Középiskolai felvételi (beszélgetés)
6. vagy 8.?
Mi nem kaptunk e-mailt:(.
Aki Átvételes iskolaváltáson gondolkodik, a Balassi (8 osztályos) szabad helyeket hirdetett meg.
6. évfolyamra 6 (4 angol, 2 német)
7. évfolyamra 7 (4 angol 3 német)
8. évfolyamra 1 (angol)
10. évfolyamra 5 (3 angol, 2 német)
8.
Könyves: [link]
A közzétett felvételi rangsor alapján 60 tanulót veszünk fel az induló két osztályunkba.
Felhívjuk a jelentkezők figyelmét arra, hogy ez nem azt jelenti, hogy a rangsorból csak az első hatvan tanuló fog bejutni a Könyvesbe. Ha valaki másik intézményt előrébb rangsorolt, és oda felveszik, a helyére a mi rangsorunkban hátrébb állók lépnek. Így a 60. helynél lényegesen hátrébb állók is be fognak jutni a Könyvesbe.
Sajnálom, hogy nem lett jobb a szóbelije.
Drukkolok, hogy ennek ellenére meglegyen a Kölcsey!
4.
A Babits idaig csak a marcius 15-i musort rakta fel ma, ha jol latom:)
Mi is a harminc-negyven között, ez jó, nem? Másfél osztály angol, ez akkor osztálylétszámon belüli elvileg.
Nálunk nem a Németh L az első, de más eredményt még nem tudunk, én is várom
Gyermeked jól áll a Kölcseyben? Milyen szakon?
Vagy neki ez mentősuli?
A Corvin Mátyás Gimi honlapján azt írták, hogy: "felvételi során szerzett összpontszámod és a rangsorban elfoglalt helyed a 2021.
március 12-ig az iskola honlapján közzétett listán tekintheted meg"
De még semmi :(
Azt hittem ennyire nem kultiválja az iskola ha valaki beszed egy rossz osztályzatot.
Amúgy teljesen egyetértek veled abban hogy jó ha figyelnek a gyerekre de jelen helyzetben picit kevésbé/óvatosabban is lehetne.
Egy ismerősöm fia 6.os, most mindenképpen szeretne eljönni a Némethből, a latint pl nagyon nem szereti. Engem a latin nem annyira aggaszt, ez inkább olyan általános műveltség jellegű, amennyire hallom. Inkább az zavar, hogy semmilyen személyes tapasztalat nincsen, a honlap meg annyira retro, még egy nyílt óra, vagy sulibemutató videó sincs:(
Jól álltok a pontszám alapján?
További ajánlott fórumok:
- Középiskolai felvételi matematikából 2010-ben
- Óvódák, bölcsődék, általános iskolák, középiskolák, bárhol a világon
- TB ügyintéző tanfolyamra jelentkeztem. Van valakinek információja, mire lehet számítani felvételinél?
- Mikor lesz fent a neten a középiskolák végleges felvételi sorrendje?
- 2011 középiskolai felvételi
- Hol lehet megnézni a tavalyi középiskolai felvételi ponthatárokat?