Középiskolai felvételi (beszélgetés)
XVI. ker Corvin Mátyás Gimi is kitette a listát!
Szia, nagyon szép pontszám. :) Én csak teljesen szubjektíven tudnék dönteni, olyan alapon, hogy a Veres Pálné közlekedésileg jobb helyen van és szebb az épülete (számomra). De lehet, hogy Nektek pont fordítva. :) Madách inkább művészetek felé orientál, ennyi még esetleg.
Szia, Megkérdezhetem a 8. osztályos melyik középsikolába készül? Köszönöm :)
Élsportoló, válogatott kajakos lányommal dilemmázunk, több középiskola között vacilálunk (Révai, Kazinczy, Baksa). Szívesen hallgatnám meg mások véleményét is.Köszönöm :)
Szerintem gyerekfüggő, mindkettőt nagyon szeretik, a Madáchban a német oktatás nagyon sikeres, hosszú évek óta nagy hagyománya van, a VPG talán reálosabb, bár a Madáchban is nagyon jó a biosz-kémia Gratula a gyerekhez!
Mi a Madáchot előbbre írtuk jóval, de elsősorban a megközelíthetősége miatt. Tőlünk az összes beírt közül a Madách van legközelebb, Veres Pálné meg legmesszebb a kollégium nélkül tervezettek közül.
Szia! Igen, 8 évfolyamos gimibe :-)
II. kerületi Móricz mégis kitette ma a listát, már elérhető
Köszönöm!
Az első mondatot olvasva, nem erre a kimenetelre számítottam a mondat végén:))Idén ugye nem volt szóbeli, de én is hallottam rossz élményekről
Igen. Győrbe készülünk. 6.és 8.
Sziasztok!
Segítsetek, ti hogy döntenétek, Madách, vagy Veres Pálné? Német haladó - angol kezdő NYEK mindkét helyen. 89 pontos írásbeli, max vitt pont, és érzésre talán jó szóbeli. Gondoltam, ha 16-án kiderül az eredmény, lesz időnk átgondolni a sorrendet, keresni olyanokat, akik oda járnak, és beszélgetni velük, de így, hogy a Madách 22-én teszi csak ki az ideiglenest, inkább előre tájékozódnánk.
Köszönöm ha segítetek.
Szia! Megkérdezhetem ez mikor lesz? Még nem tudtam a gyerekkel beszélni,hogy kapott-e e-mailt és kíváncsi vagyok.
Én annyit tudok a Németh Lászlóról, hogy bizonyára nagyon jó iskola lehet, mert az ismerőseink közül bárki aki szerintem okos és értelmes és eddig oda jelentkezett úgy repült ki a szóbeliről, hogy a lába nem érte a földet. Nem tudom, ezek szerint a sulinkba járók nagyon nem felelnek meg az Németh László szellemiségének pedig volt olyan aki Babitsba bekerült. Én néztem idén a lányomnak szerintem neki feküdt volna a latin vonal de végül 2 év múlva indulunk máshol adok még neki egy kis időt, hogy lelkileg megerősödjön. Szurkolok nektek és mindenkinek aki szeretné:)
Igazolás nekünk se. De ez az épület körbevezetés igen.
"Aki 6. osztályba jelentkezik, annak ami a többi iskolától eltérő lehet, hogy latint is be kell pótolni, mivel van “Latin örökségünk” tantárgy. Nem kell megijedni, csak görög-római kultúra, nem nyelv."
8., és biztosan érkezik majd, csak gondolom különböző felsős diákok intézik, és van, aki már elküldte, van, aki pedig csak fogja. Gondolom.
8.
Az Óbudaiba jelentkező nagyok ideiglenese is elkészült.
[link]
További ajánlott fórumok: