Kismama vagyok Angliában! (beszélgetés)
Ohhh, de jo Kata! Ezek nagyon jo sulyok! Ne aggodj, minden rendben, nem nagy a kulonbseg kozottuk, kb. ebben a hetben, amiben most Te vagy nekem is ez volt. A scan report-on rajta kell hogy legeyn a vegen, hogy hany szazalek a kulonbseg kozottuk. 20% folott veszelyes/gyanus. De Neked szerintem tokeletes!
Ilyenkor meg mozognak ossze vissza, nekem is egyszer fejjel lefele egyszer keresztbe, egyszer meg popsival lefele voltak. Par het mulva viszont mar nem fognak tudni annyit mozogni.
Davidnak elkezdtek tegnap este az antibiotikumot, minimum 5 napig kapni fogja. Kozben valami reflection medication-t is kap, az a tudobe visszameno tejcsire van. Azt mondta a doki, hogy szerinte nem infection miatt megy Neki nehezen a legzes, hanem a tejcsi adagja volt sok Neki, de nem tudja biztosra. Abbol gondolja, mert egyaltalan nem ugy viselkedik, mint aki beteg vagy infection-je van. Olyan kis aktiv volt ma, egyem a kis szivet, nem nyugszik, allandoan kalimpal! :)
Aaron a cicimmel baratkozik, de meg mindig nem megy Neki... Pedig mindig odacsoppentek Neki par csepp tejet a szajara, azt szepen lenyalogatja, meg meg neha be is kapja a cicimet, de aztan ott el is farad es bealszik. :)) Kepzeljetek ejjel osszetettek Oket egy par orara, Aaron-t betettek David melle az inkubatorba es irtak, hogy fogdostak egymast es neztek egymasra! Olyan edesek lehettek! Az a baj, hogy ezt csak ejjel csinaljak egyenlore, de remelem hamarosan en is latom majd igy Oket!
Puszi Mindenkinek!
Adali nagyon szoritok en is Neked holnap! Jajj mar en is ugy izgulok Veled! :) Milyen furcsa ez, tudni pontosan, hogy mikor lesz meg a baba. Bar engem megnyugtat, mert en mindig egyedul vagyok itthon, paromat meg nem lehet elerni a munkahelyen, nincs terero...
Nemreg jottem meg a scanrol, a kis dragaim mar olyan nagyok, A baba mar tobb mint egy kilo! :) 1050g. B baba pedig 931g. Remelem ez nem nagy elteres, bar akkor biztos szoltak volna. Azert megkerdem hetfon a dokit.
Es most mind ketten fejjel lefele vannak, ket napja viszont azt mondta a midwife, hogy egyikuk feje felfele van. Nem ertem.. Ennyit forognanak?
Sziasztok Lanyok! Koszonom Mindenkinek a biztato szavakat!
Adali, ez mar tenyleg nagyon izgi!!! Szerintem nem kell majd delutanig varnod, ne aggodj, mert a tervesett csaszarok a korhazakban mindig reggel vannak. Nagyon drukkolok, hogy minden siman menjen! Holnap meg del elott Anyuka leszel!!! :)) Nekem is kuldhetsz majd sms-t.
Hunikaa, koszonom szepen a gratulaciot! Apukam jovo het kedden jon (14-en), addigra meg a fiuk nem lesznek itthon. Mar nagyon varom az Aput, jo lesz, hogy itt lesz vagy 2-3 honapig velunk. Biztos sokat fog majd segiteni, mert meg van mit alakitgatni a lakason.
Nagyon jo uatat Nektek hazafele es erezzetek nagyon jol Magatokat otthon!!!
Macskabagoly, remelem Lori mar jobban van ma!
Haaeen, olyan aranyos vagy, koszonom Neked is, hogy igy izgulsz ertunk.
Cirbolya, Neked is ksozonom, hogy imadkozol a fiukert, rank fer!
Turoscsusza, gratulalok az uj poziciohoz, orulok, hogy ilyen szepen alakul minden!
Kedvesem akart pizzat enni, bedobtam egyet a sutobe, loptam belole 1 kis szeletet, meg a tegnapi maradek rakott gombamat ettem meg, finom volt :)
En mikor nagyon izgulok, folyamatosan klotyora jarok, hasmenesem van (pirulos smiley). Szerencse, hogy ha Te nem vagy ilyen ;)
Mi jot vacsoraztok?
En mar csak valami szarazat fogok enni sztem, piritost vagy ilyesmit, nem merek semmit ami felpuffaszthat vagy hasmenest okozhat:(
Adali, 4-kor kiesik a toll a kezembol (persze csak ha nem uszok). Azota hazaertem, most vacsizunk :)
Elhiszem, hogy nagyon izgulsz, mindenki igy izgulna :))
Meronka, orulok, hogy igy odafigyelnek rad a mh-en :)
Adali koszonom az infot, majd utana jarok meg en is, csak hogy megis tudjam mi a helyzet.
