Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Korkülönbség fórum

Korkülönbség (beszélgetés)

❮❮ ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... ❯❯
673. Roni24 (válaszként erre: 671. - Csajos21)
2008. máj. 8. 19:24

De miért KELL bújkálni?

Kellemetlen lenne neki, ha egy volt tanítványával látnák?

Ha még mindig tanít, akkor megértem, hogy miért bújkáltok, egyébként nem értem miért KELL!

2008. máj. 8. 15:32
Tudod, neki nagyon sokat jelent a munkahelye...
2008. máj. 8. 15:29
Beszéltem vele, és most azt mondta, hogy nem a korkülönbség a legnagyobb probléma. Hanem az, hogy bújkálnunk kell....:(
670. Roni24 (válaszként erre: 669. - Csajos21)
2008. máj. 8. 10:43

Abszolút megértem a problémádat, és azt is megértem, hogy Ő már 31 évesen családot szeretne! De abból a pár mondatból amit leírtál úgy tűnik TE jobban szereted Őt, mint Ő téged, és az, hogy nem bír rád még 5 évet várni, elég szánalmas kifogás!

Tanár lévén tudhatná, hogy a tanulás, nagyon fontos és azt is meg kellene értenie, hogy Te 21 évesen még nem a családalapításon gondolkodsz! Egyetem mellett családot alapítani nem egyszerű dolog! Ő 5 év múlva is még csak 36 lesz, tökéletes kor, hogy csaldfő, apa lehessen, és te is pont abban az ideális korban leszel, hogy családot akarj!

HA igazán szeretne téged, és igazán veled akarna élni, tőled szeretne családot, akkor mindez amit leírtál nem zavarná, csak veled akarna lenni, és mit számítaba neki az az 5 év?!

A másik meg, miért fél mutatkozni veled??? Ha már nem a tanárod akkor KI A FENÉT érdekel, hogy mások mit gondolnak?!? Ha házasok lennétek, családotok lenne, akkor se merne mutatkozni veled??

Szerelem kérdése az egész! Ha szeretsz valakit, akkor semmi más, és senki más véleménye nem érdekel!

Azt hiszem a Te párod nem így gondolja! Talán jó lenne, még egyszer átbeszélni vele a dolgokat, és megkérdezni, hogy VALÓJÁBAN mi zavarja? Miért akar szakítani! Mert ez a "nem bír várni" duma, szerintem elég gyenge!

Sok sikert, remélem tisztázódik és rendbejön minden!

2008. máj. 8. 09:54

Segítsetek!!! Új vagyok itt nálatok, de nagyon kétésgbe vagyok esve:( Mit tegyek?

A párom, és én köztem 10 év korkülönbség van, ő 31 lesz, akkor gondolom tudjátok mennyi vagyok. Tegnap szakított velem, azzal az indokkal, hogy ő nem bír rám 5 évet még várni, mert egyetemista vagyok, és neki család kell... 1,5 éve vagyunk együtt, és ő régebben a tanárom volt, később összejöttünk. És fél mutatkozni velem, meg attól fél igazán, hogy kiderül. És nem járunk együtt sehova sem, emiatt. És persze ez is bántja. Mit tegyek?? Nekem ez a férfi a legfontosabb az életemben:(((((((((((((

668. delike (válaszként erre: 667. - Tixtina)
2008. ápr. 14. 20:38
akkor további sok boldogságot! :)
667. tixtina
2008. ápr. 14. 19:49

Azt hiszem,mi vezetünk a ranglistán.

Közünk 32 év a különbség.

7 éve vagyunk együtt,és mondhatom,ilyen jól még nem működött társas kapcsolatom.

2 gyönyörű gyermekünk született,és teszek arra,hogy ki mit mond,suttog a hátunk mögött.

Azt sem ítélem el,ha a nő az idősebb.

Nekem régebben mindig fiatalabb barátaim voltak.

Szép volt,jó volt,de mivel a korosztályomban nem találtam meg a párom,így boldogan élünk.

2008. ápr. 14. 19:36
Én nem tudnám elképzelni, hogy a párom jóval idősebb lenne nálam. Viszont számos példa van arra is, hogy működik így is a kapcsolat ill. házasság.
665. d541350465 (válaszként erre: 664. - Fiatal nő)
2008. ápr. 14. 18:17
nálunk is 14 van....(még:( )
664. Fiatal nő (válaszként erre: 663. - Metalhugi)
2008. ápr. 14. 18:16
Ez egy teljesen normális korkülönbségnek számít. :) Nálunk 14 év van... :)
2008. ápr. 13. 15:56
17 vok én és a párom majdnem 23:)?
2008. febr. 13. 16:31

Mindenkinek köszönöm, hogy segített!! :)

Sziasztok! :)

661. d541350465 (válaszként erre: 660. - Secret:))
2008. febr. 13. 07:50

oké...és hajrá:)

üdv

2008. febr. 12. 18:42
Hát igen, ezt már az elején el kellett volna mondani, de akkor még abszolut nem mertem. Anyum jól ismeri, család barátja :) Egyébként én is úgy szeretném, hogy együtt mondjuk el, de akkor ha már ő is készen áll, mert szegénykém ő is "fél" rendesen. Remélem majd jól sikerül... Ha lesz fejlemény ígérem írok :)
659. d541350465 (válaszként erre: 658. - Secret:))
2008. febr. 12. 17:40

Na de azt írtad h már együtt vagytok másfél éve,akkor csak nem tiltana el anyud Tőle...nem? Na de akkor másfél éve hazudsz anyudnak? Én nem is tudom szerintem anyud azt 1000x nehezebben fogja lenyelni hogy hazudtál minthogy a párod az aki!

Egyébként...anyud is jól ismeri?

A család barátja?

Netán ha együtt állnátok elé és nem csak Te egyedül akkor talán szerintem könnyebb lenne a helyzet,akkor azt látná anyud hogy párod nem hagy magadra ebben a helyzetben se...

üdv:) és sok sikert...majd írd meg hogy hogy alakult:)

2008. febr. 12. 17:12

Hali!

Először is köszi, hogy válaszoltatok!:) Szóval igazából nem anyumtól félek, hanem a reakciójától, hogy esetleg eltilthat. Az egész család ismeri a páromat, és mindenki szereti, de régebben én úgy tekinketettem a páromra mintha a bátyóm lenne, mert nincs tesóm és ebből kifolyólag szerintem mindenkinek ez rögzült be(tudom elég furi, de akkor még "kicsi" voltam...) Arról nem is beszélve, hogy ez az egész már egyszer volt téma, mert az igazi apum (aki másik városba él, mivel elváltak) ő feltételezte, hogy itt nem-e többről van szó, mint sima "testvéri szeretet". Ekkor mondta anyum, hogyha mégis többről lenne szó, akkor inkább várjam meg a 18-at. :S Na itt kezdtem teljesen elbizonytalanodni...

657. ancsav
2008. febr. 12. 14:33
én leültem anyuval és azt moondtam neki h. emlékszik e arra h. amikor kicsi voltam és kérdeztem töle mi a szerelem azt mondta majd akkor tudni fogom. És mondtam h. most szerelmes vagyok és adjanak egy esélyt neki csak ismerjék meg legalább.
656. ancsav
2008. febr. 12. 14:31
Sziasztok! Férjem és köztem 10év van, eleinte nagyon ellenezték a szülök még csak 15 voltam amikor össze jöttünk. De megszerették és nem lett igazuk a legjobb férj a világon.
655. d541350465 (válaszként erre: 654. - Secret:))
2008. febr. 12. 14:22

Szia!!Én 18 vagyok...párom 32...nem vagyunk olyan régóta együtt...de anyumnak rögtön elmondtam szinte...mondván:"én nem fogok, és nem is tudok hazudni" vagyis....amikor elöször voltam nála akkor még nem...de msáodszorra....én úgy csináltam, h írtam anyumnak egy sms-t hogy este majd mindent elmesélek....és ne aggódjon...stb. Akkor este leültünk...és elmeséltem neki, hogy ki is a párom,mivel foglalkozik...és megmondtam anyunak hogy nem tanácsot kérek, csak elmesélem neki a dolgokat hogy ne aggódjon annyira...de se tanácsot, se engedélyt nem kérek Tőle...és megértette...azóta már tanácsot is bátran kérek Tőle...nagyon jó fej:))) szerintem nagyon fontos hogy anyukáddal őszinte légy....és én úgy gondolom h miután elfogadja akapcsolatotokat akkor Ő is megértő lesz nagyon.Egyébként konkrétan mért félsz anyudtól?

üdv:)

2008. febr. 12. 14:15

Hali!

Én idén leszek 15, nálunk is 13 év a különbség, de jól megvagyunk. Lassan 1,5 éve együtt vagyunk, viszont az a rossz az egészben, hogy naon kevesen tudják. Csak anyumnak kéne valahogyan elmondani, de ő inkább abban a hitben él hogy engem nemigazán érdekel még ez a téma, pedig jó lenne már úgy együtt lenni, hogy ne kelljen titkolni, de mind2en attól félünk, hogyha elmondanánk a párommal a hírt, akkor eltiltana Tőle. Ezért inkább nem is kísérletezünk. Igazából azért írtam, hogyha valaki tudna nekem segíteni, vagy csak elmesélné hogy ő hogyan mondta el, azt nagyon megköszönném. :)

2008. jan. 19. 16:14

Sziasztok!

Köztem és életem legnagyobb szerelme között 13év korkülönbség volt.Ez talán még nem is olyan sok,de mikor meismerkedtünk,csak 16 voltam,ő meg már közel 30,így valamilyen szinten én is áttudom érezni azokat a bizonyos pillantásokat másoktól...de aztán bebizonyitottuk,hogy nem az számít,melyikünk hány éves,és végül feleségül is vett:)és tudom a mai napig is igazán boldogok lennénk,ha nem szól közbe az élet...

Szóval soha ne foglalkozzatok mások megjegyzéseivel,pillantásaival!azok a pillantások,csak pár percig tartanak,de a boldoságod a párod mellett egy életre is szólhatnak akár,de mindenesetre sokkal több időre egész biztosan,mint mig az a néhány gúnyos mejegyzés elhangzik.Aki pedig fennakad a korkülönbségen,az talán soha nem is volt igazán szerelmes.Mert valakinek szerethetem a szemét,a nevetését,ahogy gondolkodik,ezer dolgát.De a korát nem és attól nem lesz sem szebb sem okosabb,de negatív irányban sem befolyásol semmit.

Szóval hajrá mindenkinek:)és Mrs sok boldogságot a házasságkötéshez:)

652. b59d693a46 (válaszként erre: 651. - AmErika20)
2008. jan. 19. 14:23
Egyetértek :))
651. amErika20 (válaszként erre: 650. - Mrs)
2008. jan. 18. 22:07
Köztem és a párom között 26 év van, és a legutóbbi kapcsolatom után azt hittem, hogy már sosem leszek szerelmes! És azt sem tudtam volna elképzelni, hogy majd egy olyan pasi lesz életem legnagyobb szerelme aki akár az apám is lehetne! De korkülönbség ide vagy oda, csak az a fontos, hogy boldoggá tegyem és, hogy én is az legyek!
650. Mrs
2008. jan. 16. 15:10
Persze..abszolút.Csak amúgy is izgulok az esküvö miatt,hogy minden rendben legyen..és ha ilyen adna össze minket,tuti elcseszné a bulit..
649. 4423e63349 (válaszként erre: 647. - Mrs)
2008. jan. 16. 14:25
Sz..rd le,ki hogyan nez rad!!!A fontos hogy ti megfeleltek egymasnak!!!
648. b59d693a46 (válaszként erre: 647. - Mrs)
2008. jan. 16. 14:21

Szia!

Köztünk 22 év van. Nálunk nem volt gond az anyakönyvvezetővel, nagyon rendes és szimpatikus volt. Tényleg keress másikat, nehogy elrontsa a napotokat. :)

647. Mrs
2008. jan. 15. 15:42

sziasztok!

ez tök jó hogy itt mindenki ezen a véleményen van.

Kár hogy pl. a legtöbb anyakönyvezetö nem..

Epp készülök férjhez menni,..és a köztünk levö korkülönbség 20 év.Soknak tünik,de aki ismeri,látta azt mondták hogy 10 et simán letagadhatna.Szóval amikor beszéltem az anyakönyvezetövel ..és látta a papirokat..ahogy nézett..az nagyon durva volt.Keresek is másikat.

646. Roni24 (válaszként erre: 645. - Roni24)
2008. jan. 15. 15:29

Helyesbítek!

Mintha a 10 évvel ezelőtti magamat írtad volna le! :P :S

:D ;)))

645. Roni24 (válaszként erre: 643. - Ffae4b3e55)
2008. jan. 15. 15:28
:D Mintha csak saját magamat írtad volna le 10 évvel ezelőtt! :D
644. szabotimi (válaszként erre: 642. - HUBERTUS 33)
2008. jan. 14. 22:24
A csaj részéről mindenképpen. Én is rajongtam a KING- KONg ért mégse mentem volna hozzá:)
❮❮ ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook