Kikészít a fölöttem lakó szomszéd... (beszélgetés)
Én még arra vagyok kíváncsi, hogy mikor velük valamire azzal, hogy a fürdőszobánkat meddig áztatják? Nem csöpög a viz de állandóan penészes és nedves a mennyezet! A közös képviselőnk is látta szerinte is ázunk a dolognak itt vége is lett!
De, nem adom fel!
szia
Ezzel én is így vagyok, most is csend van, de lehet, hogy csak nincsenek itthon.
Szia!
Nálunk szólt az "ő " fölötti szomszéd is nekik, így azóta nem vészes :)
Hallllllooooooooooooo
Mindenkinek csendben vannak a szomszédai?
szerintem tuti nem :)
Neked is jó fajta szomszédaid vannak.
Képzeljétek!!!!!
Szilveszter este hallom vita megy alattunk.Nő sír pasi lekurvázza meg osztja neki a hülyeséget, nő még jobban sír...............már azon filóztam felhívom, hogy kell-e segítség vagy ilyesmi.
Átugrok szomszédhoz, hogy ha esetleg baj van jön-e?
Mivel ő rendőr (de mivel nem volt szolgálatban plusz ivott is már, nem intézkedhet) figyelmeztet, hogy kár családi dologba avatkozni, mert ha kibékülnek mi leszünk a hibásak.
Elgondolkodtam.........vártam mi lesz.
Azért kicsit kiakadtam, hogy a nőt a saját lakásában lekurvázza a pasija akit nyár óta ismer.......na mindegy.Én kidobtam volna tuti.
Szóval eltelt kb. 1,5 óra és hallom megint mi megy????????Nagyba megy a nemi élet........na ezt nevezem.
Szerintetek normálisak az emberek?????????????
tudom, igazad van
De én itt dühöngöm ki magam. Egyszer már szóltunk lekakilt bennünket :(
Sziasztok!
Fölöttem már megy a csattogás :(((((((((((((((( korán reggel óta.
Ajjjajajjjjjajjjajjj!!!!
Hány éves a kedves szomszéd?
lassan lelépek, mert mennem kell férjemért.
sziasztok mindenkinek és üdv a szomszédoknak :-)
Én most HOOLIGANS-t hallgattatok a szomszédokkal. Haladjanak csak ők is a korral.:))
A Nickelback nagy kedvenc itt is, s a My Chemical Romance...
De bármi jöhet, amit szeretek.
ezekért azért nem irigyellek. nagy lélekjelenlét kell hozzá.
míg mi panellban laktunk, én is küzdöttem a szomszédokkal. volt olyan, hogy a mellettünk lakó pénteken 9kor kezdett porszívozni. én meg a lostot akartam nézni. hát átmentem és szóltam neki. erre közli, hogy ilyenkor ér rá.
a felettünk lakótól meg egyszer ütemes dobogás hallattszott le. felmentem, kinyították és kiderült, hoyg a csaj steppelt. mindez szintén éjszaka pénteken. a szombati ducduc zenéjükről ne is beszéljek. szerencsére őket nem kellett sokáig elviselni, mert elköltöztünk:-)
További ajánlott fórumok:
- Feleség a szomszéddal
- Neveljük-e, nevelhetjüke-e a szomszéd gyerekét, unokáját?
- Dohányoztatok valaha lépcsőházban? Tiltja-e szerintetek ezt valami törvény? Mert pár szomszéd már az agyamra megy..
- A fölöttünk lakó szomszéd éjjel-nappal dübög, futtatja a a szobában a kutyáját, és a gyereke is tigrisbukfenceket hány a fejünk fölött.
- Panelban lakóktól kérdezem, nem zavaró, hogy olyan közel vannak a szomszédok? Picit félek, családiból panelba megyünk.
- Segítsetek, megőrjít a szomszéd lakó!