Középiskolai felvételi (beszélgetés)
Ez nagyon komoly! Már ha tényleg komolyan veszik, és megfelelő lesz a csoportbontás is . 120 óra ingyen!?
Nekünk sajnos 4 hét nem fér bele, úgyhogy a gyerek 2 hétre megy az Osztrák Intézetbe 50 órás intenzív kurzusra.
13+ éveseknek.
7000 Ft/6 nap.
Jó program, jó kaja, jó helyen.
Aki jogsira hajt, az eü képzés és vizsga is letehető a táborban.
Ez? Teszteltük. :-))
Azt még nem tudom érdemes lesz-e, de a fiam végül beírakozott ide.
Angolra még be lehet íratkozni csütörtökig.
Nyári táborba szerintem mindenki érdeklődésének megfelelően megy, sport, természetvédelmi, zene, stb. Amit a pénztárca elbír. Bár vannak néha ingyenes lehetőségek is.
Sok egyházi kisgimi van. Nem tudom, hogy tudnak úgy hozzányúlni a rendszerhez, hogy a jelenlegi liblingeket ne kelljen bezáratni vagy komoly módosításra (pl. általános iskola nyitása vagy csak négyosztályos) kényszeríteni.
Az nagyobb falat.
Nem mintha a jelenlegi vezetőinket bármi is visszafogná, ha valamit át akarnak verni a rendszeren.
De több kiskapu volt és van, most meg valóban nagyon megnehezítik a dolgot.
A közigazgatási per, ha valóban az kell, egy nagy macera.
Arról nem is beszélve, hogy már így is nagyon túl vannak terhelve a bizottságok.
Ez érdekes, nálunk pont az ellenkezője. Nem ilyen nyíltan, de gyakorlatilag azt mondják, hogy csak lassítani fogja a dolgot, ha e-beiratkozunk, ezért inkább lebeszélnek róla.
Igaz, hogy már a felvételi határozattal együtt elküldték a beiratkozáshoz a nyomtatványokat, amiket kitöltve kell vinni, és ha jól értem az e-beiratkozásnál is egy ilyen előre kitöltött papír a végeredmény, amit vinned kell.
Köszi!
Akkor elnézést kérek az ügyintézőktől, megpróbáltam, de sajna nem tudtam megkönnyíteni a munkájukat.
Szia!
Nálunk a következő szöveg van: nem kötelező, de jelentősen megkönnyíted a titkárság munkáját...
Sziasztok!
Ugye nem kötelező az elektronikus beiratkozás?
Én már ott elhasaltam, hogy korlátozott gondviselői hozzáférést adott a rendszer. Azt nem közölte miért. Úgyhogy elegem is lett az e-krétából.
További ajánlott fórumok:
- Középiskolai felvételi matematikából 2010-ben
- Óvódák, bölcsődék, általános iskolák, középiskolák, bárhol a világon
- TB ügyintéző tanfolyamra jelentkeztem. Van valakinek információja, mire lehet számítani felvételinél?
- Mikor lesz fent a neten a középiskolák végleges felvételi sorrendje?
- 2011 középiskolai felvételi
- Hol lehet megnézni a tavalyi középiskolai felvételi ponthatárokat?