Korkülönbség (beszélgetés)
Sziasztok! Segítségeteket kérem! Én 30 éves férfi vagyok és megismerkedtem egy 17 éves lánnyal! Elsö látásra azt mondtam magamnak hogy igen öt keresem pont ilyen lányt tudok elképzelni! Annyira tetszik a stilusa a habitusa mindene hogy számomra elsö látásra szerelem lett! A probléma az hogy én nagyon szeretném ezt a kapcsolatot de ö nem biztos magába és tart a véleménytöl a szüleitöl hogy ki mit szol hozzá! igaz még csak egy hete ismerem de ez idö alatt mintah 1 éve ismerném! egyik nap azt mondja nem érdekli ki mit gondol másik nap hogy ez igy nem fog müködni! Pedig mindennel meg van teljesen elégedve csak a kor zavarja nagyon! Hogy tunám meggyözni, hogy ne ezzel foglalkozzon hanem csak kettönkel hogy mennyire megértjük és közös hullámhosszon vagyunk! Nem is tudná elképzelni azt hogy mi ne találkozzunk ne bujjon hozzám ne beszélgessünk ne szeretgessük egymást! neki ez már most hiányozna, bár igaz nem szerelmes még! Lehet az lenne már ha nem a korral foglalkozna! Segítsetek kérlek mit tegyek? elöre is köszönöm a hozzászólásokat!
Megpróbálok nyugodtnak tűnni, vele és a kislánnyal szemben is. De azért remélem nem lesz ott!!!:S
írok, amint tudok, de az csak kedden lesz, hiába jövünk haza vasárnap, barátom hétfőn még nem megy dolgozni. És akkor jövök, mesélek mi volt..
Jó hétvégét előre mindenkinek
Gratula nektek! Nehéz dió,de sikerülnie kell.Azt utálom,mikor azt mondják,hogy nem most sok ez a különbség,majd később.Én úgy gondolom,hogy mi akik ilyen idős pasit választottunk magunknak,mi különbbek vagyunk,valamiért.Nem tudom ,miért de így van.Nem azt mondom,hogy jobbak,csak mások.De a lényeg a lényeg,imádjuk egymást.Sok sikert nektek is, a baba projecthez is.
Sziasztok!
Én 30 éves vagyok,párom 57!Szüleim nagyon nehezen fogadták el,és a hugom is,de ma már nagyon szeretik a párom.2 éve vagyunk együtt,és szeretjük egymást,nem törödünk azzal ha összesúgnak a hátunk mögött.Szeretnénk kisbabát mi is!Remélem sikerül.Nagyon jó ez az oldal,hogy láthatom nem vagyok egyedül:)/korkülönbségre értettem/
Ha ott is lesz,emelt fővel viselkedj.Nem kell bunkózni,de nézz nyugodtan a szemébe.próbálj meg nyugodtnak látszani.Sok sikert.Írj ha megjöttél.
hmm nem semmi a helyzetet.. Igazad van, nem aggódok, bár még egy kicsit izgulok, hiszen holnap reggel megyünk, de most h elolvastam te milyen helyzetbe vagy, egy kicsit megnyugodtam.
Sajnálom h elvesztetted a babát! Sajnos, ezt már én is átéltem.
De megpróbálok nyugodt maradni, és reménykedek h a kislány anyja nem lesz ott. Köszi a támogatást, barátomon kívül, te vagy az első aki nem ellenzi h én is vele menjek.
Nyugi ,az sem sokkal jobb,hogy az én gyerekem, meg az ő gyereke, veri majd a mi gyerekünket.Gondolj bele,milyen fura volt az én esetem is.A párom gyerekei idősebbek,mint én.Ezt is túl éltük.Működik.Sőtttt!!!Imádjuk egymást.Meglátod ,minden rendben lesz,csak nagyon sok kitarást kívánok hozzá.Próbáld meg ,elfogadni a gyerekeket.Ők nem tehetnek semmiről.Azt kellene megérteni a pasiknak,hogy felelőséggel tartoznak a gyerekükért,életük végéig.Szerintem bennünk sokkal több a felelőségérzet.Az én drágám,most azon lovagol,hogy ha babánk lesz ,én nem fogok tudni vele eleget törődni.Szeretem,de komolyan mondom,néha nagyon fárasztóak.Most ,hogy elveszítettem a babámat,nekem több idő kell a beletörődésbe.Ő ,már tervez újra.Nem értem a logikájukat.Na mindegy is.Vigyázz magadra és próbáld meg ,ne felhúzni magad.NE VESZEKEDJ.De ne is hagyd magad.Ez a rohadt nehéz.Mikor mennek,szombaton???