Nagyon szoritok holnap, de ezt mar tudom irtam, sot a parom es anyum is gondolni fog ratok!
jovok meg kesobb, megyek a tescoba anyuval, hetvegi bevasarlas kocsival! Pelenka, babakaja...... a szokasos:):)
Aranyos lehet a kis draga..:)
De jo fej az a kollegad Meronka! Milyen aranyos mar!
Latod, hogy vigyaznak rad?
Koszonom lanyok a tanacsokat nursery ugyben. Megnezem a belinkelt oldalt is hamarosan.
Jol belaktam tonhalas szendviccsel meg gyumisalival.. most vege a szunetnek, de nincs kedvem felallni. Manoka meg szokas szerint eleven. Megneznem, h mifele pozokat vet be neha, es h mennyi helyet foglalhat odabent. :)
Sziasztok! Epp szunetelek es visszaolvastam.
Hat adali, nem csodalom, h izgulsz. En nagyon izgulos tipus vagyok. Szerintem a due date elott mar hetekkel ideges leszek. :)
Kepzeljetek, ugy nez ki, most mar altalaban zaros muszakba raknak, ami sokkal nyugisabb, es a hetvegem is szabad.:) legalabbis jovoheten. NEm kertem, bar az egyik kolleganom, aki mar szult, megjegyezte. h 7 honapos terhesen nem kene mar csucsidoben, reggelente a boltban rohangalnom. Kerjem meg a menedzsert, h osszon csak zarni meg hetvegen off-ra. Mondtam, h az jo lenne, de nem akaraok folyton reklamalni. Ugy latszik, o beszelt a fonokkel, mert jovoheten tenyleg igy lesz, kiveve penteken, amikor nem tudnek zarni.
Remelem, a hetvegi off nem veletlen, mert tok jo lenne vegre szabadnak lenni hetvegenkent, es mivel 26-an orultek haza van, es raadasul vasarnap is, hatha lesz egy szabad karacsonyom. :)
Hat, en egy ciabatta-s csirket ettem sult krumplival az az egy dolog, amit vegig kivanok a terhesseg alatt, fagyi mar nem fert belem...:( vagy tiramisu...nem baj. Este mar nem nagyon akarok, max egy piritost eszem vagy cereal-t tejjel... aztan gyogyszer, ami remelem nem fog meghajtani, es vegul alvas...ha tudok:)
Igen, a bor nagyon szep nekem is, igaz jott nehany kisebb nagyobb fuggelek a nyakam korul, olyan anyajegyszeru, de attol meg szep...
Meg par ora, jaj, ne haragudjatok, ha idegesito vagyok, ugy izgulok mint a scan elott, amikor megtudtam, hogy tokoske:) meg biztos beirok vagy 10-szer ma nektek, hadd unjatok meg...:)
Csajszi, hazaertel?
En most jottem egy gyors bekukkra, mielott lelepek :)
Adali, mit ettel? Remelem, ettel desszertnek jo kis igazi olasz fagyit, jajj annal talan nincs is jobb!!!
Lanyok, legalabb 10 eve nem voltam sehol legalabb minimalis smink nelkul (persze strandolast kiveve), de az utobbi nehany napban nem kell alapozot meg egyaltalan semmit feltenni, olyan szep lett a borom :)) Ugy orulok neki!
Eltuntetek?
Mi hazajottunk etterembol, most savam van nagyon, pedig vigyaztam...legalabb ezzel foglalkzom estig es megy az ido a szenvedessel:)
hú, akkor tényleg jó lesz, ha olyan rég nem volt otthoni karácsonyotok!
igen, csökken szerintem neki, nagyon remélem, h marad is így...
de biztos helyette úgyis lesz más, mindig van valami...
hát ez az alvás dolog.. azért nem nyugtattál meg, kicsit böngésztem erről, és rengeteg családban ez nagyon nehéz, nagyobb gyerekeknél is. sokan szenvednek ezzel... de ezek szerint nektek jól megy szerencsére. mi vált be nektek?
Köszi Macskabagoly! Már nagyon várom! 4 év után ez lesz az első Karácsonyunk otthon! Most meg dupla öröm az otthoniaknak, mert Andris is velük lesz! :)))
Örülök, hogy jobban van Lóri , ezek szerint már csökken a pocakfájás?
Hamarosan menni fog az egyedüli alvás is neki! Nyugi!
Hat nagyon pontosan en sem tudom. Reggel meg 6kor be kell majd vennem azt a ket gyogyszert, es azt mondtak, hogy reggel 8-ra menjek be.
Gondolom, utana lesz egy ultrahang just in case, es aztan csaszar. Remelem meg nem derul ki, hogy majd csak delutan csinaljak, mert az meg extra varakozas. Szoval elvileg 8-tol velem foglalkoznak majd. Irok cirbolyanak meg csinitanak, amint tudok, nekik megvannak a szamaik.
