Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Kismama vagyok Angliában! fórum

Kismama vagyok Angliában! (beszélgetés)

5988. *Csajszi*
2010. dec. 10. 12:06

Lanyok, lehet Adali mar anyuka :))

Cirbolya, en nem jelentem ki kategorikusan, hogy nem kerek majd epiduralt, gazt vagy barmit. Ha nem artok vele a babanak meg magamnak, akkor inkabb megkonnyitenem a dolgomat. De meg ez nagyon messze van ;))

Nemsokara lepek lanyok, eleg unalmas ez a mai nap itt meloban.

5987. cirbolya2
2010. dec. 10. 11:55

Lanyok ez ma nagyon izgalmas nap... Adali es Biscuit, alig varom hogy irjanak, ha ir nekem Adali sms-t azonnal irok a forumra!!! Biscuit uzenj ha tudsz, gondolom mar busy vagy a babaddal!!!

Hunikaa jo utat

Anyapocak varunk benneteket vissza, nekunk sincs meg hir a child benefitrol

Csajszi tenyleg nem konnyu a szules, de tenyleg felejtheto, es elviselheto!! Nekem is nagyon fajt, de erdekes modon egy pillanatig eszembe nem jutott hogy kerjek pl epiduralt.... az egy teljesen mas erzelmi allapot szerintem, en annyira csak a babammal foglalkoztam, az valahogy lekototte valamilyen szinten a fajdalom erzetem. csak az erdekelt hogy jo legyen a szivhangja, meg hogy jojjon ki, es a cm-eket szamoltam..... :)

5986. cirbolya2
2010. dec. 10. 11:20
jo reggelt, meg nem olvastam meg vissza mindent, Biscuit szoritunk ezerrel, mintha magamat hallanam, mehszaj zart, haza mehetek... remelem azota mar babazol!!! Kitartas!!
5985. Gwendolin (válaszként erre: 5983. - Adali)
2010. dec. 10. 11:01
Gondolatban veletek vagyunk!☺♥
5984. *Csajszi*
2010. dec. 10. 08:17

jo reggelt lanyok.

Adali drukkolok nagyon :))) szia!!

Hunikaa jo utat Nektek.

Biscuit remelem szegeny megszult. Nem semmi fajdalom lehet a szules csajok... Meg messze van, de en azert parazok tole :SS

5983. Adali
2010. dec. 10. 08:05

Na, lanyok, most hivtam oket, megyunk 8-ra, drukkoljatok...en be vagyok kicsit parazva...:)

Puszi nektek, mindenki vigyazzon magara!

Andi

5982. Adali
2010. dec. 10. 06:35

Szep utat nektek:)

Puszi

5981. Hunikaa
2010. dec. 10. 06:14

Jo reggelt!

Adali mar csak par ora es megerkezik Kisendre!:))

Szuper!!!! Gondolatban veled vagyunk!

Na sikerult osszepakolni! Fel ora es indulunk!

Most rohanok oltozni!

Pussssz

5980. Adali
2010. dec. 10. 05:33

Jo reggelt!

Eddig ment... marmint az alvas. De szerintem eleg jol teljesitettem, hogy eddig is birtam, csak 4 ota vagyok fent:)

Meg lehet visszabujok a horkolos apa melle, de most kijottem irni...

Biscuit vajon mar jol van? Remelem.

5979. 1kata
2010. dec. 9. 22:27

Koszi Csinita, majd rakerdezek akkor hatha...

Macskabagoly, megneztem a kepeidet, nagyon edes babo Lori! :) Aranyosak vagytok egyutt.

Hunikaa, Nektek meg jo utat!

5978. Hunikaa
2010. dec. 9. 22:22

No most megyek pakolni. Majd otthonrol is bekukkantok neha!

Aki mar a babaval van annak jo babazast, a pocakosoknak pedig tovabbi kellemes babavarast!

Sok puszi mindenkinek

5977. Hunikaa
2010. dec. 9. 22:18

Adali szoritok nagyon holnap! Minden oke lesz! Par ora mulva mar az oromtol fogsz sirni!

Biscuit Kitartas, mar nem sok van hatra!

Anyapocak tudom, hogy szamtal ezzel a penzzel is! De nezd a jo oldalat! Hamarosan kivisz a penz!:) egybe kapod meg az osszeset visszamenoleg!

Csinita jaj de edesek lehettek a fiuk egymas mellett! Hamarosan a sajat agyukba lesznek, s akkor te is lathatod oket! Jaj mar annyira varom a kepeket roluk!

De jo mar nem sokara jon a segitseged! Gondolom mar apukad is nagyon varja hogy lassa az unokakat! Elso unokak?

5976. macskabagoly2 (válaszként erre: 5956. - Biscuit)
2010. dec. 9. 22:16

szegény, jaj ez nagyon durva!!! mármint h elfolyt magzatvízzel hazaküldtek!! itthon ha elfolyik azonnal muszáj bemenni, és nem küldenek haza, sőt!

utána a megváltozott nyomásviszonyok miatt fáj már sokkal jobban, el se hiszem, h ilyet csináltak!!!

ennyire spórolnak az ággyal vagy mi, h nem vajúdhatsz ott... meg vajon meddig várnak még a tágulásra? van aki nem tágul jól magától... vigyázz azért mert nagy a fertőzésveszély ha elmegy a víz! bár ha zárt a méhszáj.., nem tudom...

drukkolok nagyon!

5975. Adali
2010. dec. 9. 22:10

Lanyok, iszonyatosan szenvedek a savval, pedig piritost vacsoraztam. Mar alig varom a 10 orat, hogy bevehessem azt a korhazi savlekotot...

el is bucsuzok, meg reggel azert irok, gondolom, en leszek az elso...kb fel 6-6 korul:))) vagy ha nem tudok aludni, hamarabb:)

5974. Hunikaa (válaszként erre: 5939. - Macskabagoly2)
2010. dec. 9. 22:07
Tudom, hogy sokan szenvednek az altatassal, nem konnyu az biztos. Idovel meg kell tanitani okat maguktol elaludni! Szerencsere ez mar nalunk megy! Az elso 2-3 honapban mi is szenvedtunk, csak a kezunkbe vagy koztunk aludt el, utana be az agyaba. Aztan folyamatosan probalkoztunk a kisaggyal, ha sirt nem Bergen ki csak egy kis simi, s akkor csendbe is lett. Nyugi hamarosan nektek is menni fog! Kitartas!
5973. Csinita (válaszként erre: 5970. - 1kata)
2010. dec. 9. 21:03
Igen, nekem osszesen haromszor volt huvelyi UH is. Ketszer csak ugy (12. es kb. 26. heten). Meg egyszer amikor a pesszariumot feltettek. Kerdezz ra legkozelebb, mondd meg nekik, hogy Teged megnyugtatna, ha megvizsgalna. Biztos nem fog haragudni a doki, nem all semmibol nekik.
5972. 1kata (válaszként erre: 5971. - Anyapocak)
2010. dec. 9. 20:58
Nekik valoszinuleg azert ultek ennyit rajta, mert Ok csak a szules elott 2-3 hettel jottek ki. Remelhetoleg Ti hamarabb megkapjatok majd.
5971. Anyapocak (válaszként erre: 5963. - Csinita)
2010. dec. 9. 20:56
hát sajna nem. már hívtam egy jó párszor őket, azt mondták h semmi konkrétat nem tudnak mondani, csak azt h 26 hét is lehet az ügyintézés. a tax creditet megkaptuk. jajj nem akarok panaszkodni, de ki tud megélni 500 font Gyesből itt kint? Jó tudom, sokkal több mint otthon, de én "számítottam" ezekre a pénzekre. 8 hónap azért durva, addig az ember visszamegy dolgozni.....
5970. 1kata
2010. dec. 9. 20:53
Ja Csinita, mar reg akarom kerdezni, hogy Teged vizsgaltak alulrol is? Neztek egyaltalan, hogy nem vagy-e nyitva? Engem meg egyszer sem, pedig nagyon megnyugtatna. Felek nehogy kinyiljak ido elott.
5969. Csinita (válaszként erre: 5968. - 1kata)
2010. dec. 9. 20:49

En is atjelentkezem majd ide, akkor mikor Oket regisztralom. Mi meg Hendonba jarunk vissza GP-hez, de a fiukat nem akarom oda cipelni busszal, gyalog tavolsagban jobb lesz, foleg, hogy nincs autonk.

