Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Korkülönbség fórum

Korkülönbség (beszélgetés)

❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯
2008. aug. 14. 20:17
Csendben van mindenki. Roni24 sincs itt, pedig őt kedvelem.Okosakat ír. Régebben itt beszélgettünk, akkor Babci voltam. :)
2008. aug. 14. 13:54
én akkor is nagyon kiváncsi vagyok h. o.andi miért írta amit írt, mostmár egyre jobban. Remélem megkapom a választ valamikor, de még azóta nem volt itt.
2008. aug. 13. 22:05
En 8evel vagyok idosebb a baratnomnel es nagyon jol megvagyunk mar 5eve minden fele teren!
2008. aug. 13. 21:55
Elnézést, félre értettem!:$ amúgy sincs baj veletek, csak félre értettem...
2008. aug. 13. 18:50
Én sem akartam megbántani senkit sem.Egy valakit tudnék,de az nem itt található.Bocsika ha valakit megbántottam.Pusza mindenkinek.!!!
2008. aug. 13. 13:18
Szerintem az én hozzász-ban sem, és a többiekében sem volt semmi bántó, vagy durva dolog. Mind a 3-n, csak megkérdeztük, ill utaltunk rá, h ő vagy nem volt még olyan kapcs.-ban ahol több volt a korkül.mint pl 2-3év, vagy volt egy rossz tapasztalata. Mi csak kiváncsiak voltunk h miért írta amit írt.Szerintem. De még választ nem kaptunk.
2008. aug. 13. 01:03
Én is elnézést kérek, nagyon engem se értsetek félre, csak mind a 3 hsz-ben éreztem valami furát... de remélem nem haragusztok meg érte rám! :) Mondjuk úgy tűnhet kiakadtam, de nem. :D...
846. tixtina (válaszként erre: 845. - 411fd5b92a)
2008. aug. 12. 23:32

Ne értsétek félre,nem akarom bántani.

Csak poénkodni akartam kicsit:)

Írta:"nem vezet jóra"

Erre megkérdeztem,írja meg,hogy szerinte mi vezet jóra.Ennyi volt,és nem bántásnak szántam.

Elnézést Anditól:))

2008. aug. 12. 22:49

Szerintem "o.andi" nem durván mondta el, és nem ÚGY kritizálta ezt a dolgot, csak az Ő véleménye is elhangzott. És máris (legalább is én ezt vettem észre) "mindenki" támadja. Sokan elmondták már erről a véleményüket, akik szintén nem értenek a "nagy" korkülönbséggel egyet. Kicsit csípősnek érzem a mondatokat, amik "o.andi" hsz-e után vannak.

(Ne harapjatok ketté!...sőt, én támogatom ezt, a többi hsz-emmel bizonyítható, csak úgy láttam, mintha le lenne támadva rögtön, mert nem ért egyet...:-/)

844. 1406e9c05a (válaszként erre: 841. - O.andi)
2008. aug. 12. 13:43
Nem akarok bunkó lenni,de rohadt nagy tapasztalatod lehet.Illetve nagyon nem jó.Bunkó lehet egy férj,ha fiatal akkor is.Én szültem 2 fiut a férjemnek,kinyaltam a fenekét és még sem voltam jó.Nem kor kérdése a jó kapcsolat.Az tuti.
843. Ááncsí (válaszként erre: 841. - O.andi)
2008. aug. 12. 12:51

Szia. Szerintem ezt most azért mondod, mert

vagy csak a kb saját korodbeliekkel foglalkozol,

vagy mert volt egy rossz tapasztalatod.

Igaz rád valamelyik????

842. tixtina (válaszként erre: 841. - O.andi)
2008. aug. 11. 23:29
Miért,szerinted mi vezet a "jóra"?Hm....???
841. o.andi
2008. aug. 11. 18:40
a nagy korkülönbség szerintem nem igazán jó..nem szerencsés!!elöbb-utóbb nem vezet jóra.
840. 1406e9c05a (válaszként erre: 834. - Norbo30)
2008. aug. 11. 18:27
Azt elfelejtettem írni,hogy ez a pasi" faj "kihalóban van.Virág,szerelmes szavak,puszi ,ölelések stb..nem divat manapság.Mi is így ébredtünk vasárnap.csodás volt.De vannak nehezebb napok amikor enélkül ki sem bírnám már.Nagyon ,sok erőt ad ez egy nőnek és jót tesz ,a kapcsolatnak is.Egyet nagyon elfelejtettünk,azt, hogy ki kell mutatni az érzéseinket.Ez nagyon,nagyon fontos.Mi is most azt latolgatjuk,hogy el kellene költözzünk,de nem akarok megfutamodni.Nem tom mi ml lesz.
839. 1406e9c05a (válaszként erre: 834. - Norbo30)
2008. aug. 11. 18:22
Szurkolok,örökkön-örökké,mert tudom,hogy miken mentek keresztül.Mi a hétvégét a családdal töltöttük,ami nagyon jól sikerült.Boldog vagyok,kezdek észhez térni.már csak a babóca hiányzik a teljes boldogsághoz.
838. brigi16 (válaszként erre: 831. - Fiatal nő)
2008. aug. 9. 21:38
Nálam anyukám (ő a legfontosabb)és a barátaim tudják, hogy hány éves a barátom, ők nem is ellenzik mondván, hogy az én életem, de a családtagjaim azt hiszik 22. Nagyon rossz, mert ők még így is azt mondják, hogy nagyon sok ez a korkülönbség :( Készülök rá, hogy elmondom de ez nagyon, nagyon nehéz és igazad van Fiatal nő az a lényeg hogy boldog vagyok vele. Tudom, hogy még előttem áll a neheze a suli és a tanárok reakciója, de az is fontos, hogy tudom, hogy ő is mellettem áll.
837. Szöszy Esztyke (válaszként erre: 832. - Fiatal nő)
2008. aug. 9. 02:05

Hát.. lehet nem annak tűnik, de.. ez nálunk most jött ki, hogy mennyi "gond" van ezzel.. amikor van..

Nem mindig értjük meg egymást, pont ez miatt a 8év miatt, mert még másképp gondolkozunk.. nekem lehet még felkell nőnőm, neki meg egy kicsit lejjebb kéne adnia.. de a lényeg az, hogy szeretjük egymást.. :)

836. Delete (válaszként erre: 833. - Fiatal nő)
2008. aug. 8. 21:41

SZIASZTOK!

ugye? ezt mondják egy szóval így: szeresd

2008. aug. 8. 21:29
15 év korkülönbség sok?
834. Norbo30 (válaszként erre: 827. - 1406e9c05a)
2008. aug. 8. 21:19
Szia!Köszönöm szépen! Igazán jól esik az ilyen hogy ezt normálisan is meg lehet beszélni ismeretlenekkel! Az uvariasságról és az udvarlásról meg csak annyit, ahogy írtad pont ilyen vagyok mint a párod! Nem is tudnék másképp viselkedni még ha akarnék se! Közbe apró kedves dolgokat teszek! Most mint pl. ö most diákmunkán van és minden hétköznap 4:30 kor kel fel! De mindezt ugy hogy én keltem öt és sutogva kedves szavakkal keltem fel! Vagy mikor pl találkoztunk csak egy apró vörös rózs szálat tettem az autoba az ülésre! szoval ilyen kis apro kedvességeket csinálok! De nem azért mert muszáj hanem azért mert szívből jön! Ugyhogy mivel ha hiperaktiv is vagyok sokszor tulzottan is de ez nem azt jelenti hogy nem vagyok higadt és türelmes! Köszi a tanácsokat! Ha lesz ha nem lesz fejlemény mindenképpen fogok írni! Szurkolj nekem :):):) Jó hétvégét kívánok! szia
833. Fiatal nő (válaszként erre: 823. - Norbo30)
2008. aug. 8. 20:27

Szia! Én is azt javaslom, hogy ne erőltesd, helyette inkább próbáld elérni, hogy a randevúk minél kellemesebben, minél felejthetetlenebbül, minél jobban sikerüljenek. "Varázsold el", mutasd ki, hogy szereted, hogy számíthat rád, hogy jó veled, add magad, azt, ami szimpatikus lett neki. De soha ne többet, mert az már "gyanús"! Viszont ne is fukarkodj kimutatni, hogy fontos neked.

Beszélgessetek, nevessetek sokat együtt. Hidd el, meglesz az eredménye. Ha a lány tényleg szeret, nem fogja érdekelni a szülői vélemény. Nem lehet mindig a biztosat választani, néha kell "kockáztatni" is. Talán ezt az a lány is tudni fogja, ha sikerül "elvarázsolni".

Szóval hajrá! :)

832. Fiatal nő (válaszként erre: 825. - Szöszy Esztyke)
2008. aug. 8. 20:23
8 év az tényleg egyáltalán nem is sok... Az (szerintem) egy teljesen normális korkülönbség... :)
831. Fiatal nő (válaszként erre: 829. - Brigi16)
2008. aug. 8. 20:19
Én pontosan tudtam, hogy a szüleim (legalábbis anya) utálni fogják a helyzetet, de nem érdekelt. Csak az, hogy én boldog vagyok vele. Más meg nem számít. Ha tényleg szereti az ember a másikat, akkor a szülők meg is pukkadhatnak, akkor is kitart mellette. Persze a bántó, sértő, rosszindulatú megjegyzések tömkelegét el kell viselni, ami nehéz, de muszáj állni a sarat. :)
830. Fiatal nő (válaszként erre: 828. - Brigi16)
2008. aug. 8. 20:17

Ha csak egy "sima rendszergazda", nem tanít, akkor szerintem nem kell aggódni amiatt, hogy kirúgják. Akkor szoktak ezen problémázni, ha a diák és a tanár között alakul ki ilyen, s közben még tanítja is. Ha nincs már köztük tanár-diák kapcsolat, akkor meg nem érdekes...

Mi is titkoltuk a dolgot a párommal, mert amikor kialakult köztünk a szerelem, akkor éppen megint tanított. "Pechünkre" ez tanév elején történt, így egy teljes félévet titokban kellett tartanunk. Igyekeztünk is, amennyire csak tudtuk, de így is "kiszivárgott". Szerencsére nem szivárgott ki annyira... A félév végén jutott a párom főnökének a fülébe a dolog, és "le is teremtette" a páromat ezért. Aki egy füllentéssel kivágta magát. Hogy most, a félév végére jöttünk csak össze, már nem tanít... Így hát szemet hunytak a dolog felett és elfogadták. Sőt, olykor még különös tisztelettel is viseltetnek irántam. Kivételezés persze nincs, nem is engedném, csak sulin kívül szoktam érezni, hogy kicsit más velem a viselkedésük. :)

829. brigi16 (válaszként erre: 823. - Norbo30)
2008. aug. 8. 17:33
Szia Norbo30. Ahogy olvashattad a barátom és köztem is ennyi a korkülönbség, és tudom, vagyis sejtem, hogy mit érezhet a barátnőd. Én is ebben a cipőben voltam. Nagyon nehéz ezt először felvállalni, a szülők, és a barátok előtt. Mi megtettük, de sokat kellett támogatnia a barátomnak. Ha szeretnéd én szívesen beszélek vele erről, mert hasonló helyzetben járunk. Írj ha kell a segítségem :)
828. brigi16
2008. aug. 8. 17:19

Sziasztok! Én most kapcsolódtam a fórumhoz, és kíváncsi vagyok a véleményetekre. Sajnos nem mindenki reagál így a nagy korkülönbségre, mint ti. Voltak ilyen reakciók is: "Hát ez az apakomplexus tünetei", vagy "A Kiscsajoknak bejön a komoly érett férfi, kocsival és felnőtt gondolkodással."

Hát szerintem ez nem így van.

1 éve vagyok együtt a barátommal, ő 30 én 16. Érdekes volt, ahogy mi egymásra találtunk. Ő a sulink rendszergazdája. Én sokáig nem is tudtam, hogy létezik, de egy csomó véletlennek köszönhetően lett egy közös programunk, ahol megismerkedtünk és összejöttünk. Mind a kettőnknek olyan mintha már 1000 éve ismernénk egymást.

Semmit sem tudtam róla, pusztán a személyisége az, ami megfogott, nem a kora, kocsija, vagy pénze!

Az a jó, hogy én idősebbnek nézek ki (smink nélkül is!!!) és felnőttesebben gondolkozom, mint a korosztályom, ő, pedig 22-nek néz ki, így nem látszik rajtunk a korkülönbség. Állandóan hülyéskedünk, mint két gyerek, :) de komoly dolgokról is el tudunk beszélgetni.

Mi is bujkáltunk (pont, mint Fiatal nőék) de nagyon rossz volt így most nyáron nyilvánosságra hoztuk és azóta jobb lett a kapcsolatunk is. Szeged nagyváros de a pletykák így is gyorsan terjednek, és nagyon félek a véleményektől főleg az igazgatónkétól. Kirúgják vagy sem?

Sajnos az igaz, hogy én még nagyon fiatal vagyok és még előttem az élet, nincs annyi tapasztalatom, mint neki, sok mindent nem tudok még, de azt tudom, hogy jól érzem magam a barátom mellett és teljes az összhang, és még bármi lehet. De a jövőtől nagyon félek és saját magamtól is.

827. 1406e9c05a (válaszként erre: 823. - Norbo30)
2008. aug. 8. 13:36
Szia! Engem ,sokan betegnek tartanak, mert közel 30 év van közöttünk és babát szeretnénk.De nagyon örülök és életem legszebb időszakát éltem át,eddig/babóca elvesztésén kívül/Életem értelmével.Imádom,nem tudnék és nem akarnék, nélküle élni.Én azt tanácsolnám,hogy ne legyél eröszakos a leányzóval.Sodorjon benneteket az élet.Ne add fel ,de nehogy elijeszt magadtól.Csak okosan.Belőletek ,fiatal pasikból egy dolog nagyon hiányzik,bocs vannak kivételek/biztosan te is/Az udvariasság pés az udvarlás.nekem a mai napig a párom,nem mondja ki a nevemet, csak ritkán.Helyette KEDVESEMNEK ,ÉLETEMNEK,ÉLETEM ÉRTELMÉNEK hív.Fontos ez nekünk nőknek.tehát udvarolj 1000 -rel,kívánom sikerüljön.Írd meg az eredményt,de légy türelmes.
826. Szöszy Esztyke (válaszként erre: 820. - Gyniki)
2008. aug. 8. 11:44

Igazatok van, hogy nem foglalkoztok a "többiekkel".. csak az a fontos, hogy ti boldogok vagytok.. csak ez számít..

Remélem összejön a picibaba! :)

825. Szöszy Esztyke (válaszként erre: 823. - Norbo30)
2008. aug. 8. 11:42

Szia!

Én ugyanígy voltam a párommal.. ő 27, én 19.. most már 1,5éve vagyunk együtt és 3hónapja járunk jegyben..

Szinte teljesen úgy voltam, mint a (leendő vagy nem tom hogy hogyan is írjam) barátnőd..

Féltem a szüleimtől, mert tudtam, hogy tiltani fognak - ez így is lett, de aztán megbékéltek :)

Féltem mindentől.. de közben szerettem.. féltem, hogy nem fogok neki megfelelni, hogy ő másként gondolkodik.. igaz, hogy most is sokat veszekszünk, és most is épp "balhéban" vagyunk, de nem tudnám elképzelni a napomat nélküli, pont úgy, ahogy ő mondja, hogy nem tud úgy élni, hogy ne találkozzatok, hogy ne bújjon hozzád..

Hidd el, minél többet fogtok talizni és többet begszélgetni, annál jobban elmennek ezek a kételyek.. a szerelem is idővel kifog nála alakulni..

Nem győzködni kell.. adj neki időt.. ne "erőszakold" rá (bocsi) ezt a dolgot, hanem hagyd, hogy ő döntse el, hogy mikor lesz kész erre az egészre.. és átgondolja..

És ha olyan jól megértitek egymást, akkor ne izgulj.. biztos, hogy jól fog dönteni..

824. gyniki (válaszként erre: 821. - 1406e9c05a)
2008. aug. 8. 09:41
Köszönöm,és köszi a levelet is.Nagyon szorítok neked,és mindenkinek aki hasonló helyzetben van!
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook