Középiskolai felvételi (beszélgetés)
Beszéltem vele, azt mondta, hogy neki is feltűnt, hogy sokat van egyedül szünetben.
Mivel nem megy a hétvégi osztálykirándulásra, családi program miatt, ezért megígérte, hogy ott majd megpróbálja finoman szóba hozni a dolgot és majd beszámol a reakciókról.
Hát nagyon kiváncsi leszek, de reménykedem...
Megértem. Ha esetleg maradna, még van pár éve erre:).
Mikor mész Ofőhöz?
Bizony veszteség lesz, ha majd nem tanít. De ráfér a pihenés, sok minden megváltozott, ami nehezíti a mindennapjait.
Addig pedig, akiket tanít boldogok és a szülők is.😊❤
:-) Igen jó lenne belőle még sok.
Nagyon intelligens és az egész lényéből sugárzik, hogy imádja a gyerekeket. Kár, hogy a gyerekem osztálya után nyugdíjba megy.
Van egy trefortos lányom is, akit meg bárhol ki lehetne dobni egy repülőből. 😂
Úgyhogy most én szeretnék pár évre hátradőlni. 😁
Na ezt a srácot nem kell félteni (inkább majd a csajszikat!), átlagon felül talpraesett. 😁
Van még odahaza ilyen gyerkőcötök, fiatalabb kiadásban is?
😁!
(És most a tanárnő azzal a boldogító érzéssel hajtja álomra a fejét hogy Ő egy igazán remek pedagógus, egy meg nem értett zseni, aki lám egy gyenge matekosból is képes volt matek-fizika szakost faragni, mégha csupán a hanyatló Apáczai gimnáziumban is, ahol a jelek szerint tovább csökken a színvonal...)
Na jó, hát valamit csak kellett mondania! A gyerek mit szólt hozzá?
:-)
Kár volt ezzel a közjátékkal színesítenie az utolsó hónapokat. No és az év végi jegy, megkapja a szóbelik kedvence a "kegyelem" négyest? Vagy ez még lóg a levegőben?
Mindenképp beszélj vele, Ofő is érzékel sok mindent, csak másként. Várom én is, hogy mi lesz veletek, szorítok érte.
Akkor nem megy spanyol táborba, ugye?
Én is így látom, az idegen nyelvit nem közli. De a sorok és az országos összegzés fent van.
Ha jó fej az általános suli, akkor felrakja a sajátját a honlapjára (még inkább, ha jó az eredmény is :-)).
A mi régi sulink rendre csak az évfolyam átlagát közli, míg mások az egyedi eredményeket is tartalmazó full. jelentést. Pl: [link]
Sziasztok!
Az OH honlapján az elmúlt évek matek/magyar kompetencia eredményeit lehet csak megnézni? Az idegen nyelv mérését nem?
Hajrá! Amúgy elképzelhető hogy az ofő is észleli a problémát, de mivel a gyereket nem ismeri annyira mint Te, így nincs tisztában azzal hogy mennyire megviseli őt a helyzet. Minden gyerek más, ugyanazt a helyzetet az egyik nagyon megszenvedi, a másik meg észre se veszi mert más a személyiségük.
Ez a kiscsoportos oktatás amennyire hatékony a nyelvoktatás során annyira káros lehet ha a barátkozás nehezen alakul. Van suli ahol pont ezért keverik az osztályokat a csoportok kialakításakor. Pont azon gondolkodtam hogy sok sulira rámondjuk hogy kis létszámú, családias, de ennek lehetnek hátulütői is. Lutri ez, akkor is ha a felvételi jól sikerül...
Szurkolok, hogy minden jól alakuljon Számotokra. Remélem majd megírod a fejleményeket.
Igen:)) Talán ő is abban bízik, hogy idővel minden megoldódik...de most elhatároztam, hogy mindenképp beszélek Vele.
Ha meg az iskolaváltás mellett döntünk mégis, akkor is megérdemli a magyarázatot, mert őt tényleg nagyon kedveljük.
Ismerős ott tanít. Ha minden pedagógus olyan, mint ő, akkor az egy szuper hely kell, hogy legyen.
Kár, hogy fizetős.
További ajánlott fórumok:
- Középiskolai felvételi matematikából 2010-ben
- Óvódák, bölcsődék, általános iskolák, középiskolák, bárhol a világon
- TB ügyintéző tanfolyamra jelentkeztem. Van valakinek információja, mire lehet számítani felvételinél?
- Mikor lesz fent a neten a középiskolák végleges felvételi sorrendje?
- 2011 középiskolai felvételi
- Hol lehet megnézni a tavalyi középiskolai felvételi ponthatárokat?