Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Korkülönbség fórum

Korkülönbség (beszélgetés)

❮❮ ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... ❯❯
703. f39a34943d (válaszként erre: 698. - Fe20557d00)
2008. jún. 4. 16:37

Erre? :-)))

Nem ettem meszet! :-D

2008. jún. 4. 16:36
Sziasztok!24 éves koromban volt egy jó pasim de 17 évvel volt idősebb. Nagyon szerettem.Aztán én gyereket ,házasságot akartam ő nem,mert már mind kettőn túl volt.Aztán később ő is akart gyereket,próbálkoztunk nem jött össze.Pedig a kapcsolat elején terhes lettem tőle és azt elvetette.Aztán a 7 dik évben megúntam ezt az egészet és leléptem.Hát ennyi!Puszi
2008. jún. 4. 16:26
Én 21 vagyok a párom 28. Nem sok az a 7 év, legalább is így gondoltuk amikor összejöttünk 5 évvel ezelőtt... Most ő családot akar, gyerekeket, házasság, összeköltözés. Én pedig nem szeretném 21 évesen lekötni magam és itt a bibi itt üt ki a 7 év korkülömbség!
2008. jún. 4. 08:52
gondolkodott/gondolkodik. (pardon) :D
699. Fiatal nő (válaszként erre: 693. - Roni24)
2008. jún. 4. 08:51
Nekem is az idősebbek az "eseteim", korombeliekkel nem bírok kijönni, kevés kivételtől eltekintve. A párom 14 évvel idősebb nálam, és tudom, hogy tartós kapcsolatban gondolkodott/gondolkodott. Én is, úgyhogy nem volt kérdés. :)
698. fe20557d00 (válaszként erre: 696. - F39a34943d)
2008. jún. 4. 08:33
Ne irigykedj:DDD
697. 0c97fbb607 (válaszként erre: 690. - E71af41436)
2008. jún. 4. 08:03

Akkor gondolj ilyenkor arra,hogy a nő egy érettlen 50-es,a pasi pedig egy túérett 30-as és máris megérted:))

Én úgy gondolom,minden emberben ott van az a léleknek nevezett valami,ami nem korfüggő.Sokan mondják azt ,hogy "ugyanúgy érzem magam ,mintha húsz éves lennék,de kivűlről megöregedtem,sajnos!"

és ez nem hülyeség ,ez így van.

Szerelmesek a belső miatt lesznek az emberek,nem a külső miatt,ha szeretni tudják egymást,akkor oly mindegy a kor,szerintem.

Persze,nem mindig ilyen romantikus dolog áll a háttérben,de akkor sem szabad megítélni ,vagy elítélni mást,azért ,hogy milyen párt választ magának,ez mindenkinek a saját döntése ,semmi közünk hozzá:)

696. f39a34943d (válaszként erre: 695. - Kross73)
2008. jún. 4. 07:38

Hmm. nem is tudtam, hogy társkereső is lettünk, eddig ez nem volt a hoxán.

Mondjuk ahogy látom ez a kicsi user éppen ezért regisztrált be ... gratulálok neki!

695. Kross73
2008. jún. 4. 07:37
35 éves jó pasi vagyok. Megismerkednék fiatal kb. 18 éves lánnyal. Esetleg 30-as, elvált, tinilánnyal rendelkező anyukával. Akit érdekel: [link]
694. Strucy
2008. máj. 27. 20:57
Hát igen.Cska az idősebb pasik képesek hülyének nézni a csajt,vagy éppen ha túl naiv akkor az orruknál fogva vezetni.Nem mintha ebben az esetben így lett volna..Cska ezér tmár kicsit másképp tekintek rájuk..Peidg vannak édespofa 30asok:-)
693. Roni24 (válaszként erre: 692. - Strucy)
2008. máj. 27. 11:17

Ájjájj, ejnye-bejnye! :)

19 évesen nincs is miért lekötnöd még magad, de ez nem kor kérdése! Egyszer eljön az a srác, aki miatt képes leszel lekötni magad, teljesen mindegy hány éves vagy!

Viszont, ha az idősebb fiúk, férfiak az eseteid, számítanod kell arra, hogy ők bizony esetleg már tartósabb kapcsolatot akarnak kialakítani! Ilyenkor legjobb már az elején tisztázni ki mit szeretne, hogy később ne legyen bántás és csalódás emiatt...

692. Strucy
2008. máj. 27. 10:11
Na visszatértem egy kevéske idő után a fórumra..Nem megy,peidg megpróbáltam!5 hónapig votl egy 23 éves barátom,de megcsaltam.És ismét nem egy fiatal sráccal.És tökre tudom, hogy még ha egymásba szeretnénk se lenne jó,mert nem tudnám magam ennyi idősen lekötni mellette nagy valószínűséggel.És most nincs is semmi,nem talizgatunk egyelőre egy ideig biztosan.
691. Roni24 (válaszként erre: 690. - E71af41436)
2008. máj. 22. 09:17

Az biztos, hogy sok!

