Katonafeleségek (beszélgetés)
Szia!
Igen...::(( próbáltam...keresni másik fiút,és érted az volt a szar,hogy mondott egy bókot,vagy valamit,és mindig az jutott eszembe,hogy Ő sokkal szebbet mond. Meg hogy most mit szólna hozzá,ha látná:S
Van erre is ötlet, de hidd el, először a szívedre kell hallgatni.
Ha feladnád, egy másik férfi mellett eszedbe jutna-e Ő? Mert ha igen, akkor mit keresnél egy másik mellett?
Evi gratulálok a vizsgádhoz :)
És mindent meg kell próbálni,hátha tudna segíteni :)
oh nahát:$ akkor nem is érzem olyan kis lükének magam.:)))
Most azon gondolkodtam,hogy kéne megtudni a tutit. mert csak hozzátartozóknak adnak ki neveket nem?? Hogy én most hiába keresem meg őket,elhajtanak a picsuba. Viszont azon törtem a kis buksim,hogy ismerem Tálas Pétert(nem tudom ismeritek-e biztonságpolitikai szakértő)és lehet megkérdezem tőle,hogy ő nem tudna e kideríteni valamit,hogy elmondom a nevét,és kérdezzen már utána,hogy jól van-e. Mert ő csak ismer valakit,aki ismer valakit:DD Mert ok,hogy csak két nap telt el,de öregedtem 10évet minimum:(
DEEEEEEEEEEEEEE sikerült a vizsgám:DD
Megértem, és a legfontosabb tényleg az, hogy tudd, hogy jól van! Tényleg nem akartalak megbántani, csak rosszul értelmeztem, amit írtál, az jött le, ezek szerint tévesen, hogy hiába kérdezed, nem árul el semmi ilyesmit. Ha tudod hol van és tudod a nevét, esetleg próbáld meg külföldi fórumokon megtalálni az ottani alakulatban szolgálókat, vagy hozzátartozóikat, vagy ha fent van a facebookon, akkor az ismerősei közt keresni egy kollégáját.
Szörnyen rossz dolog a bizonytalanság, de biztosan rendben van vele minden! Nem jelentkezett még?
Egyébként ne hidd, hogy egyedül vagy, én is a neten ismertem meg a páromat, és én sem kerestem egyenruhás pasit. Két hónap levelezés, chatelés és telefonálás után már úgy érkeztünk az első randira, hogy fülig egymásba voltunk esve:)
igen,ott. meg azt is tudom,hgoy Herat,ahol most a támadás volt,és olasz.
nézd,ezt igy őszintén megmondva,meg sem kérdeztem tőle,hogy milyen rangfokozattal rendelkezik. Mert mondta,hogy nem szeret a munkáról beszélni,igy nem kérdeztem.mert eddig úgy nem ütközött ki,hogy olyan rohadt fontos lenne tudnom. De lehet mégse bizik meg annyira bennem,ki tudja...nem tudom,de attól én még aggódok. Sajnos ez van
Szép jó reggelt Mindenkinek!
Futottam egy gyors kört,de még mindig semmi konkrét hír:(
Csak,hogy egy tüzérségi kapitány sérült meg.
A legviccesebb,hogy én azt se tudom,hogy milyen rangja van:((Mert mindig mondja,hogy nem lehet erről beszélni,így nem is kérdezgettem. Annyit tudok,hogy Special Forces-ba van,ez tuti. A kettő kizárja egymást???
Jaaj,de arik vagytok:))))
Már nem is vagyok annyira ideges,jobbak vagytok,mint egy terápia:))
vagy ez egy terápiás csoport?:DD
Kitartás biztos fog jelentkezni amint tud :)
Üdv köztünk! :)
oh köszi...hát igen,sejtettem,hogy mikor lerobbantották a fél bázist,akkor nem az lesz az első dolga,hogy facebookozzon:))
annyira nem vagyok benne a szakzsargonban,mert nem igazán beszélünk erről,mert hát ugye nem igazán lehet+amúgy se szereti,ha erről kérdezem. Csak az a baj,hogy nálam ez szakmai ártalom:) MIlliárd kérdésem van....
Szerintem engem a sors direkt hozott ilyen helyzetbe,mert mindig minden nehézség elől megfutamodtam,mindig a könnyebbik utat választottam. De őt nem tudom elengedni bárhogy is igyekszem:((
Akkor nálatok most happyness van;))
Ti amúgy hol laktok?
igen..köszi:))még könnyes lett a szemem,ahogy olvastam a soraid.
sőt még le is baszna,hogy én itt aggódom tanulás helyett.
Párod mikor jön haza??Meddig kell egyedül lenned?
OH nagyon nagyon tündér vagy!!
Most olyan boldog vagyok,hogy Rátok találtam...de tényleg:))
Valahogy érzem,hogy kb le se kell írnom,tudjátok mit érzek....és a legszebb az egészben,hogy holnap vizsgázok,és ma kezdtem(volna)tanulni,de mikor megláttam ezt a hírt,valahogy nem ezek voltak az első számú gondolataim..:(( Szóval még a vizsga miatt is parázhatok...de ahogy ő szokta mondani,always look on the bride side of life
szóval a vizsga is sikerülni fog,és ő is remélem hamarosan jelentkezik:))
Hát igen,ez a jó tanács,hogy hallgassak a saját érzéseimre. Csak az a kegyetlen igazság,hogy még én magam se tudom mit is akarok igazából. Mert a szívem azt mondja,hogy várjam meg,de az eszem meg azt súgja,hogy ugyan már,ne légy bolond...és így szépen viszálykodnak egymással:))
De valahogy megmagyarázhatatlan számomra ez az egész. Tiszta kis bolondnak érzem magam emiatt...mert,ha én olvasnék ilyen sztorit,hogy valaki igazából nem is ismer valakit,csak a netről,elmosolyodnék,és azt gondolnám,hogy ez nem lehet igaz,ez az egész hamis. De Ő,jött látott győzött....Szerintem az a másság,amit ők átélnek,az a másféle gondolkodásmód fogott meg benne. mert azért az vitathatatlan,hogy a katonák valahogy máshogy látják a világot. Ők mást élnek meg. Én már csak abból indulok ki,amit ő mondott nekem. Én még sose találkoztam olyan emberrel,mint ő,és ez a másság valahogy lebilincselő
Sziasztok Lányok!
Üdv köztünk:)
Evi: Ha rám hallgatsz, ne hallgass senkire, csak magadra!!! Érzelmi ügyekben mindenkinek meg kell találnia a saját útját és katonát szeretni egyébként is egy nagyon kemény próbatétel. Az én párom olyankor is sokat van távol, mikor épp itthon van Magyarországon, de én választottam és tisztában voltam vele, mit vállalok! Én ezzel együtt is szeretem őt. Két éve vagyunk egy pár, van egy közös babánk és együtt neveljük az én gyerekeimet is. Ő most Afganisztánban van, és azokkal szolgált együtt, akik két hete meghaltak a balesetben...átérzem az aggodalmadat, tudom, milyen az, mikor görcsbe rándul az ember gyomra a híreket látva!
Cipruson ugye vannak a törökök görögök, és járőröznek, hogy ne legyen gond, a két nép között. Semmi extra. RÉgen volt több gond, ha utána olvasol, de ma már csitultak a kedély állapotok. Max, amikor a felszedett aknákat viszik robbantani, és mikor ő kisérte az autókat, hát én öregedtem pár évet az tuti. Ja van vadász idény is, és figyelni kell, hogy mindenki jó helyen vadászik e. stb. De ott tényleg a nyugalom szigete!
Beszélgetéseket amikor van rá lehetőség ki kell használni. Nagyot tud valóban dobni akár még 20 perc is.