Azt nem tudom, hogy mindenkeppen ahhoz a GP-hez kell, hogy keruljenek, ahova a szulok is jarnak vagy sem.

5968. 1kata (válaszként erre: 5963. - Csinita)
2010. dec. 9. 20:44
En azt hittem, hogy a sajat GP-hez kell majd Oket is vinni. Akkor ezekszerint mindegy hova viszed Oket?
5967. Adali
2010. dec. 9. 20:43

Huuu, biscuit, egyszerre szulunk! Csak te szegenykem nehezebben ugy latom!!!!

kitartas!!! Mindjart meglesz... Kuldom az erot...

En meg allandoan bogok most beszeltem anyukammal, apukammal, mindenkivel bogok...

Puszi nektek, meg lehet egyszer benezek...

5966. 1kata (válaszként erre: 5960. - Anyapocak)
2010. dec. 9. 20:41
Sogornomek 8 honapig vartak ra. :( De Ok megkaptak aztan visszamenoleg a 8 honapra.
5965. Csinita (válaszként erre: 5962. - 1kata)
2010. dec. 9. 20:41
Nem nagy, akkor sem, ne aggodj! Az ikrek soha sem egyformak! Nekem egyszer volt 19% a kulonbseg, meg a 18. heten, akkor volt egy kis para, de utana a kisebbik (David) elkezdte utolerni a nagyobbikat es a vegen kb. 10% volt mar szinte minden scan-en a kulonbseg es az teljesen normalis.
5964. 1kata (válaszként erre: 5956. - Biscuit)
2010. dec. 9. 20:40
Megy a drukk, biscuit! Remelem mostmar nem szenvedsz sokaig. De jooo nem sokara a kezedben tarthatod a babad! :)
5963. Csinita (válaszként erre: 5960. - Anyapocak)
2010. dec. 9. 20:38

Meg mindig nem kaptatok Child Benefit-et? jesszusom, ez ilyen sokaig tart? En mult het penteken kuldtem el a postan a kitolott formanyomtatvanyt. Akkor ezek szerint ne is szamitsak ra vagy fel evig?

Probald meg felhivni oket, hogy mi van. Kerdezd meg, hogy egyaltalan megkaptak-e!

En most majd a Child Tax Credit-es formanyomtatvanyt akarom kitolteni holnap. Hetfon azt is fel akarom adni.

Meg GP-t kell talalnom a fiuknak itt a kozelben. Van dolog boven...

5962. 1kata (válaszként erre: 5957. - Csinita)
2010. dec. 9. 20:37

Szerinted ugy sem nagy a kulonbseg, hogy a ket hettel ezelotti scanen, szinte megeggyezoek voltak a mereteik, sulyuk? Nem tudom miert maradt most le B baba.

Nekem sajnos nincs ilyen adat a reporton.

5961. 1kata (válaszként erre: 5955. - Csinita)
2010. dec. 9. 20:34
Jajj Istenem, mennyire tunderiek lehetnek, annyira kivancsi vagyok mar Rajuk!!! :) Ha ennyire aktiv baba David, tuti nem infection, hamarosan O sem lesz mar inkubatorban! :) Aaron is biztos belejon hamar a cicizesbe! :)
5960. Anyapocak
2010. dec. 9. 20:30
lányok! van valakinek valami hír a Child Benefitről?? El vagyok keseredve, mert sehol semmi, már 20 hetes Ádi!!
5959. Anyapocak (válaszként erre: 5945. - Adali)
2010. dec. 9. 20:29

deee. szegényem szenved is, de már jövő 7 vasárnap megyünk, Ádi iszonyat sokat fejlődött, hihetetlen. képzeljétek a 3 órás evésről, 5 órás evésre váltottunk. olyan sok mesélni valóm van, Ádi nagyon husi, lilára "harapta" a kezemet, még nincs kint a foga, de annyira durván csíp, vagy mit csinál.

Adali szurkolok holnap talizol KisEndrével. :-) Csinita jobbulást a piciknek és elnézést a többiektől, majd megpróbálok visszaolvasni.

Puszi Mindenkinek

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook