Katonafeleségek (beszélgetés)
Gyöme: Tesódnak mennek a drukkok!! Nagyon jó lenne, ha jó hírekkel térhetnél vissza! Őszintén, szívből remélem, hogy így lesz!!!
Neked Evi pedig hajnalig tartó traccsolást kívánok:)))
Eddig még semmi:((( de még jöhet:DD
reggel hatkor indul a vonatom,megyek vizsgázni:DD
Azt se bánnám,ha le se kéne feküdni addig,úgy mennék:)) Mert szokásunk az ilyen reggelig tartó beszélgetés:DD utána meg mindenkinek munka...szóval nagyon várom.............:$
de nem leszek telhetetlen,ha csak ennyi jutott már az is jó,legalább azt tudom,hogy minden rendben van
Drukkolás van.:)
Akkor most örülünk?:)
Na, látod, mondtam én, hogy minden rendben lesz!
Én is tudtam ma délután néhány percet beszélgetni a kedvessel, ma este már nem lesz, mert szolgálatban van.
ÍRTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT:))
de mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne....hogy na megjöttem:))
De sajnos már ment is el,mert csinál valaki vmi olasz kaját nekik,és mennek enni,mert már régóta nem evett főtt kaját:)
de elvileg este még jön vissza,hát remélem...:DDD
szóval most nagy a happynesssssssssssssssssss
Üzenőfal:
Mit tudtok róla?
???
Megvan a két komolyabban sérült katona neve,és egyik se Ő:))))))))))
Örülök,de valahogy mégsem az igazi,addig ameddig Ő nem ír:((
EGy unokatestvére van fent. De ahogy elmondta,nem igazán tartja a kapcsolatot a családjával. Mert az apukája nem díjazta,hogy ezt a hivatást választotta. Szóval az ő szavait idézve,neki a társai a családja,mert ők egymás mellett vannak jóban rosszban,és rájuk jobban számíthat. Szóval az az igazság,hogy szerintem én többet tudok róla,mint az unokatestvére.
Nekem ez már a második hét...:((
És esetleg a családjából valaki nincs fent fb-n?
Enyém kedves meg tegnap este be sem jelentkezett, biztos kint voltak... Már lassan egy hete, hogy csak két mondatokat beszélünk, vagy annyit sem... Annyira unom már! Nagyon várom a végét!
Ma megyek előhívatni a képeket a szülinapi ajándék albumhoz, jó sűrű napunk lesz!
már írtam Tálasnak,hátha......
fb-on az a nehéz,hogy az ismerősei fele katona,és nem tudom kivel szolgál kint,kivel otthon,és ki van most is ott egyáltalán,ki nincs.Szóval fogalmam sincs kinek tudnék irni.
Gratula a vizsgádhoz!!! Ügyi vagy!
A helyedben én is megmozgatnék minden követ, hogy tudjam, jól van -e! Ráadásul ő ugye harcoló alakulatnál szolgál, ott sokszoros a rizikó. Keresd meg az ismerőst, és kérj segítséget, hátha kiderül valami! Drukkolok!