Kismama vagyok Angliában! (beszélgetés)
Hahoo Lányok!
Ki hogy van?
Kedves Csajszi! Nagy gratula! Én sírtam az első uh-on, olyan megható! Én szerencsésnek mondhatom magam, nekem a lakásunktól 5 percre lévő surgery-be kellett mennem terhesgondozásra. Oda jött a midwife minden 2.csütörtökön, és iszonyat kedves volt. Én minden egyes terhesgondozás után kaptam már a következő találkára az időpontot, azt hiszem az elején 4 hetente kellett mennem, vagy talán még ritkábban? Már nem is emléxem. :-))
Szóval nem tudom h nálad mi a történet sajna...van azt hiszem 1-2 vérvétel, a Dawn-kór azt hiszem 17 hetes korig csinálnak. De ha nem vagy biztos benne hívd fel őket, elméletileg el kell hogy mondjanak mindent, illetve én kaptam egy kis könyvet amibe le volt viccesen rajzolva h mikor milyen vizsgálat esedékes.
turoscsusza: nagyon sok sikert kívánok a munkádhoz. majd a jó isten eldönti h mi lesz. de mindenképp előre lépsz. ez nagyon jó hír, remélem örülsz neki.
Csajok azt hiszem Adali írta h keres ilyen pelenkázót ami nem oldalas. Nekem oldalas van és nekem is először furi volt, de aztán könnyen meg lehet szokni, főleg h az enyém gurulós, tehát akár el is lehet fordítani h neked legyen kényelmes. Még 1 dolog, otthon találtam egy online bababoltot: pelikanbaba.hu. Szerintem nagyon jó árban vannak a dolgok, nézzétek majd meg!
Mindenkinek nagyon szép estét kívánok!
pussz
Ha van Pregnancy and Birth Record Book-od, az a nagy zold, akkor a 76. oldalon le van irva, hogy pontosan melyik hetekben kell elso illetve tobbedik terhessegnel a midwife-nal iletve GP-nel megjelenned.
16. hetet irja.
Nemnem:) Ez akkor a 20 hetes anomaly scan ugye??
Addig semmi, szedjed a vitamint, meg vigyazz magadra, keves felulest kerlek...szerintem a te bebid aerobikedzo lesz, mar biztos a mehben elkezdi:))))
Valahogy ugy erzem, kislanyod lesz, nem tudom miert:) Pedig se nem ismerlek, csak a klub-bol, csak van ez az erzesem ujabban. Barmikor beszelsz magadrol meg a bebirol, kislanyra gondolok...bar lehet a sok torna meg sport, aerobik miatt:)
Talan meg van egy midwife valahol 12 es 20 het kozott, utan, elott?, de megnezem a folderemet majd otthon, es megirom, nekem hogy volt.
Szoval ne aggodj, addig semmi, majd aztan lesz meg egy 28 hetes vervetel.
Lanyok, egy kerdes.
Megkaptam ugye tegnap a kovetkezo uh idopontjat. Dec 22. Addig akkor nem is kell sehova mennem, semmi midwife-al talakoznom?
Hello Lanyok!
Adali, ez a tortenet, ami tegnap tortwent Veled! Csodallak, hogy ilyen higgadtan el tudtad intezni, en tuti neki mentem volna! De ne is idegesitsd Magad ezen, hulye bitch!
Moncsi, de jo, hogy Rolad is hallani, gyere azert surubben! Drukkolok, hogy a parod hamarabb haza tudjon menni!
Csajszi, gratulalok Neked itt a forumon is!!! :))
@ntea, kitartas, mar nincs sok!!! Elhiszem, hogy mar tul lennel az egeszen!
Haaeen, jo hallani, hogy jol erezted Magad! Otthon is nagyon jo lesz meglatod! :))
Lanyok mi lehet Hunikaa-val es Cicu-val? Remelem jol vannak!
most hogy mondod, ha visszagondolok, nekem sem fertotlenitettek, se nem huztak kesztyut :S
viszont az feltunt, hogy mikor szedik ossze a vizeletmintakat, akkor nem viselnek kesztyut.
multkor az en mintamat ontogette a noverke jobbra-balra es akkor sem volt rajta kesztyu. aaaaaaaaaaaaaa. gusztustalan.
sziasztok lanyok!
visszajottunk Londonbol, nagyon jol telt ez a par nap. a pocaklakom is jol viselkedett, nem is ereztem, hogy terhes vagyok. de asszem vegre elkezdett noni a pocakom :) 2 het mulva megyunk haza, remelem akkorra mar lathato lesz, hogy babat varok :)
Idaig egyetlen szemelynel nem kellett szolnom, egy szinesboru noverke vett vert a korhazban es hozta a kesztyut is a papirtalcan a letorlovel, de rajta kivul mindenkinel. A sajat vedonoim egyikenek az elejen szoltam, igy veluk onnantol nem volt ilyen gond.
Na igen, ha magara se vigyaz, hogy vigyaz a paciensre?
Huu, ez furi, nem mondom, hogy ennyire figyeltem erre, de tenyleg az o erdekuk is, nem?
Szerintem nekem eddig mindig huztak kesztyut...
Igen. A masik, hogy sokszor akkor se huznak kesztyut, mikor a vizeletes uvegcset kinyitjat, hogy a tesztszalagot belenyomjak.
Egyebkent zokszo nelkul veszik tudomasul, ha szolok, nem haragszanak meg, de akkor is kicsit kellemetlen.
Szia,
Olvasgatlak Benneteket! :)
Tegnap este a korhazban voltunk, a vedono bekuldott, feherje volt a vizeletemben es magas a vernyomasom, ugyhogy monitoroztak, vert vettek es hazakudtek, varom mar, hogy vege legyen :S
Toletek lanyok hogy vesznek vert?
Kesztyu, fertotlenites van?
Mert en tegnap raszoltam a midwife-ra, hogy huzzon kesztyut es hasznaljon letorlot. :S
Jaj, de jo, jaj, de jo!!! Csajszi, emlekszem, olyan edesek, amikor meg ilyen picikek, 6 centi, ooooo, edike:) Na majd varj, amikor mar aludni sem tudsz:)
Hatalmas gratula amugy!
Jaj koszi Cirbolya :)
Majus 11 a datum es London (Woolwich) Queen Elizabeth Hospital.
Csajszi el sem hiszed mennyire orulok. :) :) Megerdemled. Meglatod minden rendben lessz.
Hurra Hurra
ntea-val vajon mi lehet??
Reg nem jelentkezett, most o az elso a tablazatba, 8 napja van meg kiirasig!
Gyere, meselj hogy vagy ha olvasol minket!
Csajszi gratulalok a sikeres ultrahanghoz, boldog babavarast kivanok Nektek:)!
Felvettelek a tablazatba, ha megirod a varos nevet ahol elsz es a korhazat ahol szulni fogsz, akkor azt is beirom a tablazatba!
Pussz
Jo reggelt lanyok, szeretnek "hivatalosan" is csatlakozni a forumhoz :)
Tegnap voltam uh-n, 6 cm-es a baby (cukin ugralt :) ), ma toltom a 13. hetet :) Majus 11-re vagyok kiirva es nagyon boldog vagyok :)
Jo reggelt mindenkinek.
Adali remelem jobb napod lessz ma mint tegnap. Ha velem egy szulo kiabal, mindig elkepzelem hogy van a kezemben egy tenisz uto es teniszezem a fejevel. :) Tudom morbid de felvidit. :)
Szepnapot mindenkinek.
Jo reggelt lanyok, megint nem ment az alvas tul jol...ugy erzem ez mar igy lesz a kovetkezo 6 hetben...
Raadasul suliba sincs kedvem menni abszolute, na mindegy, meg 13 nap...
Ti hogy vagytok, nem nagyon progunk mostanaban tulsagosan...:(
Remelem mindenki jol van!
További ajánlott fórumok:
- Igaz, hogy a reggeli rosszullétek jobban kínoznak ha lányt vársz? Olyan kismamák válaszára vagyok kíváncsi akik megtapasztalták mind2-őt.
- Szoptatós kismama vagyok, mit tudnék főzni ami hamar elkészül & nem kell sokat ott állni?
- 5+4 kismama vagyok
- Mit tehetnék, hogy ne vizesedjen a bokám? 30, lassan 31 hetes kismama vagyok. :)
- Ki hogyan viselte a terhességet? A végefelé vagyok, 26 hetes kismama vagyok és nehezen telnek már a napok, más is így volt vele?
- Munkahelyen hogyan jelentsem be, hogy kismama vagyok?