De attól még működhet harmonikusan egy kapcsolat, csak mert a kívülálló szemnek szokatlan!

2008. máj. 22. 06:18

hétfőn láttam egy párt a buszon.amolyan tucat emberek,semmi kirívó nem volt rajtuk.a nő egy erős ötvenes,a pasi meg egy zsenge harmincas.

azt hogy el kell fogadni a másikat az egy dolog.leírni és könnyen le tudom.de megvallom őszintén,megbámultam őket és nem voltam közben jó véleménnyel.és nem hiszem,hogy az ilyen kapcsolat egészséges....köztük tuti volt majd 25 év a korkülönbség.az rengeteg.

2008. máj. 13. 17:42
Hát nem tudom, nálunk minden tanár jófej és aranyos. Mondjuk esetemben nem is Budapestről van szó, vagy Pécsről. Na, ezen 2 helyen a legtöbb tanár nagyon el van szállva magától. :S
2008. máj. 12. 21:48
Én 34 vagyok a barátnőm 17, rengeteg vita van de nem a korkülönbségből, szerintem elfogadható és ha meggondolom az a 17 év nem is olyan sok .
2008. máj. 11. 17:20
Sajnos ő pont ettől félt engem, hogy szivatni fognak a tanáraim. Elborzasztó, de az én szakom egy nagy kétszínűség:( Mindenki mindekinek kereszte akar tenni... Így jogosan félt:(
686. Fiatal nő (válaszként erre: 684. - Csajos21)
2008. máj. 10. 15:29
Nem, nem szivatnak emiatt, miért tennék? Ellenkezőleg, zavarbaejtően kedvesek lettek hozzám. Már többen felajánlották a tegeződést is. Igaz, van olyan tanárnő, aki jobban zavarban van tőlünk, mint nekünk kéne, de Ő ilyen, ennyi. Ő sem "ellenséges", úgy viselkednek velem, mint eddig. Sőt, talán még kedvesebben is. :)
685. Roni24 (válaszként erre: 683. - Csajos21)
2008. máj. 10. 14:08

Igazad van, tényleg nem tudjuk úgy átlátni a helyzetet, mint te, hiszen te élsz benne! Sok apró részlet is sokat számít, amit mi nem láthatunk, csak te!

Lehet, hogy tényleg, csak össze van zavarodva, és azért ideges, mert nem tudja mit akar! Lehet, hogy csak időt kéne adnod neki, ha akarsz várni rá! Hagyni kéne, hogy átgondolja a dolgokat és eldöntse mit szeretne!

2008. máj. 10. 09:03
Fiatal nő! A tanáraid emiatt nem szivatnak???
2008. máj. 10. 09:01

Nagyon aranyosak vagytok, hogy támogattok a véleményetekkel, és az élményeitekkel. Beszélünk folyamatosan telefonon, és próbáltam tisztázni vele a dolgot. Most meg azt mondja, hogy ideges, és nem tudja mit akar. Ebben megértem, mert még mindig az anyukájával él, ami nem baj, mert gondoskosnia kell róla a körülmények miatt, csak zavarja, hogy emiatt nem tudott eddig haladni az életében...stb Ezért szeretne minél hamarabb egy családot amiben boldog.

Amit meg te írtál nekem Roni24, " HA igazán szeretne téged, és igazán veled akarna élni, tőled szeretne családot" mondtam neki, és hallgatott...:( és itt is azt mondta, hogy ideges.

Az a baj, hogy nem látjátok át igazán a helyzetet, ő nagy munkabolond, és egy ilyen munkát nem fog meg megint, ami mellett ennyire kötetlen lenne, és megértem ezen oldaláról, de soha nem adott fel semmit ilyen hamar:((( Mindig küzdött....

682. Roni24 (válaszként erre: 676. - Csajos21)
2008. máj. 9. 08:36

Na, azért nem kéne a négy fal között bújkálni! El lehet menni olyan helyekre sétálni, ahol senki nem ismer titeket! Tapasztalatból mondom, mert bújkálásban nekem is volt részem, bár az én páromnak is nagyon izzadt a tenyere minden ilyen alkalommal, de igyekezett inkább arra gondolni, hogy együtt vagyunk kettesben, nem arra, hogy ki, honnan figyel minket!

Nem jó, hogy összevesztetek, ha ezen kívül minden rendben van köztetek, szerintem simán meg lehetne oldani a dolgot, HA ŐŐŐŐ TÉNYLEG KOMOLYAN gondolja veled! Együtt mindent meg lehet oldani, csak akarnia kell! Másfél év után nem kellene szerintem csak úgy feladni, mert kényelmetlen a helyzet egy picit! Van ilyen, de ez idővel el fog múlni!

Akivel az ember együtt akar lenni, azt nem taszítja csak úgy el magától, és nem hagyja, hogy a helyzet miatt elveszítse!

2008. máj. 9. 07:42
"Ami biztos, hogy ezt szeretném befejezni." -> ezt természetesen a sulira értettem. :))
2008. máj. 9. 07:40
Ja, és a párom anno azt mondta, hogyha "idő előtt derül ki", és hogyha választania kellett volna köztem és a munka között, engem választott volna. :)
2008. máj. 9. 07:39

Csatlakoznék a beszélgetéshez... Elég fura egy helyzet, meg kell mondjam. Én 20 múltam, a párom 14 évvel idősebb nálam. Itt is tanár-diák viszony állt fent. Tanított fél évig, aztán "semmi". (A következő félévben én kerestem meg egy másik tárggyal kapcsolatban, segítsen a házidolgozatban, mert olyan volt a téma.) Aztán jött a 3. félév. Itt ismét tanított. És ennek a félévnek az elején lett olyan a kapcsolatunk, hogy... Nekünk is kellett titkolózni. Még a legjobb barátaimnak sem mondtam el, senkinek. Egyetlen egy személy tudott a dologról, Ő is csak azért, mert nagyon résen volt, de nem árulta el senkinek. Persze a dolog nem maradhatott titokban, mert ismerősök persze láttak minket, továbbadták, s más napra tudta az egész csoport kb. Ez még nem is volt gond, mert nem nagyon szivárgott tovább. Aztán félév végén kiderült mások számára is, de akkor már nem számított. Most meg már teljesen nyíltan vállaljuk a másikat és így tényleg sokkal könnyebb. Együtt szoktunk menni az egyetemre is, stb. Mondjuk visszavan még 2 félévem, ez alatt még az is lehet, hogy újra fog tanítani. De hát ez van, kicsit kellemetlen lesz, de egyébként nincs ezzel semmi baj.

Ami a családalapítást illeti, nos lassan gondolom Ő már megállapodna, de egyébként ez elől én sem zárkózom el, annak ellenére, hogy annyi idős vagyok, amennyi. Ami biztos, hogy ezt szeretném befejezni. Vannak terveim, neki is vannak tervei, de annyira képlékeny még az egész. Márhogy mi lesz majd... Szóval csak azt akarom mondani, hogy én sem értem, teljesen, hogy miért ennyire sürgős neki, meg a bujkálás is miért kell...? Ha már előtte együtt voltatok, akkor nem érdekes! Sőt, eleve hülyeség volt bújkálással kezdeni. A helyzet kellemetlen, tény, de nem tehettek róla. Engem is elkezdett tanítani anno (még gimiben) egy kedves barátnőm, akivel már korábbról ismertük egymást. Próbáltuk titkolni, de nem lehetett nem észrevenni. És nem volt semmi probléma belőle. Na és, ha ismerem? Így jött ki. Csak az irigyek "protekcióznak", velük nem kell foglalkozni. Ha meg teljesen korrekt az az osztályzat, akkor meg bele sem lehet kötni. Ennyit az én véleményemről. :)

678. Akymo
2008. máj. 8. 23:39
A férjem 11 évvel fiatalabb nálam.Boldogok vagyunk, 5 nap múlva lesz a 2. házassági évfordulónk :-)
677. 1a50c86bb0 (válaszként erre: 674. - Csajos21)
2008. máj. 8. 22:35
ez igy eleg necces.
2008. máj. 8. 22:27
Igen, szerinte a négy fal között. Vágyik arra, hogy együtt menjünk kézenfogva, együtt menjünk vásárolni. De most tőle jöttem, és összevesztünk. Vagyis inkább leállt velem kiabálni, azt hiszem megkönyítette nekem a nehezét. Nagyon bunkó volt:(
675. Roni24 (válaszként erre: 674. - Csajos21)
2008. máj. 8. 20:31

Ja értem!

Viszont ez akkor is csak tőle függ, gondolom téged annyira nem zavar a dolog mint őt! Ha szeret, és akar téged, azt a kis bújkálást ki lehet bírni! Nem kell nagydobra verni a kapcsolatot, de szabadidőtökben azért elég jól el lehet bújkálni... :)

2008. máj. 8. 20:00
Azért, mert amióta mi össze jöttünk, azóta ő munkát kapott azon a szakon, amin én tanulok:(
❮❮ ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook