Középiskolai felvételi (beszélgetés)
Honnan tudod a gyerekem nevét??? :D
Azért ez nem normális dolog, hogy ennyire nem megy, és akkor még én az olyan szülőkhöz tartozom, akik számítógép előtt ülnek...használják rendszeresen...
Szerintem még 1 esélyt adok a rendszernek, aztán inkább azzal a lehetőséggel élek, hogy "nem kötelező".
A Kormány döntése alapján 2020. szeptember 1-jétől az alap- és középfokú oktatás valamennyi évfolyamára kiterjed az ingyenes tankönyvellátás.
A Javaslat a jövőben nem követeli meg a miniszteri engedélyt a szöveges értékeléshez, tehát erre az intézmény saját döntése alapján is lesz lehetőség, ugyanakkor kötelezővé teszi, hogy a félévi és az év végi teljesítményt osztályzattal is kell minősíteni.
Mivel össztársadalmi érdek az, hogy a gyermekek iskolába járjanak és végzettséget szerezzenek, a javaslat kivezeti a magántanulói jogviszonyt, helyette az érintettek a jövőben egyéni munkarendet kérhetnek a 2020/21-es tanévtől....
Sziasztok!
Harmadszorra sem sikerült a Krétában egyezést találnia a rendszernek, az e-beiratkozás során. Nem tudom, hogy mit rontok el. Viszont kinyomtattam az előnézetet, és látom, hogy mindkét szülő aláírása kell a papírokra. Eddig nem láttam a suliknál, hogy 2 szülős a beiratkozás. Tudtok erről valamit?
Naggggyon bosszantó! 😀😡
Direkt mondom rövidítem az ügyintézést, nem akarok szabit kivenni. De úgy tűnik, nem egy 10 perces menet lesz.
Sziasztok!
Tudnátok segíteni? A NEK azonosító számot hol találom? A diákigazolványon ez nem szerepel. A Krétán küldeném be az adatokat. köszi
Ez egy tanfolyam.
"Tanóráink 11 hónapon keresztül hétvégente zajlanak, 3×45 percesek"
Mert az index a XIV. kerületi suli FB oldaláról szemlézett, nem a szegediéről.
Legalább 15 helyszínen, városban elérhető ez a képzés ( nem számoltam meg). De a szegedi részleg FB oldalán is fent van szóról szóra ugyanez a hír. :-)
Azon már túl vagyok. Csináltam közvetlenül a krétáról, de az is elirányít ugye az általános iskola krétafelületére, nem sikerült. Csináltam az általános iskola felületéről, dettó ugyanaz.
Fogalmam sincs, wtf. 😔😡
Mindent így csináltam.
MEszti volt, akinek szintén nem sikerült, de utána mégis? Mintha így rémlene...
Mi már kértünk NEK azonosítót, azt írtam be a megfelelő helyre.
Legközelebb holnap próbálom meg, különben a Holdig rúgom a telefont... 😂
Az E5 készített egy lépésekre bontott segédletet (értelemszerűen másik gyerek/iskola esetén az oda vonatkozó adatokkal kell kitölteni). Hátha segít.
Szia,
Most beléptem és megnéztem.
A NEK azonosítóhoz az OM azonosítót írtam (vagy már eleve az volt, nem tudom), azt majd ott kijavítják, ha kell, mert új NEK adatlapot csak most szereztem.
De nem vinnyogott, hogy nem jó.
Úgyhogy majd élőben kiderül, mit ér.
Majd ha nálad is kiderül, mi a gikszer, szólj. Egymástól tanulunk, ha már élőben tesztelik a rendszert...
Szia, én beléptem a gyerek saját e-naplójába, és elsőre ment. :-O
Legalábbis elfogadta.
Mondjuk úgyis megyek élőben is, mindne összekészítve, aláírva, csak a bizi hiányzik.
Sziasztok!
Apiba nem kell e-beiratkozás előre ugye?
Szia!
Budapesten született a gyerek? Ha igen, próbáld a születési helyet a kerülettel beírni.
Így pl.: Budapest XII. kerület
Nálunk ez volt a hiba, így beírva már talált egyezést.
Sziasztok?
Aki már próbálta, hányadjára sikerült az e-beiratkozás?
A nap különböző szakaszaiban próbáltam, mindannyiszor azt írja, hogy ezekkel az adatokkal nem talált egyezést, stbstb. Tudom, hogy személyesen meg kell jelenni, csak az ügyintézést szeretném gyorsítani.
Előre is köszi!
Köszi mindenkinek!
Máris továbbítottam a suli neveket, amiket ajánlottatok. 🙂
További ajánlott fórumok:
- Középiskolai felvételi matematikából 2010-ben
- Óvódák, bölcsődék, általános iskolák, középiskolák, bárhol a világon
- TB ügyintéző tanfolyamra jelentkeztem. Van valakinek információja, mire lehet számítani felvételinél?
- Mikor lesz fent a neten a középiskolák végleges felvételi sorrendje?
- 2011 középiskolai felvételi
- Hol lehet megnézni a tavalyi középiskolai felvételi ponthatárokat?