jahh és talán anyival könnyebb lesz a kislánnyal, h az anyjának mióta szétmentek 2,fél éve, már kb 3pasija volt. az apjának meg csak én.
egyébként a 3gyerek 3nőtől van, ez a nagyobbik dong.
hát remélem igazad lesz, mert nagyon félek. De ezt már nem először élem át, mert tavaly nov-ben megjelent nálunk a legidősebb gyereke anyja, h a Bence(13) nagyon rosszul tanul, kéne neki egy kis apai segítség. hozzáteszem nem szólt h jön, nagyon meglepődtem, és már kb 8éve nem találkoztak. miota vége lett a kapcsolatuknak. akkor találkoztunk velük, bence még az apjához se nagyon szólt, nem h hozzám. de azóta több tali volt, és mostmár normálisan áll hozzám is. örülök h valaki tartja bennem az erőt, köszi
Biztosan nehéz neked most,de ügyes legyél.Nem kell lerohanni rögtön,idővel ha látja , hogy nem veszed el az apukáját,elfogad a kicsi is.Tudatosítani kell benne,hogy a párod mindig is szeretni fogja.hidd el az idő mindent megold!!!nyugodt maradj,ez a lényeg.
A mi kapcsolatunk is működik, szerencsére minden téren. bár vannak veszekedések, meg féltékenységek, de elvagyunk. Egyébként engem nem zavar h 16évvel idősebb, csak a 3gyerek.Igaz h csak telefonon tartja velük a kapcsolatot.A legidősebb 13,középső9, a legfiatalabb 4, akihez most hétvégén megyünk, mert 400km-re lakik tőlunk a nagymamájával. csak azt remélem h az anyja nem lesz ott, mert akkor én jövök egyből haza. Jajj nagyon izgulok h mit szól hozzám majd a kislány?!?!?!?!?
Hát kicsim, az nem gáz hogy közöttünk ,közel 30 év van?! NEM!!! Működik!!Bízz magadban,de ne alázkodj meg a végtelenségig.Sok sikert
Olyan nevetséges dolgai vannak.Nem bírja megemészteni, a közöttünk lévő korkülönbséget.de jó duma ez a selejtezés dolog.Megteszem,majd megírom a reakciót.Valószínű kopasz leszek.
Szerintem nem gáz...anyukám is azt mondta hogy pl. 20-36 "nem olyan rossz már". Szerintem csak a 3 gyerek okozhat problémát, de talán igazából az sem. Pláne ha már 1 éve együtt laktok. :)
sziasztok.
az szerintetek gond h én 19multam, barátom meg 35????? és 3 gyereke van???
már 2éve vagyunk együtt, és 1 éve együtt lakunk??
írjátok le létszi a véleményeteket
Majd ha sikerül vele végre minden kapcsolatot megszakítani!
Addig pedig nem kellene (tudom, baromi könnyű dumálni) foglalkozni vele!
Esetleg vissza lehet vágni azzal, hogy nem te vagy a selejt, végülis ő lett leselejtezve, rád... :P
Na most van tele a púpom.Az exe a páromnak,felhívta és közölte vele,hogy nagyon örül, amiért egy selejt nő a felesége.Ro...t szemét.Most mondjátok meg, meddig tart még ez az egész?Mikor száll már le rólunk?
Édes vagy.Ma ,egy kicsit ,jobban érzem magam.Az éjjel , egy szemet sem aludtunk.Hajnali 5 kor vettük észre , hogy beszélgetünk ,az életről.Nehéz az tuti.Most olyan vagyok,mint a mosott s...r.A párom 10 percenként hív,hogy mi van velem.Szerintem ,nehezebben dolgozza fel,mint én.Imádom! Az én pici fiam,akitől rettegtem,hogy nem fog örülni a babának,talán még nem láttam ennyire lesújtva.A nagyobbik is sajnál,de ő más.A nagyok/ a párom gyerekei/ is őszintén bánkódtak.Nem hittem volna egy pár hónapja,hogy leszek még boldog.Most egy kicsit haldoklom,/néha nagyon/,de boldog is vagyok , hogy mindenki mellettem áll.Köszi nektek is akik privátban írtatok,és akik itt.Köszi, köszi ,köszi.
Ja és abban a három hónapban, amíg nem voltunk együtt, mindenki szépen elmondta a véleményét a kapcsolatunkról...hát kevesebb jót, mint rosszat hallottam!!
Mindig azt kell választanunk aki mellett boldogok vagyunk.Ne az igazit keressétek,hanem a jót.Ne azt válasszátok,aki magatokhoz illik.....,hanem azt aki boldogságot nyújt.Aki gyáva és nem mer magaslatokba emelkedni,és mélységekbe merülni az nem él....aki folyton mérlegel és oszt szoroz,mert jól akar járni az nem él,az a legfontosabb mellett megy el,amit egy élet tud nyújtani,az érzést,hogy szeretünk:-))
Sziasztok!!Jázmind 797-es hozzászólásához szólnék hozzá! Ugyanezt éltem át kb fél éve! Köztünk a barátommal 8év korkülönbség van(ő 26, én 18)! A szüleim ugyan nem mondták, hogy nem tetszett nekik a dolog, de ezt valahogy megérzi az ember!!December környékén besokaltam és azt mondtam legyen vége!Megpróbáltam újat keresni, de boldogtalan voltam nélküle, sírtam is, pedig nem szokásom! Aztán a tesóm, azt mondta, h látja rajtam, h nem vagyok boldog, és ha vele vagyok boldog, akkor legyek vele, de ne eröltessem, h találkozniuk kelljen! Március végén újra összejöttünk, és azóta nagyon boldogok vagyunk! Jobban összeértünk, és az a jó, h nem a régit akartuk visszahozni, hanem teljesen új&sokkal jobb kapcsolatunk lett!!Tehát, azt mondom, h ne törödj a családoddal, ha vele vagy boldog! ELőbb-utóbb el kell fogadniuk!! Ronival(a 799-es hozzászólásában) pedig teljesen egyetértek..ha szereted, akkor nem érdekelhet, h ki mit mond..mert nem biztos, h a saját korosztályodban megtalálod azt a boldogságot, amit mellette átélhetsz!!!
Elmúlt a jó.Bár a szerelemem szeret,de a babócánkat elveszítettük, szombaton. Talán ,3 hónap múlva sikerülhet.Egy kicsit meghaltam én is.NAGYON !!!Sírás nélkül,nem tudok beszélni.
Az a helyzet, hogy ezt nem is kell kérdezni!
Ha tudod, hogy szereted és boldogok lennétek együtt, meg kell próbálni! Ezt valahogy érzi az ember! Engem nem érdekelt volna ha a családom negatívan reagálja le a dolgokat, biztos, hogy fájt volna, de azt a boldogságot amit a páromtól kaptam, és kapok, amit iránta éreztem és érzek nem adtam volna (és nem is adtam) fel semmiért! Én ezt éreztem!
Hogy köztetek mennyire erősek ezek az érzelmek, azt csak te tudod, és a párod!
Nem állítom, hogy nem szereted, de ha már azon gondolkodsz, hogy "kell-e neked egy 13 évvel idősebb pasi" akkor szerintem onnan még valami hiányzik, ami átsegít titeket a nehézségeken!
DE mondom, ezt csak te tudhatod, és szólj, ha rosszl látom a dolgokat! Csak nekem ilyen meg sem fordult a fejemben! TUDTAM, hogy kell nekem! Mert szeretem, és imádom!
A másik meg, hogy "milyen az élet egy idősebb fiúval"??? Ez is egy furcsa kérdés, mert ez sem a kortól függ, hanem a felek passzolásától! Ha egyidősek lennétek, se tudnád előre milyen lenne a másikkal az élet, amíg ki nem próbálod! :)
Hűűű, ez tök jó!! :) Jó végre jót is hallani! :)
Most már egyre többször hallom csak a rosszat a családomtól... komolyan mondom, már kezdek rajt én is gondolkozni, hogy miért is kell nekem egy 13 évvel idősebb pasi?, de tudom, hogy ezt csak nekik köszönhetem, hogy iylenen jár az agyam.. pedig én boldog vagyok vele.
Milyen az élet egy idősebb fiúval?
Még minden rendben van:Remélem így is marad.Szombaton újabb uh-ra megyünk a Rókusba.Csak ez a rohadt szédülés enyhülne.Hülyének néznek a melóhelyen.Kóválygok,mint aki részeg.Nem tudom,ennyire sz..ul nem éreztem magam egyik fiamnál sem.Öregszem.A drágámmal,madarat lehet fogatni.Egy picike, petezsákot láttunk és már a gyereszobát tervezi, berendezni.Mintha először esnék ezen át, csodálatos dolgokat élek át mellette.Csajok, ez a korkülönbség isteni.Kaptam a jó istentől ,még egy esélyt a boldogságra.Sosem tudom meghálálni.Ma már 4 szer beszéltünk telefonon,tök marhaságokért hívjuk egymást.Pl: mondtam ma már hogy szeretlek?! Szóval , senki ne féljen egy ilyen kapcsolattól.Megéri megpróbálni.Miért ne sikerülne? Ez nem kor kérdése.Pusza Legyetek boldogok.
Édes vagy és köszönöm.Képzeld/képzeljétek el/ ma indított az ex egy vállalkozást.Ugyanolyat,mint az én páromé. A barom állattja.Remélem,egyszer valaki kiosztja.Nevetséges,ugyanakkor nem tudunk nevetni rajta.Azt mondta,hogy reméli nem sikerül nekem semmi.Én csak jót kívánok neki,tényleg.Remélem fordítva sül el.:))))))Mindegy is .Jól vagyok és ez a lényeg.Csütörtökön megyünk vissza a leleteimért.Az a lényeg hogy a kis babócám jól legyen.Ja és nyugalmat szeretnék.Puszi és köszike.
Sziasztok!
Hát az tény, hogy egyikőtök sincs egyszerű helyzetben!
Jázmind:
Szerintem is legyél türelmes! Esetleg finoman megkérdezhetnéd egy nyugis pillanatában anyukádtól, hogy most végülis mi az ami annyira bántja ebben a helyzetben? Nem az a fontos neki, hogy te boldog legyél? Miért piszkálja ez annyira? Ha teljesen elzárkózik még attól is, hogy beszéljen róla, akkor az a helyzet, hogy még saját maga sem tudja, és akkor csak azt lehet tenni, hogy ráhagyni! Előbb saját magában kellene lerendezni a dolgokat, és saját magával kellene dűlőre jutnia, hogy végülis mi a baja!
Lujza:
Ne haragudj, de én komolyan csak nevetni tudok azon, amit ez az ex művel! :D Mindenbe belekapaszkodik, csakhogy tönkretegyen titeket, és bele fog dilizni, ha ez nem sikerül! :P Azt hiszem nektek is csak nevetni kéne rajta, mert annyira szánalmas, hogy az már tényleg nevetséges, bár gondolom, hogy ezt baromi könnyű mondani és sejtem, hogy élőben annyira nem vicces! :S
Neked is tudatosan kellene nyugodtnak maradnod, mert a kis jövevénynek tényleg nem fog jót tenni ez a körülmény, bár, a nődokim megnyugtató szavaival élve, jól ki vannak ők találva, hogy az ilyenek meg se kottyanjanak nekik! :)))
Szóval nyugi, és koncentráljatok a bébire! ;))
További ajánlott fórumok: