Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Kismama vagyok Angliában! fórum

Kismama vagyok Angliában! (beszélgetés)

5268. *Csajszi*
2010. nov. 16. 08:25

jo reggelt lanyok.

Adali, mar csak 3 nap munka - ha ezt nem szamoljuk, de jo :)))

Nekem ho vegen lesz 4 nap szabim, jajj mar nagyon varom.

Natha nem jobb, sot :(( Erdekes amugy, hogy olvastam magyar oldalakat, ott azt irjak, hogy aszpirin, algopyrin OK, paracetamolt veletlent se szedjunk, itt meg pontosan a forditottjat mondjak. ezek szerint sem az aszpirin sem a parac. nem karos, talan csak egyutt nem jo a ketto. A parac. sajnos nekem soha nem hasznalt, igy a tegnapi 1 tabletta ota nem is vettem be tobbet, minek? Fejem iszonyatosan faj, es nehez. Barcsak szedhetnem a jo kis day meg night nurse-emet. Hosszu nap lesz ez megint, du talan elmegyek uszni :)

5267. Adali
2010. nov. 16. 07:27

Csajszi, hogy van a natha?

Meronka, kitokos jol van?

5266. Adali
2010. nov. 16. 07:27

Jo reggelt mindenkinek!

Ma van 16-a! Es december 16-ra van Kisendre kiirva!!! Juhejj!!!:) Meg papiron egy honap.

Pandamama neztem en ezt a hasat, szerintem nem szallt le a pocim, csak nagyon lassan araszol lefele:) Ugyhogy meg van idom szerintem. Holnap megyek midwife-hoz, majd megirom mit mondodd, nagyon kivancsi vagyok, mit tud kiotolni-hatolni ebbol a poziciobol, mert tegnap este a csuklas megint feljebb volt...lehet forog bennem Kisendre minden nap:)

Megprobalom majd rabeszelni egy ultrahangra azert a midwife-ot.

Pandamama, neked pont azok az act-ek tetszenek, amiket en nem birok elviselni:) Milyen erdekes, mi?:)

A magyar x faktorban Szabo Mariann egy gimibe jart velem, es egy korusban enekeltunk. O kiesett mar? En is enekeltem am anno a Popsztarok nevu musorban, emlekeztek arra?:) Na, jo ennyit a vilagsztarsagomrol.:)

Puszi nektek, szep napot, majd irok meg a sulibol.

Csinitanak sok erot, majd text-elek neki megint.

Anyapocak remelem ma jobb ejszakatok volt.

2010. nov. 16. 00:28

Na jo ejt!

Gondolok Csinitara, sajnalom,hogy szegenyem meg mindig a korhazban van a gyermekeivel, nem lehet kellemes ,biztos vinne mar haza a kis csaladjat szivesen <3 :(

@ntea hogy vagytok? Milyen a babad?

Anyapocak,sajnalom,hogy kivagy. Kesobb konnyebb lesz,hidd el!!

Pusziiiii

2010. nov. 16. 00:26

Tenyleg, valakinek van magyar tv-csomagja>

Itt sokaknak van, mi nem akartunk,mert jobb,ha az angol adokat nezzuk, gyakorlasnak is megfelel.

Es online is meg tudom nezni azokat a musorokat,amik nagyon erdekelnek.

Ami hianyzik, az a mokka reggelente, otthon mindig ment amig keszulodtunk reggel.

2010. nov. 16. 00:23

Nekem Katie nagyon bejon.

Az abszolut kedvenc pedig Cher Lloyd.

Ja,elirtam a nevet. A ket no a buliban,azt hitte, a srac ,aki velunk van: Matt (es nem Max),bocsi.

De vegulis ki esett ki? Nem sikerult vegigneznem ma a vasarnapi musort.

Nekem Wagner nagyon idegesito mar/pedig eloszor birtam,hogy az o korosztalyabol valaki ilyen belevalo, de nem tetszik a hangja, a tudasa ,tehetsege inkabb az eloadoi kepessegeiben rejlik, nem pedig az enekhangjaban... szerintem..

A magyar X faktort is nezem en is, de most ott is el vagyok maradva.

2010. nov. 16. 00:18

Adali, ne felj, ne izgulj! Nem olyan nagy dolog az a szules, na jo, csak hazudtam, de eszembe jutott,hogy ez engem csak felidegesitett,mikor nekem mondtak, hat hogyne lenne nagy dolog, es rettento nehez, de mi,nok, barmit kibirunk.

:)

Ne aggodj, meg tudod csinalni!!

Majd gondolunk rad, megy a sok pozitiv energia,ugy kicsit konnyebb lesz.

Lehetseges,hogy leszallt a hasad, ha nem erzed annyira a savad, innentol par nap vagy par het lehet szulesig, ugye tudod?

No para!!

Hamarosan lathatod a gyermekedet.

2010. nov. 16. 00:14

Jee,ilyet nem is hallottam meg, nincs szivhangja a harmadik kis magzatnak,de lehetseges,hogy felzarkozik megis...?

Huh,szurkolok nekik.

Jo lenne,ha megmaradna az osszes kis ikerbaba:)

Hat nem lesz nekik egyszeru,az biztos.

5260. meronka82
2010. nov. 15. 21:05

Sziasztok! olvaslak am titeket, csak mire befejezem, elfelejtem, h mihez akartam hozzaszolni. Hat igen, ez a rosszabbodo kismama memoria. :S

X faktor magyart nezek, ugyhogy no comment...

Ma voltam ultrahangon, de kvetelesen nem magam miatt. Csak forditani mentem az egyik kolleganomnek. Kiderult, h harmas ikreket var. Most 8 hetes, de sajnos az egyik lemaradt es nincs szivhangja. azert bizik benne, h felzarkozik a picur a testvereihez. Azert durva lehet egyedulallo anyakent ikreket varni, na meg harmat... En ezt az egyket sem tudom mar, h vedjem vagy ne aggodjak, ha kevesebbet rug..

5259. Gwendolin (válaszként erre: 5253. - Adali)
2010. nov. 15. 20:49

Adali kedves nyugi!

Látod a lányok sorban túl vannak a dolgon és mindegyik jól van.Ne aggodalmaskodj feleslegesen.

Jól vagy, a baba is jól van a pociban.Csak arra gondolj,hogy az édesanyád is,világra hozott Téged.Neked sem fog ez gondot okozni.☺♥☺

5258. Adali
2010. nov. 15. 20:47

Jo ejszakat lanyok.

Nalunk megvolt a vacsi, paradicsomos makrela meg kenyer paprikaval. Plusz meg nagyon megkivantam egy szelet mezes kenyeret utana desszertnek:)

Szombat ota alig van svam, kopp-kopp...lehet lejjebb ment a babo azert? De legszomjam meg mindig van eleg neha...

Na, mentem alukalni...szep almokat.

5257. Adali
2010. nov. 15. 20:04
Igenis Judy:)
5256. Judy86 (válaszként erre: 5253. - Adali)
2010. nov. 15. 19:17
Nyugi :))
5255. Gwendolin
2010. nov. 15. 19:14
Kellemes pihenést anyukáknak,babáknak! :-)
5254. Gwendolin (válaszként erre: 5250. - Anyapocak)
2010. nov. 15. 19:14

Szia!

Ha a közeletekben van Boots kozmetikai üzlet,ott biztosan kapsz.Van másfajta is.Ha a google-ben rákeresel kidobja a teljes tájékoztatót,csak én nem tudom elolvasni.Nagyon jó !:-)

KARVOL Capsula

5253. Adali
2010. nov. 15. 19:02

Igen, Cicu is eltunt, nem tudom hol lehet.

Anyapocak, en is ugyanazt az sms-t kaphattam Csinitatol, nekem is ezeket irta. Biztos jobb lesz Davidkanak is. Jaj, egyem meg oket, szepek lehetnek, de meg biztos tenyleg picikek:) Es milyen rendes mar a korhaz, hogy bent maradhat Csinita is, sot a fiuk melletti szobaban.

Csajok, egy kicsit panikolok a szulestol...

2010. nov. 15. 18:44

Sziasztok, jot setaltunk ma delutan a parkban Markkal, aludt egy jo orat, ugyhogy tudtam az egyik napos padon olvasni.

Jo volt.

Persze nem tanulnivalot vittem. . . hanem regenyt. . . hm hm.

Pedig mar alig tobb mint ket hetem van csak. . . es megyek haza, otthon meg nem fogok tanulni az tuti, szervezik mar tesomek a programokat, meg nekem is van par otletem ezugyben, ugyhogy addig kene gozerovel, hogy otthon mar csak be kelljen ulnom a vizsgara.

Majd kesobb meg jovok,es visszaolvasok,mit dumcsiztatok ma. pusz

5251. cirbolya2
2010. nov. 15. 17:46

Anyapocak lehet rosszul emlekszem, nem tudod veletlenul Cicu telefonszamat?

Aggodok erte, nagyon eltunt, iwiw-en sem volt jo par hete mar!

5250. Anyapocak
2010. nov. 15. 16:52

hahoo lányok! voltunk sétizni Ádival, szinte nem csináltam semmit akkora kupi van a lakásba, majd belebetegszem. Ádi most megint elég sokat aludt napközben, annyira jó lenne ha már tudnának beszélni, eltudná mondani, hogy: "Te olyan hülye vagy anya, nem hisztizek hanem baszottul fáj a fogam!!!" :-)))) Jajj begolyózok...

Adali kitartás, azért jól csinálod, meert minnél tovább dolgozol annál tovább maradhatsz ML-en kisEndrével!

Írt Csinita! Minden OK velük, kapott valami szobát a kórházba nem messze a fiúktól. Áront már megfoghatta, 2 órát feküdt az anyája mellkasán, :-) Dávidkának még erősödnie kell, még kell segíteni neki lélegezni.

Mindenkinek szép napot!

Jajj Gwendolin köszi a tippet. Hol tudok ilyet beszerezni??

5249. Adali
2010. nov. 15. 16:24

Csajok vegeztem mara, mar csak egy kis tervezes a hetre, es megyek is haza, 4 nap hatra!!!!!!!

Gyerekek kikeszitettek kicsit ma, hulyek voltak, tiszta gyerekesek, allandoan pofaztak...grrrr, elegem is van mar tenyleg eleg lesz ez a nagy nap itt...

5248. *Csajszi* (válaszként erre: 5247. - Cirbolya2)
2010. nov. 15. 16:13
Oh, Jedwardek annal mar sokkal tobbet kerestek, multkor valami onallo musorukat kaptam el a tv-ben, sot az MTV-n is lattam oket talan... Na, ok jol megcsinaltak a szerencsejuket... Amugy a mai sun-ban (thesun.co.uk) van egy cikk katie-rol meg hogy mar ki is jott allitolag Simon hata mogott egy zeneje amerikaban, de nem volt idom vegigolvasni :(
5247. cirbolya2
2010. nov. 15. 13:30

sziasztok!

en sem tudom elkepzelni, hogy Aiden kevesebb szavazatot kapott volna mint Katie... szerintem lehet van benne bunda, Simon-t csak a nagyobb nezettseg erdekli, Katie meg sokkal tobb port kavar mint Aiden! Ez lehet benne a logika.

Mi tavaly voltunk x faktor koncerten, (live tour) azert elhultem hogy ok azert 100000-et kapnak... szerintem nincs akkora szinvonala, na persze ez csak az en velemenyem! Ha belegondolok hogy jedwardek kaptak 100000et azert hogy ott bohockodtak... uristen...

5246. Judy86
2010. nov. 15. 12:24

Anyapocak ezt nézd át ;)

[link]

5245. *Csajszi* (válaszként erre: 5244. - Adali)
2010. nov. 15. 12:13
Azt irja, konzultaljak a patikussal / orvossal mielott hasznalnam. Viszont nem irja a tiltolista alatt, marmint hogy terhesseg alatt nem hasznalhato. Meg a paracetamol-ra is ra van irva, hogy konzultaljunk az orvossal, szoval sztem ugyanaz a kategoria.
5244. Adali
2010. nov. 15. 11:53
Azert olvasd el az orrspray leirasat.
5243. *Csajszi*
2010. nov. 15. 11:49

Koszi Adali :)

Nekem Nasal orr spray-m van, az is eleg jo, nem birom elviselni ha nem kapok levegot az orromon :) Akkor beveszek egy 500 mg-os paracetamolt, ilyen vizbenn oldodo tabletta, ez van most nalam, otthon meg panadol.

Katie-rol: a lemezszerzodest en olvastam korabban, a turnet viszont nem tudtam, hogy ilyen sok penzzel jar. Mindegy, csak menjen mar. El nem tudom kepzelni amugy, hogy Aiden-nek kevesebb szavazata volt, mint katie-nek, Aiden sosem volt meg bottom 2-ban.

Anyapocak, ilyen kis huncutok ezek, latod :)

5242. Gwendolin
2010. nov. 15. 11:32
Legyen nagyon szép a napotok! :-)
5241. Gwendolin (válaszként erre: 5235. - Anyapocak)
2010. nov. 15. 11:31

Anyapocak szia !

Már valahol korábban írtam arról az ampulláról amit használunk,ha Amar néha nehezebben alszik.

Három hónapos kortól használhatod,a párnájára kell csepegtetned.Tényleg nagyon jó!A neve KARVOL !

Nagyon jó amikor a foga jön,vagy ha náthás egy kicsit!:-)

5240. Anyapocak
2010. nov. 15. 10:58

huhh csajok!

alszik a kistökös!! képzeljétek KACAGOTT ma! az apja Úristenit, már most tudja Ő is (mint az apja) h hogyan tud kiengesztelni....

5239. Adali
2010. nov. 15. 09:39
Ezt nem is tudtam a Katie-rol, miert nem csinalta azt a lemezszerzodest meg? Nem ertem...

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook