Kismama vagyok Angliában! (beszélgetés)
Csajszi sikerült formákat szerezned?
Turoscsusza örülök, hogy te is itt vagy és minden oké!
Most megyek folytatom a pakolást! Nem könnyű, mert amit én beteszek azt Andrisom kiveszi! Azt hiszi játszunk! Nagyon élvezi! :) Én kevésbé! Holnap ilyenkor már féluton leszünk hazafelé!
Sziasztok lanyok.
Csinita nagyon sajnalom ami Davidkaval tortenik de en is csak azt tudom mondani mint a tobbiek hogy nagyon eros kisfiu es te is.
Adali sokat gondolok ratok es szurkolok hogy minden rendben menjen holnap. Elvezt az ettermi kajat ma. :)
Velunk minden renben. Jelentkeztem a tescoba a telfon kozpontba, fel is vettek de nincs hely Majusig. :) Aztan a mostani melohelyemen is felajanlottak egy titkarnoi allast Januar 1-tol. Igy maradok. :) Ez az amit szerettem volna. Tehat minden jol alakul. :)
Puszi mindenkinek. Nemhasznalhatnam a netet a melobol ugyhogy megyek is nehogy lebukjak.
Puszi mindenkinek
Adali lehet, holnap már lesz egy pici kis fiacskád!! :)))) Felkészültél? Holnap már anya leszel!!!
Folyt köv hamarosan, folytatom a visszaolvasát, csak lapoznom kell!:)
Aha ertem, sajnalom.
Csajszi, most hogy hasznalom ezt az orrcseppet, mikor kiurul belolem, akkor allandoan fujom az orrom. Szerinted becseppenthetek holnap reggelre is a mutet elottre? Mert nem akarom fujni ugye ott kozben meg utana... Jaj, sajnos meg mindig nathas vagyok, de talan elertem az 5-6/10 es skalan:)
Most meg le kene errol az orrcsepprol szokni...vagy szerinted az eleg a szules utan, ugyis fent leszek mar holnaputan ejszaka?:)
Sziasztok lányok!
Csinita még nem is gratuláltam neked a fiúkhoz!!!!
Mindig tiszta könny a szemem mikor a te írásod olvasom! Nehéz kezdet kicsilány, de nemsokára gyönyörű folytatás következik!
Örülök, hogy az Aaron-nal minden rendben, szépen fejlődik, s meglátod a kicsi Dávid is hamar behozza a lemaradást, minden rendben lesz vele is!
Nagyon erős vagy Csinita, sokat gondolok rád/ rátok! Kitarás!!! Mindannyian nagyon ügyesek vagytok! Küldök neked sok sok pozitív energiát!
Mikor jön édesapád? gondolom majd csak ha otthon lesznek a fiúk!
Igen, pontosan 24 ora mulva mar a korhazban leszek:)
para...para...:)
Jo reggelt :) ki hogy aludt?
Macskabagoly, remeljuk Lori pocija rendbe jon nagyon hamar, rossz latni, mikor ilyen pici babak szenvednek :(((
Adali, jo h a tegnapi napod olyan gyorsan eltelt, remelem jol aludtal. Holnap lesz egy kisfiad :))) de jo!! :))
Kostyi nem tul reg bejelentkezett egy rovidet, ha jol emlekszem, de nem irt annyira semmit, szerintem jol vannak, csak ritkabban jar ide.
Csajok, holnap rovid nap, temetesre megyek :SS
Ma viszont tiszta jo kedvem van :) A hasam sokkal jobb ma, ugy orulok :))
Jo reggelt lanyok!
Hat, en ma eleg jol aludtam!!! Juhejj! Felkeltem sokszor fajt neha, meg vecejarat is sok volt, de legalabb ahogy visszamentem, ujra elaludtam. Nemhiaba csak jo volt ez a sok vendeg meg munka tegnap, es legalabb kipihentem magam (sztem egy jo darabig utoljara):)
Ferjem is itthon van, szegenyke kint alszik mar napok ota a nappaliban, mert nekem egy egesz agy kell a fordulasra meg a kozepen parnakkal felfegyverzett alvasmodra, reggel fel 7 korul ertementem, hogy jojjon be hozzam, kicsit elkezdtem parazni ott egyedul... Olyan jo volt, csak aztan bejott, en meg elkezdtem sirni neki...
Ma ebedre elmegyunk az A.S.K.-ba (olasz etterem) mert azt kivanom, majd azert vigyazok sokat ne egyek, ugyis kajalni is jodarabig ketten nem hiszem hogy megyunk...
Macskabagoly, biztos Lori is atmegy ezen az idoszakon az oltasokkal, de legalabb megkapta, nem? Kerdeznem toled (mar anyatol is megkerdeztem, hogy nalunk hogy van) Lori hany naposan kapott bcg-t?
Igen, sokan eltuntetek lanyok.
