig e-ügyintézés:
Nekiveselkedtem utoljára, ripsz-ropsz ment minden, mindkét gyerekemet sikerült a megfelelő helyre beíratni. Az ejg segédletét használjátok, tök jól leírták.
Igaz, a sikertelen próbálkozásaimkor is azt néztem..., de szerintem nem bennem volt a hiba, hanem a rendszerben. :D
Hát...
Tanuló csoport = gyerekét a jövő kihívásaira felkészítő, valamennyire tehetős, gondolkodó, kritikus család (?) = Veszély (?)
Szvsz pont a tanulócsoportok ellen írták ezt és nem a kényszerből magántanulósított gyerekek megsegítésére. Mert attól, hogy leírják egy törvényben, nem lesz egyszerre hipp-hopp megfelelő számú fejlesztőpedagógus meg assziszens, ami pedig feltétele lenne az egésznek. Amennyire a javaslatból ki tudtam olvasni, nem az igazgató fog dönteni, hanem lesz egy országos szerv erre.
???
Kicsi vagyok én hogy ilyenekre tudjam az agytröszt helyett a választ. :-)
Vajon mi lesz a küföldön tanulókkal?
Azokkal, akik eddig magáncsoportokban tanultak és csak vizsgázni jártak be?
És a magatartási problémák miatt magántanulósított gyerekekkel?
Mi alapján dönthetnek az igazgatók így vagy úgy?
További ajánlott fórumok:
- Középiskolai felvételi matematikából 2010-ben
- Óvódák, bölcsődék, általános iskolák, középiskolák, bárhol a világon
- TB ügyintéző tanfolyamra jelentkeztem. Van valakinek információja, mire lehet számítani felvételinél?
- Mikor lesz fent a neten a középiskolák végleges felvételi sorrendje?
- 2011 középiskolai felvételi
- Hol lehet megnézni a tavalyi középiskolai felvételi ponthatárokat?