Korkülönbség (beszélgetés)
Mindig is idősebb pasijaim voltak, az a marhasok, aki a mostani párom előtt volt (hivatalosan 2), mindkettő 6 évvel volt idősebb, mint én.
Aztán volt egy rajongóm, amiből semmi nem lett, ő 7-tel volt fiatalabb nálam.
A mostani párom 18 évvel idősebb, mint én, de egyikőnket sem zavarja, sőt én örülök, hogy idősebb féle :)))), nem bírom a nyegle, zsizsegős pasikat, arról nem beszélve, hogy ha fiatal, akkor mehetnéke van (ezt másképp nem tudom megfogalmazni)... Ez így jó ahogy van, mármint a mostani kapcsolatom. A korkülönbség ellenére teljesen megértjük egymást :D.
Nekem mindig is 3-4 évvel idősebb barátaim voltak, és nagyon jól megvoltunk mindig egymással.
Akadt 2 10-15 évvel idősebb pasim is, de ők felfogásilag, az élethez való hozzáállásilag teljesen mások voltak, mint a tőlem 3-4 évvel idősebb srácok. Sokan érettebbek, tapasztalatabbak voltak minden téren, bár ez nem feltételenül jelenti azt,h. egy velem egykorú nem lehet az.
Szerintem a kor nem számít.
De miért kérded ezt Reni79?
Nálunk nincs 2 évnyi, úgyhogy ő fiatalabb nálam. Persze még magam is fiatal vagyok, de elviekben érettebbnek kellene lennem. De nem így van. Ő érettebb és megfontoltabb nálam, ez valamennyire rajtam is segít és talán még húz is. Nem érzem, hogy a korkülönbség bármilyen hátulütőval járna.
Az a fontos, hogy az illető fejben legyen ,,okés", és akkor a kor mit sem számít.
Szerintem nem probléma ha a nő idősebb abban az esetben, ha mint embereknek hasonló a gondolkodásmódjuk, értékrendjük, életfelfogásuk.. ha ugyanazt akarják és várják mindketten egy kapcsolattól.
Nekem volt már kb. 5-6 évvel fiatalabb pasim (szándékosan nem használom a "barátom" ill. "szerelmem" szavakat...), de nem igazán működött, mert teljesen máshogy gondolkodtunk az ÉLETről. (ő 20-21 volt, én 26... no, ez nem volt nyerő párosítás akkoriban) Akivel mostanság "alakulóban vagyok" szintén fiatalabb, de már "csak":)) 2,5 évvel... Vele pl. nem érzem, hogy idősebb vagyok, sőt, nem érzek egyáltalán korkülönbséget közöttünk.. Szóval szerintem pár év még "belefér" a nő javára, de azért nem hiszek a Demi Moore-Ashton Kutcher féle holtodiglan-holtomiglanban... hiába gondolkodnak esetleg hasonlóan... (asszem 16 év van közöttük...!? hááát...az már azért kicsit sok, neeem...??:))
Nálunk hét év.
A párom ennyivel idősebb.
Semmi gond nem volt belőle, szerintem normális is ennyi.
Mindig azt gondoltam már jóval fiatalabban is hogy a fiúk/férfiak később érnek, ma is így gondolom.