Nekem van egy olyan erzesem, hogy biscuit mar nam malnalevel teat iszik :)))
Ki mi szepet csinal ma? Ma vagyok 39 hetes, holnap kijon Kisendre!!! Amugy en az elejetol kezdve a mai napot neztem ki magamnak, dec 9-e, mindig tetszett a nap meg a szam is. Hat csak egy napot kesunk...
kostyiról tudtok valamit? nagyon eltűnt...
cicuról már tudjuk legalább, h nincs netük
pandamama is eltűnt...
sziasztok!
adali, tényleg szuper aranyos lehet ez a midwife :) szerencsés vagy vele, így most már még nyugodtabban várhatod Kisendre érkezését! örülök, hogy már nem izgulsz! hú, azért bátor vagy, h még vezettél ma...
Anyukád mikor is jön? már vele is nemsokára együtt lehetsz. nagyon jól fog jönni a segítsége! az első hetekben majd pihenj sokat, hagyd, hogy kényeztessen, etessen, stb. te csak babázz majd, szoptass sokat, és tedd félre a "tisztaságmániád" is :)
jaj, csinita, szívszorító ami a kicsi Daviddel történik! tényleg jó, h nem fog rá emlékezni... nagyon édes lehet és egyben szomorú látvány a csövekkel, ahogy írod a szemeit, egész magam előtt láttam...
Aron meg legalább erőt ad azzal Neked, h szépen gyarapodik :)
Turóscsusza, jó h jelentkeztél! mi a helyzet a melóval? remélem, jól vagytok!
Lányok ami a bölcsi árakat illeti, egyik baráti pár részben azért is költözött haza Londonból Mo-ra, mert szerettek volna 2. gyereket(aki azóta már megszületett), és azt már nem bírták volna anyagilag, pedig nem volt olyan rossz fizetésük.
jaj, ma szegény babikám sokat kínlódott, szerintem a Rota vakcina miatt, amit tegnap kapott, ez elő, de gyengített vírust tartalmaz... fájt a pocikája :( pedig amúgy már egészen megjavult, olyan 2 hete már csak elvétve fájt neki... remélem, holnapra jobb lesz!
pussz mindenkinek!
Csinita David tenyleg igazi hos, csakugy mint Te!!
Kitartas, imadkozok a fiukert!!!
jo ejt mindenkinek!
Lanyok el is felejtettem irni, hivtam a midwife-ot, es bekapcsoltak nekem a szobajab, nem volt epp senki nala. Vegre a normalis midwife-om volt, influenzas volt, mondtam neki a szitut, mondta, igen latja a gepen. Kerdeztem, nem gond e ha nem megyek, mert mindig osszeszedek valamit ott a rendeloben, tokre megerto volt, mondta, maradjak, kerdezte, aktiv e a babo, mondtam igen, meg hogy vernyomast is mertem magamnak, azt mondta, hogy minden rendben lesz penteken, es szorit nekem. Tok edi volt, szeretem ezt a not.
A vegen mondja nekem, hogy akkor see you next week. En meg kerdezem, hogy most mi van? Erre o, hogy ha majd latja a nevemet kipipalja, es o jon hozzank latogatni:))))) Ennek ugy orultem!!!
Sziasztok lanyok!
Ooo, draga Csinita, nem lesz ott semmi baj...docogosen indul a kis elete, de tenyleg egy hos, es eros kisfiu, minden rendben lesz vele! Lehet meg inkabb tartsak bent tovabb, es figyeljenek ra, minden rendben lesz vele, en tudom! Annyira sajnaltalak, amikor olvastalak.
A vendeg nagyon megerto volt, szepen tudtara adtam, hogy konnyen faradok, el is ment 7kor.
Anyukammal beszeltem telefonon, szegeny mondta, hogy mar ma 3szor sirt, izgul miattam, jaj, ugy sajnaltam szegenyt. Nekem meg mara teljesen elmult az izgalmam, tokre bizom a dolgok meneteben, persze lehet azert, mert ma nagyon busy voltam, remelem nem lesz meg a bojtje, hogy meg se alltam ma. Vasaltam, mostam, ket vendeget lattam, levest foztem, ferjemert elmentem meg vezettem a kocsit, hat mar eleg kenyelmetlen volt...
Sajna a baj annyi, hogy mar igy ulve is elojott egy feloraja a menszis fajdalom, ugyhogy nem sok remenyem van az ejszakahoz...:(
Meg 36 ora, es lesz egy kisfiam...vagy kislanyom? :)
Turoscsusza, de jo, hogy jol vagytok, szoritok nektek, hogy minden rendben legyen, ha mar majd nem egyedul leszel, es kivanok nektek szep karacsonyt!
Kata, te hogy vagy? (ill ti hogy vagytok mind a harman?:))
Tobbiek?
Gwendolin, itt is koszonom az uzenetedet es a jokivansagot!
Neked is koszonom Kata! Remelem Ti jol vagytok! Pihenj, amennyit csak tudsz!!!
Puszi, jo ejt!
Koszonom Csajszi, nagyon aranyos vagy! Jol esik, hogy ezt irod!
Jo ejszakat, puszi!
Szegeny Csinita, szornyu lehet Neked ezt nezni. :(
Tenyleg nagyon eros vagy, akarcsak a fiacskaid! Biztos vagyok benne, hogy David is hamarosan jobban lesz, es felzarkozik Aaron melle, mert nagyon eros,ugyes kisfiu O is!