Koszonom haaeen, aranyos vagy, majd en is gondolok ratok, hianyozni fogtok ott bent...:( JAJ, egyre no az izgalom...
tegnap nem ereztem :( de biztos azert mert egesz nap szaladgaltam, nem volt idom a pocakomra koncentralni.
de mar megvettem az elso kismama farmeromat :))) total elvezem ezeket az "elso" dolgokat :)
Szia Csinita!
sajnalom, ami Daviddal tortenik, de meglatod hamarosan minden jora fordul es ket eros kisfiad lesz!
majd mindenkepp ird meg, hogy tortent e valtozas, hogy kapja az antibiotikumot. izgulok ertetek. puszi
Okes, cirbolya, kuldok neked. Ha valaki meg szeretne, hogy kuldjek sms-t, privizzetek meg a szamotokat, vagy majd cirbolya beirja a forumra:)
Oooo, csajszi ez nem jo hir, hogy 24-en is dolgozol...:(
Lanyok, nem tudjatok, hol lehet ilyen szilikonos gyurodeszkat meg gyurofat venni, anyukam megorjit, hozza a bejgli hozzavalokat, es sutni akar. Csak azert ilyen szilikonost akarok, mert az nem foglal nagy helyet. Egyszer lattam a lidl-ben, de azota se.
Puszi nektek
jó reggelt mindenkinek!
adali, igen, várjuk majd a híreket holnap!!! és netán ha lesz már, képet is :)) ne felejtsétek otthon a fényképezőt!
az elején még szerintem tudsz majd aludni, mert a baba is nagyon sokat alszik (bár én pont első éjjel nem tudtam, igaz nem is voltam olyan jól). vajon meddig kell bent maradnod a kórházban? császárosok azért gondolom maradnak egy picit, első nap végig feküdni kell úgy tudom.
nekem pont volt egy kórházi szobatársam, akinek ugyanúgy V alakban volt a babája, ő bicska póznak hívta :) utána picit nehezen egyenesedik ki a baba dereka, neki legalábbis ez volt, de helyrejön, azt mondták. szóval ha ez lesz neked is, ne aggódj!
élvezd ki az éttermet!! meg mindent az utolsó napodon "egyedül" :))
igen, biscuit már tuti babázik! vajon mikor kapunk hírt róla??
hunikaa, jó utat és otthon töltött időt nektek!! andris vicces lehet, ahogy kipakol miután bepakolsz :)) azért ne haragudj rá :))
Lori talán már jobban van úgy tűnik, kopp-kopp..
ja igen, Adali, a BCG-t a kórházban kapta meg, talán a 2. nap, vagy valahogy így, nem tudom pontosan. Anyud mikor jön?
na megyek vasalok egy kicsit, míg alszik. sajna csak rajtam tud aludni, vagy ha mellette fekszem... ez így elég nehéz, de még nem sikerült rábírni, h egyedül elaludjon :S
Adali, sztem ezt az orrcseppet hasznalhatod, azt mondtak nekem a patikaban, hogy igen enyhe. Aztan ha megszuletik Kisendre biztosan kidugul az orrod is :)) Olyan ritkan hasznalod amugy is, el nem tudom kepzelni, hogy barmi baj lenne ettol a par csepptol :)
Nagyon orulnenk, ha a ferjed informalna minket holnap :))
HUnikaa, nem voltam a boltban, majd holnap temetes utan, mert mire munka utan odaerek mar be van zarva altalaban :OO Nyaron tovabb nyitva vannak, nem is ertem, a sotetedes miatt zarnak korabban? Bar lehet, igy Karacsony elott nyitva vannak tovabb is, meg kellett volna neznem tegnap. Mindegy, ugyis pentek este szandekozom osszegyurni a tesztat :)
Szerintem is Biscuit mar babazik csajok :) de jo neki :)))
Turoscsusza, oroluk nagyon hogy jol alakulnak a dolgok :)) Gratula az uj pozihoz, biztosan nagyon ugyes leszel :)
Lanyok, nemtudom mikor fogok Karacsonyra fozni-sutni, meg 24-en is dolgozom :((
További ajánlott fórumok:
- Igaz, hogy a reggeli rosszullétek jobban kínoznak ha lányt vársz? Olyan kismamák válaszára vagyok kíváncsi akik megtapasztalták mind2-őt.
- Szoptatós kismama vagyok, mit tudnék főzni ami hamar elkészül & nem kell sokat ott állni?
- 5+4 kismama vagyok
- Mit tehetnék, hogy ne vizesedjen a bokám? 30, lassan 31 hetes kismama vagyok. :)
- Ki hogyan viselte a terhességet? A végefelé vagyok, 26 hetes kismama vagyok és nehezen telnek már a napok, más is így volt vele?
- Munkahelyen hogyan jelentsem be, hogy kismama vagyok?