Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Kedvenc idézetek fórum

Kedvenc idézetek (beszélgetés)

55603. bd8f0b56fe
2017. aug. 14. 06:34
Nem vagyok gengszter, és soha nem is voltam. Nem vagyok tolvaj, aki elcsórja a pénztárcádat. Nem vagyok olyan fickó sem, aki feltöri a kocsid. Nem vagyok jóban olyan emberekkel, akik lopnak és másokat bántanak. Én csak egy tesó vagyok, aki ezek ellen küzd.
2017. aug. 13. 16:33
Nő vagy, lehetsz szerelmes, de ésszel! Ha nem akar téged, hagyd. Ne érdekeljen, majd lesz más, aki az ajtód előtt fog toporzékolni, csak hogy végre észrevedd már. Olyasvalaki, aki minden követ megmozgat majd, hogy a közeledbe férkőzzön sőt még a sziklákat is odébb görgeti miattad. És tudod mit? Ne is érd be ennél kevesebbel, neki pedig add vissza a lehetőséget és hagyd, hogy megszerezzen.
2017. aug. 13. 16:20

Aki igazán Téged akar, testestül, lelkestül, mindenestül, hibáiddal és hiányosságaiddal együtt, az várni fog rád. Várni, akár éveket.

Kitartó lesz és nem az érdeket nézi. Aki téged akar majd és egy életre, annak az embernek nem számít a tér, az idő, a hely.

Nem fog neki számítani, hogy csak öt percet kaphat, Ő annak is örülni fog, még akkor is ha órákat kell érte utazni, még akkor is, ha tudja, hogy meg sem csókolhat. Igen. Ezt nevezik kitartásnak és őszinte szerelemnek.

Viszont, aki azt mondja neked, hogy "nem éri meg..",

"túl messze vagy" ..attól az embertől ne várj túl sokat, mert nem Téged akar, csak maximum a testedet. Persze ez nem feltétlen rossz.. ha ugyanazt a semmit érezitek egymás iránt. Tehát attól függ mi az amire vágyunk mi emberek.

De az Élet ilyen- nem vagyunk egyformák- szerencsére.

2017. aug. 13. 16:19

Az élet nem mindig azokat az embereket sodorja utadba, akikkel találkozni szeretnél. Akikkel a találkozás öröm. Olyan emberek is az életedbe lépnek néha, akiknek jelen kell lenniük hosszabb-rövidebb ideig...akikkel a találkozást nem kerülheted el...Azért jöttek, hogy segítsenek, hogy megbántsanak, hogy elhagyjanak, hogy szeressenek, hogy erősítsenek...és akik így, akár örömöt, akár fájdalmat hoztak életedbe, segítőid voltak, hogy eljuss oda, ahol most vagy, hogy haladhass utadon.

Perceptive Artista

2017. aug. 13. 16:13
Van akiről ezerszer lemondasz, de mindig visszakerül a képbe. Az évek peregnek, az emlékek megfakulnak, de egy valamit sosem tudsz elfelejteni. Azt, hogy mennyire boldoggá tett. Sok minden elmúlik, többek között a harag is, amivel szétváltatok, elmúlik az is, hogy azt hiszed, hogy örökké tarthat, elmúlik minden, csak az nem, hogy te hogyan érezted vele magad. Bízol az életben annyira, hogy tudod idővel jönni fog más, hogy idővel, ha hasonló ember sétál el előtted az utcán nem érzed azt, hogy a szíved összeszorul és szétgyilkol. Reménykedsz, hogy idővel más mosolya sem fog ráemlékeztetni, mert továbblépsz. Majd felbukkan. Visszajön, mert talán ő a sorsod. Az évek hirtelen feledésbe merülnek, mert te ugyanúgy érzed magad, mint akkor, amikor először magával ragadott. És ekkor beléd hasít a tény, hogy képtelen vagy felejteni. Bármennyire is szeretnéd azt az embert, aki hozzád tartozik képtelen leszel elengedni, így hát megtanulsz majd engedni a sorsnak.
55598. cicaaa65
2017. aug. 13. 08:50

"Csak körül kell nézni. A természet békéje,

a csillagok harmóniája, a világrend,

a lélek legbelső csendje, tisztasága

mind arról beszél,

hogy a zavart egyedül az ember teremti."

Hamvas Béla

55597. turkkati
2017. aug. 13. 07:38

Idővel rájössz, hogy két lelkiismereted van. Az egyik, amit beléd nevelt a világ: ez a másoknak való megfelelés érzése. És a másik: a saját lelkiismereted, amely sohasem bán meg olyan dolgokat, amiket nem kell megbánnod. Még ha mindenki elítél érte, akkor se.

Müller Péter

55596. bd8f0b56fe
2017. aug. 13. 06:22

Ha valaki elment, ne hívd többé vissza,

A megsárgult emlék nem lesz többé tiszta.

Ha valaki elment, és el tudott menni,

Nehezen akarva, de el kell feledni.

55595. e4b8a8b24f
2017. aug. 12. 10:29

Abból élünk,amit kapunk,de úgy élünk,ahogy adunk.

(Winston Churchill)

55594. cicaaa65
2017. aug. 12. 06:09

"Bármennyi dolgod legyen is, mindig legyen időd, hogy csendben leülj, és elnézd, hogyan billeg a szélben a falevél."

Elizabeth Lawrence

55593. bd8f0b56fe
2017. aug. 12. 05:37
Semmi sem félelmetesebb a kételkedésnél. A kételkedés embereket választ el. Olyan méreg, ami barátságokat porlaszt szét és kellemes kapcsolatokat darabol fel. Olyan tüske, ami irritál és sebez; olyan fegyver, ami öl.
55592. Kajati
2017. aug. 11. 14:58

Kívánok neked: mosolyokat, amikor bánatos vagy.

Szivárványt, hogy felhőkben járhass.

Nevetést, ami ajkad simogatja.

Gyengéd ölelést, barátokat, akik felvidítanak

Türelmet, hogy a világot elfogadd,

és szeretetet, hogy megoszthasd másokkal..."

55591. Kajati
2017. aug. 11. 14:57
Van a szerelem... A szerelem, amely nem évszakfüggő. Nem tavasszal érkezik, hanem egy találkozással. Akkor, amikor találkozol azzal, akivel minden együtt töltött pillanat csoda. Olyan csoda, amit sok ember talán soha nem él át. A csoda, hogy ott ülsz mellette, hogy foghatod a kezét, hogy rád mosolyog, igen, neked adja mosolyát.
55590. e4b8a8b24f
2017. aug. 11. 11:32

Mert nincs határa semminek,

a van,nincs fojtva ölelik

egymást;-ha dobban a szíved,

mindig meg is hal egy kicsit.

A van,a nincs két végű hinta,

és lengő hinta minden itt:

-ez mélybe dönt,szállni tanítva,

az zuhantat,míg felröpít.

Ha öröm hív-már vár a kín,

-a hinta egyre fel le száll,

ha égben vagy,lenn pokol int,

s ha mélyben-fentről fénysugár.

Váci Mihály

55589. bd8f0b56fe
2017. aug. 11. 09:20

Az életben minden csata azt a célt szolgálja, hogy tanuljunk belőle valamit, még az is, amelyiket elveszítjük.

Paulo Coelho

55588. Cilumiluci
2017. aug. 11. 08:01

"Az öröm múlékony - mégis szerves része az életünknek -, és nagyon fontos, hogy megéljük minden percét."

Koncz Zsuzsa

55587. cicaaa65
2017. aug. 11. 05:44

"Ne azt add nekem, amit kívánok, hanem azt, amire szükségem van!"

Antoine de Saint-Exupéry

55586. Cilumiluci (válaszként erre: 55585. - Cilumiluci)
2017. aug. 10. 19:11
bocsi
55585. Cilumiluci
2017. aug. 10. 19:11

"Az életről tudom, hogy véges, de akadnak pillanatai, melyek felérnek az örökkévalósággal."

(Vavyan Fable)

55584. bd8f0b56fe
2017. aug. 10. 05:26
Az embert nem a fájdalmak ölik meg, hanem a remények, amelyekben csalódott.
55583. Cilumiluci
2017. aug. 9. 21:21

"Az életről tudom, hogy véges, de akadnak pillanatai, melyek felérnek az örökkévalósággal."

(Vavyan Fable)

55582. Kajati
2017. aug. 9. 19:33

"A bizalom olyan luxus, amiért mindig túl drágán kell fizetni."

Jennifer Lauck

55581. e4b8a8b24f
2017. aug. 9. 14:14
"Az élményekben boldogságot nem feltétlen,de a boldogságban élményeket mindig talál az ember."
55580. Pipi57
2017. aug. 9. 14:13

" Az okoknak és következményeknek végtelen száma és változata van. Minden hat mindenre.

Az univerzumban, amikor egy dolog változik, minden változik.

Innen származik az embernek az a nagyszerű hatalma, hogy önmagát megváltoztatva megváltoztatja a világot. "

#NisargadattaMaharaj

55579. Pipi57
2017. aug. 9. 14:13

Keresni, várni, semmit sem akarni,

szeretni, vágyni, egyedül maradni.

Nézni a világot becsukott szemekkel,

látni azt, amit még nem látott meg ember,

gyönyörködni titkos, mély harmóniákban,

emlékezni arra, mit sohasem láttam.

Szeretni, imádni a szent tisztaságot,

a szelet, a felhőt, a havat, az álmot.

Tenni a helyeset, nem kis öröm pénzért,

nem a túlvilági örök üdvösségért.

Tudni, hogy nincsen cél, tudni, hogy nincs Isten,

félni, hogy talán még igazság sincsen,

tudni: az ész rövid, az akarat gyenge,

hogy rá vagyok bízva a vak véletlenre.

És makacs reménnyel mégis, mégis hinni,

hogy amit csinálok, az nem lehet semmi.

És örülni tudni a nagy megnyugvásnak,

a fájdalmat, örömet gyógyító halálnak.

#TellerEde #Verscímnélkül (A tudós és világa)

55578. Pipi57 (válaszként erre: 55577. - E4b8a8b24f)
2017. aug. 9. 14:12
Is-is:)
55577. e4b8a8b24f
2017. aug. 9. 14:07
"Nem az a fontos,ami velünk,hanem az,ami bennünk történik."
55576. e4b8a8b24f (válaszként erre: 55575. - Pipi57)
2017. aug. 9. 14:05
:)
55575. Pipi57
2017. aug. 9. 14:04

"Tudod, én már nagyon meggondolom. Az igeneket is és a nemeket is. Nem a fejemmel, a szívemmel gondolom meg. Már nem ugrok sem füttyre sem tapsra, a magam mértéke szerint haladok. Néha előre szaladok, máskor lelassítok és félreállok. Megválogatom, kire hallgatok. Ha sírnom kell, sírok, ha nevetnem kell, nevetek. Az útitársakat elengedem, a titkokat megtartom. Ha ideje van, felteszem a kérdéseket. Ha ideje van, kimondom a válaszokat. Igen. Nem."

(Gurabi Márta Eszter)

55574. Pipi57
2017. aug. 9. 14:03

"Életed során szív és ész rengeteg csatát vív. Az eszed mindig tudja mi volna a jó, mi lenne a helyes, ám a szíved minduntalan más utakon jár. Az ész mérlegel, értékel, viszont szeretni csakis szívvel lehetséges. Míg az ész mindig a könnyebb utat választja, a biztonságot, a járhatót, addig szíved kanyargós, akadályokkal teli utakra kalauzol. Bármily veszedelmes is, a kettő közül nem mindig választhatod a könnyebb utat, mert bár legyen az az út biztos, sosem fogja megadni azt a boldogságot, ahová szívedet követve jutnál el."

Golden Dawn

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook