Kikészít a fölöttem lakó szomszéd... (beszélgetés)
A másik falon lévő szomszédban férj néha megölőst játszott feleséggel. :((((
Olyankor kiabált az asszony: Segítség!!! Megöl!!!
Na, becsengettem, s megkérdeztem, mit hívjak? Mentőt, vagy rendőrt??? Vagy a tűzoltókat is?
Nagggyon csúnyán nézett rám a brutál férj, de legalább akkor nem csinálta a balhét, amikor tudta, hogy otthon vagyok. Mindig lehajtja a fejét, ha összefutunk, szerintem szégyelli magát.
Hadd szokják!!!
Mit szerettek? ( Hátha irigykedhetek a szomszédra.)
Addig is tehettek a falnak állítva 1-2 hangszórót, legyen ideje megszokni a decibelt.:)))
Valami tuti idegesítő zajjal, zenével megáldhatjátok őket ti is!
Nálunk is vannak problémák. Ikerházban lakunk és a szomszédunk kicsit süket. Ebből kifolyólag hangosan hallgatja a tévét. De sebaj. Ha egyszer Babánk lesz, akkor az ő szobájával érintkező szobába rakjuk a gyerekszobát és ott fog bömbölni neki:-)
Tudom,nagyon gonoszak vagyunk, de jól esik:-)
Menj fel, csengess be, fuss el, vagy kívánj neki kellemes karácsonyt!
Vagy vigyél egy kellemes rock CD-t, s kérd meg hogy jó hangosan tegye be, mert azt szívesebben hallgatod, mint a "CSEND HANGJAIT".:))
Ha ő pofátlan, lehetsz te is.
én 25 évig egy BP.közeli kisváros gyönyörű részén laktam kertes házban.Aztán beköltöztem a fővárosba, társasházba, és azóta is verem a fejem a falba, miért jutott eszembe ilyen baromság.
Százszor inkbb kelek reggel arra, hogy a szomszéd gördeszkázik az unokáival, mintsem azt szagoljam, mit főzött a szomszéd, mert átjön a szellőzőn, mekkorát pukkant, böfög, ordibál, vagy csak lehúzza a klotyót.
Szóval eladó a lakásom :))
Sziasztok!
Karácsonykor is sikerült futkosniuk a szomszédoknak. Egyszerűen elviselhetetlenek :(
halihó!
Ez a köcsög egésznap szaladgált még ilyenkor se lehet pihenni :( grrrrrrrr
Szia!
Szerintem jobb egy kertes ház. Mert nem mindegy, hogy a szomszédba flexelnek vagy a fejed felett és rezeg az egész ház.
Sziasztok !
Szerintem ez a probléma nem csak a Társasházakra jellemző. A kertes házban vagy a telken ugyanúgy ugat a kutya az ablakod alatt, kukorékol a kakas vagy éppen akkor flexelnek, fát vágnak, piknikeznek, motoroznak,unokáznak mikor pihenni szeretnél. Itt ráadásul nem is egy szomszédról lehet szó, aki feletted, melletted vagy alattad lakik. Nálunk a telken mindig így van. Délelőtt munka, ebéd után pihi lenne és akkor valamelyik belekezd vagy többen is... Ha szólnánk, mindenkivel haragba kerülnénk. Idén a sláger a szomszéd unokának vett akkumulátoros kisautó volt, amivel telekhosszban és a telek előtt keresztben az úton poroszkált a gyermek, peckesen ülve ahelyett, hogy valami értelmes játékot kapott volna. Emellett még a szülő kiséri és "arra ne menj, fodulj stb.stb. " Alig vártuk, hogy lemerüljön az aksi : ))) A szomszéd meg olyan, hogy ha meglátja, hogy a kertben vagy és olyan a kedve, el nem ereszt dolgodra. Egyébként kedvelem ;)))
További ajánlott fórumok:
- Feleség a szomszéddal
- Neveljük-e, nevelhetjüke-e a szomszéd gyerekét, unokáját?
- Dohányoztatok valaha lépcsőházban? Tiltja-e szerintetek ezt valami törvény? Mert pár szomszéd már az agyamra megy..
- A fölöttünk lakó szomszéd éjjel-nappal dübög, futtatja a a szobában a kutyáját, és a gyereke is tigrisbukfenceket hány a fejünk fölött.
- Panelban lakóktól kérdezem, nem zavaró, hogy olyan közel vannak a szomszédok? Picit félek, családiból panelba megyünk.
- Segítsetek, megőrjít a szomszéd lakó!