Kismama vagyok Angliában! (beszélgetés)
Lanyok, lehet Adali mar anyuka :))
Cirbolya, en nem jelentem ki kategorikusan, hogy nem kerek majd epiduralt, gazt vagy barmit. Ha nem artok vele a babanak meg magamnak, akkor inkabb megkonnyitenem a dolgomat. De meg ez nagyon messze van ;))
Nemsokara lepek lanyok, eleg unalmas ez a mai nap itt meloban.
Lanyok ez ma nagyon izgalmas nap... Adali es Biscuit, alig varom hogy irjanak, ha ir nekem Adali sms-t azonnal irok a forumra!!! Biscuit uzenj ha tudsz, gondolom mar busy vagy a babaddal!!!
Hunikaa jo utat
Anyapocak varunk benneteket vissza, nekunk sincs meg hir a child benefitrol
Csajszi tenyleg nem konnyu a szules, de tenyleg felejtheto, es elviselheto!! Nekem is nagyon fajt, de erdekes modon egy pillanatig eszembe nem jutott hogy kerjek pl epiduralt.... az egy teljesen mas erzelmi allapot szerintem, en annyira csak a babammal foglalkoztam, az valahogy lekototte valamilyen szinten a fajdalom erzetem. csak az erdekelt hogy jo legyen a szivhangja, meg hogy jojjon ki, es a cm-eket szamoltam..... :)
jo reggelt lanyok.
Adali drukkolok nagyon :))) szia!!
Hunikaa jo utat Nektek.
Biscuit remelem szegeny megszult. Nem semmi fajdalom lehet a szules csajok... Meg messze van, de en azert parazok tole :SS
Na, lanyok, most hivtam oket, megyunk 8-ra, drukkoljatok...en be vagyok kicsit parazva...:)
Puszi nektek, mindenki vigyazzon magara!
Andi
Szep utat nektek:)
Puszi
Jo reggelt!
Adali mar csak par ora es megerkezik Kisendre!:))
Szuper!!!! Gondolatban veled vagyunk!
Na sikerult osszepakolni! Fel ora es indulunk!
Most rohanok oltozni!
Pussssz
Jo reggelt!
Eddig ment... marmint az alvas. De szerintem eleg jol teljesitettem, hogy eddig is birtam, csak 4 ota vagyok fent:)
Meg lehet visszabujok a horkolos apa melle, de most kijottem irni...
Biscuit vajon mar jol van? Remelem.
Koszi Csinita, majd rakerdezek akkor hatha...
Macskabagoly, megneztem a kepeidet, nagyon edes babo Lori! :) Aranyosak vagytok egyutt.
Hunikaa, Nektek meg jo utat!
No most megyek pakolni. Majd otthonrol is bekukkantok neha!
Aki mar a babaval van annak jo babazast, a pocakosoknak pedig tovabbi kellemes babavarast!
Sok puszi mindenkinek
Adali szoritok nagyon holnap! Minden oke lesz! Par ora mulva mar az oromtol fogsz sirni!
Biscuit Kitartas, mar nem sok van hatra!
Anyapocak tudom, hogy szamtal ezzel a penzzel is! De nezd a jo oldalat! Hamarosan kivisz a penz!:) egybe kapod meg az osszeset visszamenoleg!
Csinita jaj de edesek lehettek a fiuk egymas mellett! Hamarosan a sajat agyukba lesznek, s akkor te is lathatod oket! Jaj mar annyira varom a kepeket roluk!
De jo mar nem sokara jon a segitseged! Gondolom mar apukad is nagyon varja hogy lassa az unokakat! Elso unokak?
szegény, jaj ez nagyon durva!!! mármint h elfolyt magzatvízzel hazaküldtek!! itthon ha elfolyik azonnal muszáj bemenni, és nem küldenek haza, sőt!
utána a megváltozott nyomásviszonyok miatt fáj már sokkal jobban, el se hiszem, h ilyet csináltak!!!
ennyire spórolnak az ággyal vagy mi, h nem vajúdhatsz ott... meg vajon meddig várnak még a tágulásra? van aki nem tágul jól magától... vigyázz azért mert nagy a fertőzésveszély ha elmegy a víz! bár ha zárt a méhszáj.., nem tudom...
drukkolok nagyon!
Lanyok, iszonyatosan szenvedek a savval, pedig piritost vacsoraztam. Mar alig varom a 10 orat, hogy bevehessem azt a korhazi savlekotot...
el is bucsuzok, meg reggel azert irok, gondolom, en leszek az elso...kb fel 6-6 korul:))) vagy ha nem tudok aludni, hamarabb:)
En is atjelentkezem majd ide, akkor mikor Oket regisztralom. Mi meg Hendonba jarunk vissza GP-hez, de a fiukat nem akarom oda cipelni busszal, gyalog tavolsagban jobb lesz, foleg, hogy nincs autonk.
Azt nem tudom, hogy mindenkeppen ahhoz a GP-hez kell, hogy keruljenek, ahova a szulok is jarnak vagy sem.
Huuu, biscuit, egyszerre szulunk! Csak te szegenykem nehezebben ugy latom!!!!
kitartas!!! Mindjart meglesz... Kuldom az erot...
En meg allandoan bogok most beszeltem anyukammal, apukammal, mindenkivel bogok...
Puszi nektek, meg lehet egyszer benezek...
Meg mindig nem kaptatok Child Benefit-et? jesszusom, ez ilyen sokaig tart? En mult het penteken kuldtem el a postan a kitolott formanyomtatvanyt. Akkor ezek szerint ne is szamitsak ra vagy fel evig?
Probald meg felhivni oket, hogy mi van. Kerdezd meg, hogy egyaltalan megkaptak-e!
En most majd a Child Tax Credit-es formanyomtatvanyt akarom kitolteni holnap. Hetfon azt is fel akarom adni.
Meg GP-t kell talalnom a fiuknak itt a kozelben. Van dolog boven...
Szerinted ugy sem nagy a kulonbseg, hogy a ket hettel ezelotti scanen, szinte megeggyezoek voltak a mereteik, sulyuk? Nem tudom miert maradt most le B baba.
Nekem sajnos nincs ilyen adat a reporton.
deee. szegényem szenved is, de már jövő 7 vasárnap megyünk, Ádi iszonyat sokat fejlődött, hihetetlen. képzeljétek a 3 órás evésről, 5 órás evésre váltottunk. olyan sok mesélni valóm van, Ádi nagyon husi, lilára "harapta" a kezemet, még nincs kint a foga, de annyira durván csíp, vagy mit csinál.
Adali szurkolok holnap talizol KisEndrével. :-) Csinita jobbulást a piciknek és elnézést a többiektől, majd megpróbálok visszaolvasni.
Puszi Mindenkinek
További ajánlott fórumok:
- Igaz, hogy a reggeli rosszullétek jobban kínoznak ha lányt vársz? Olyan kismamák válaszára vagyok kíváncsi akik megtapasztalták mind2-őt.
- Szoptatós kismama vagyok, mit tudnék főzni ami hamar elkészül & nem kell sokat ott állni?
- 5+4 kismama vagyok
- Mit tehetnék, hogy ne vizesedjen a bokám? 30, lassan 31 hetes kismama vagyok. :)
- Ki hogyan viselte a terhességet? A végefelé vagyok, 26 hetes kismama vagyok és nehezen telnek már a napok, más is így volt vele?
- Munkahelyen hogyan jelentsem be, hogy kismama vagyok?