Turoscsusza, de jo Rolad is hallani! :)
Szia Csinita,
Nagyon orulok, hogy Aaron ilyen szepen gyarapodik!! Sajnalom, hogy Davidnal gondok vannak, nagyon nagyon szoritok, hogy hasznaljon az antibiotikum es mielobb O is olyan ugyesen nojjon, mint Aaron.
Annyira csodallak, hogy ilyen eros vagy, nem semmi amin keresztul kell menned. A fiuk is erosek, hala Istennek nem fognak emlekezni ezekre a nehez hetekre, Te viszont igen, ugyhogy ne hidd, hogy nem vagy eros, igenis eros vagy, mindannyian nagyon erosek vagytok. Szoritok Nektek, sokat gondolok ratok. Kitartas Csinita, hamarosan vege ennek a nightmare-nek.
Pussz.
Sziasztok Lanyok, csak bekoszonok en is!
Nemreg jottem haza a korhazbol.
Kepzeljetek Aaron mar 2020 gramm!!! Negyszer megmertuk a noverkevel, mert nem hittunk a szemunknek!
Viszont Davidnal sajnos gondok vannak. :((
Ugye meg mindig kell Neki egy kis oxigent fujni az inkubatoraba idonkent,
mert anelkul nem jut eleg oxigenhez. Megrontgeneztek a kicsi tudejet es foltokat lattak mindket tudejen. Azt mondtak, hogy ez ket dolog lehet,
vagy infection vagy a tejcsim tul sok, amit adnak Neki 2 orankent es az visszamegy a tudobe.
Ezt nem nagyon ertem, hogy hogyan. Ugyhogy most kap antibiotikumot es lecsokkentettek a tejcsi adagjat. :((
Az en kicsi fiam egy hos Lanyok! A szivem szakadt meg, ahogy neztem,
hogy mindenfelet kotogetnek be Neki a karjaba es aranyom csak nezett nagy szemekkel es turte,
meg se nyikkant, nem sirt. Ugy sajnalom, hogy milyen sok mindenen megy keresztul!
Olyan eros!!! Nem ugy, mint en, most is sirok.
Adali mostmar nincs sok hatra! :))
Remelem sikerult hamar megszabadulni a vendegedtol.
Turoscsusza, azert jo, hogy bejelentkeztel Te is, legalabb tudjuk, hogy jol vagy!
Puszi Mindenkinek!
Szia Turoscsusza :)
De jo, h beneztel!!! Munkahelyen minden okes? Keszultok Karacsonyra?
Sziasztok lanyok remelem mindenki jol van. Nemvagyok gyakran mostanaban de szeretnem ha tudnatok hogy sokat gondolok mindannyiotokra. Adali nagyon szurkolok nektek hogy minden rendem menjen Penteken.
Csajszi remel jol vagytok es mindenki mas is. Nalunk is minden ok. Meg egyedul. :)
Puszika es jo keszulodest az unnepekre.
Meronka, nemtudom, segit-e, a barinom azt mondta,hogy child tax crediten belul childcare cost-ra lehet jelentkezni.
GYors guglizas ezt dobta ki, bar lehet mar ezt olvastad (semmi konkretumot nem ir marmint osszeget :SS ):
Meg a baratnom azt mondta, hogy nekik a ferje gyeteme fizeti a bolcsi 80%-at.
Vanessa en ugy tudom a gyerekeknek 3 ev felett heti 20 ora ovoda ingyenes, ezt a torveny irja elo. Valoszinuleg ezert van ingyen a kislanyodnak!
az alatt fizetni kell erte sajnos, child minder sokkal olcsobb, es abbol valamit plusz vissza lehet igenyelni az adobol!
Csajok, lepihentem, most nem voltak menszis fajdalmaim, amikor fekudtem...remelem ejjel se lesznek. Legalabb ez a mostani ejszakam legyen mar jo, holnap ejjel mar ugysem alszom az idegessegtol majd:)
Kepzeljetek, a ferjem fonoke azt mondta, hogy holnap dolgozhat itthonrol...tok jo, velem lesz holnap!:)
Cirbolya, en is arra gondoltam, megnezem majd :)
Meronka, utana kerdezek amilyen hamar elerem a csajszit.
További ajánlott fórumok:
- Igaz, hogy a reggeli rosszullétek jobban kínoznak ha lányt vársz? Olyan kismamák válaszára vagyok kíváncsi akik megtapasztalták mind2-őt.
- Szoptatós kismama vagyok, mit tudnék főzni ami hamar elkészül & nem kell sokat ott állni?
- 5+4 kismama vagyok
- Mit tehetnék, hogy ne vizesedjen a bokám? 30, lassan 31 hetes kismama vagyok. :)
- Ki hogyan viselte a terhességet? A végefelé vagyok, 26 hetes kismama vagyok és nehezen telnek már a napok, más is így volt vele?
- Munkahelyen hogyan jelentsem be, hogy kismama vagyok?