Káposztaleves diéta (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Káposztaleves diéta
én csak 3-4 kilót szeretnék leadni de béna vagyok....ma is este rontottam el mindent..
Mennyit tekersz a szobabicajon időben?
Üdv minden Fórumozótársnak!
Hétfőn elkezdetem a káposztaleves "nassolását" immáron 3. alkalommal, persze köztük minimum egy hetes szünetekkel. Bánom, hogy az első diétát megelőzően nem mértem meg a súlyom, de amit korábban mértem az 94 kg-volt. Jelenleg 73 kg vagyok, mellette be kell vallanom, hogy napi szinten rászoktam a sportolásra, hol futok, Rékára tornázom, vagy csak magamtól csinálok gyakorlatokat egy-egy film nézése közben, amit legjobban szeretek a szobakerékpár (bár sajna ez legkevésbé formálja az én problémás részeim - körte típus vagyok).
A diétát nem az itteni cikk szerint csináltam/csinálom. Az 5. napon a leves mellett 6 szem paradicsomot és 20 dkg párolt csirkemellet/halat eszem. A 6. nap 2-3 szelet cs.mell és saláta+leves, 7.-en leves valamint főtt barnarizs, zöldség és gyümölcs.
A lényeg az elhatározás, tudom ez olyan elcsépelt, de komolyan mondom, majd 20 kg-ot adtam le 4 hónap alatt. Akik régen láttak mind csodálkoznak és azt kérdezik valami nagy szerelem hozta e ezeket a minuszokat. :)
Szóval nagyon sokat jelent, hogy fejben mennyire vagy elhatározott, pláne ha a családtagjaid kínálgatnak különféle finomságokkal és azt mondják, hogy már amit fogytál bőven elegendő. Soha ne engedd eltérítei magad a kiszemelt célodtól és ne álmodj túl sokat(pl.: 40 kg 5 hónap alatt).
Kívánok mindenkinek rengeteg kitartást és sok-sok minusz kilogrammokat :)
Szia! Ettem este sütit amit a családomnak készítettem...:-(
TE mennyiről kezded?Itt egyeztethetnénk hogy melyik nap mit lehet enni!Akkor ma újra belevágok,csinálhatnánk együtt!Sok sikert!
sziasztok!
en holnap kezdem megint , egyszer mar leadtam vele 5 nap alatt 4 kilot , es nem is jott vissza .
a valtozatossag kedveert nekiugrottam az atkinsnak , de a 3.napra mar nagyon rosszul ereztem magam :( izom es izuleti fajdalom, fulzugas erosodese , allando faradtsag ...borzalmas !!!
a kaposztatol viszont sokkal jobb lett a kozerzetem es energikusabb voltam . ma este kepes voltam meg atmenni boltba , es nekialltam fozni holnapra :) kicsit merges is lettem mert suritett paradicsomot elfelejtettem venni...
Dika- en is reggelire gyumolcs , neha egy kis natur joghurttal megontozve , ebedre leves ,delutan -este leves , esetleg elragcsaltam meg egy kis zoldseget , gyumolcsot .
Kicsit utánna vissza kell fogni magad.
Be lehet tartani.Én reggelire gyümit ettem,és rengeteg levest bekajáltam 5-6 alkalommal naponta.
Szia,én pont 10 kg -al vagyok több.
A tegnapi napot elcsesztem,így ma újra nekifutok.Remélem sikerűlni fog.
Sok sikert mindenkinek!!!
Este írok hogy alakúlt a napom!
Sziasztok!
Ma van a 2.napom.Egy éve már végig csináltam 2hetet,6 kg ment le.Most is szeretnék ilyen eredményt elérni. 2hét után kis pihi és ismétlés.Remélem sikerül.
Sok minusz kilót mindenkinek.
Nekem is 0-ás a vércsoportom.....:-(
Editke TE mennyivel kezdted?
Sziasztok!
A szülés után még 8Kg maradt rajtam a kiindulási súlyomból. Az sem volt kevés 110 Kg. :( Bár a 180cm-hez nézve nem tűnök annyira kövérnek...
Így hogy a kisfiam már elmúlt 7 hónapos, így belekezdtem én is a diétába. :)
Ma már a 4. napot kezdtem! És már minusz 4,5 Kg-nál járok úgy, hogy persze ma reggel meg is jött. :( Úgy hogy ez nem teljesen hivatalos súly.De megírom, hogy mi lett a vége. :)
Viszont centikben is mérhető a változás. :) Ja és nem csak a hasamon! (mell: -2,5 cm, derék: -4 cm, csípő: -2,5 cm, a combomból csak 1 cm ment le, de még van egy pár napom. :) )
Nekem a legnagyobb kihívás amikor a férjem haza jön a munkából és leülünk együtt vacsorázni. Ő normális ételeket eszik. Furcsa módon nem vagyok hisztis, hogy nem ehetek normálisan.
Bevallom tegnap csatam egy kicsit, mert a párolt padlizsán mellé ettem egy kis párizsit, De nem ment volna le anélkül.
Ma ugye banánt ehetek, és minden falatot 15-20 szor megrágok, gondolom ez is kicsit átveri at agyamat. A levest is 15 percig eszem, úgy hogy leturmixoltam, de azon a pépen is csak nyammogok. A vizet is úgy iszom mintha nem lenne több kis apró kortyokban.
Nem állítom, hogy nem vagyok éhes folyamatosan. De sokkal kipihentebb lettem, nem vagyok fáradékony, főleg a kis örökmozgó mellett. :)
Kitartást mindenkinek!!!
Sziasztok!
Holnap kezdeném a diétát!Valaki velem tart????
Sziasztok!
Én ma kezdtem el,kíváncsi vagyok a tapasztalatokra!
Mínusz 10kg a cél.
Hajrá mindenkinek!!
Sziasztok!
Én is ma kezdtem el a kúrát, bár én másképp csináltam meg a levest. :P egy munkatársamtól hallottam, hogy káposztával lehet fogyni..
Egyszerű módon a levesbe káposztát, mirelit vegyeszöldséget tettem.. (karfiol, brokkoli, sárgarépa). Fűszereztem sóval, ételízesítővel, és fokhagymával:P nekem nagyon bejön:D remélem kitartó leszek és hogy használni fog. :P hogy ne legyen unalmas, többféleképpen fogom elkészíteni.
Sok sikert és kitartást mindenkinek.
Sziasztok!
Én most kezdtem másodjára a kúrát.Először simán lement 3 kiló sőt még az utána következő napokban is.Most a 3-dik napnál tartok a kisfiammal együtt csináljuk és megvagyunk elégedve vele!Kitartást kívánok mindenkinek az egésznek az a lényege hogy higgyünk is a sikerbe és ne csaljunk:)
Ne haragudj!
Én ezt egyáltalán nem bántásnak irtam...bár úgylátom annak vetted.
Én sem tartom be 100%ra...
ilyen korhelyleves szerűségre gondolok :D
monjuk tejföl helyett joghurt :S
Szia!
Hát nem tudom hogy savanyú káposztából milyen leves lenne...sztem nem túl finom :)
Nem hallottam hogy valaki abból csinálta volna...de próbáld ki! :)
Amúgy sima édes káposztából sem rossz izü!
sziasztok
savanyú kápiból nem lehet ezt a qúúrát csinálni?? :S
Örülök,hogy sikerélményed van a lement kilók miatt!
Gondolj bele milyen eredményt érnél el ha nem csalnál!
Hiszen csak egy hétről van szó...annyit féllábon is kibir az ember!
Én is főzöm itt a jobnál jobb kajákat a páromnak,de még csak bele se nyalok...
Ez a kúra egy nagyon jó önfejlesztő gyakorlat is egyben,hisz megtanit az önuralomra...gondolj bele...ha csalsz az azt jelenti hogy még saját magadnak sem tudsz parancsolni...sztem példaértékü lenne a kisfiad szemében is ha látná,hogy neki egy olyan anyukája van,aki erős és szavahihető...de ez csak az én véleményem! :)
A tegnapi napon este amikor a krumpievés rész volt....hát....komolyan mondom....életemben nem esett még ilyen jól krumpli vajjal...:)
Amúgy nem volt semmi baj,egész nap jól birtam...tegnap óta megszerettem a nyers karalábét...:)
Sztem életemben összesen nem ettem még ennyi zöldséget mint az utóbbi napokban! :)
És most mi lesz? Folytatod a kúrát vagy abbahagyod? Vagy igy érzésből nyomatod tovább?
Vettem egy akkora krumplit ami akkora mint a fél fejem!:)
Ma a zöldséges nap nem volt nehéz,bár a gyümölcs nap könnyebb volt egy picit! :)
Én nem mérekezek majd csak hétfőn,annyira nem érdekel hogy mennyi fog lemenni,ezt inkább egy jó kis méregtelenitő kúrának fogom fel.
Ha lemegy 3 kg a héten,annak is nagyon fogok örülni,de ha csak 0.1kg akkor is! :)
Igazándiból majd a közeljövőben egy 15 napos léböjtkúrát akarok tartani,amire ezt bemelegitésnek szánom!
A mai energialevezetésem a konyha kisúrolása meritette ki...mindent lesúroltam...elágettem ma vagy 1000kcal legalább! :)
Hogy ment a mai nap?
képzeld, már is lement egy kiló! igaz, én már több ,mint egy hónapja futni járok, és már fogytam 4 kilót, de az utóbbi egy-két hétben megállt. szóval ma már csinálom rendesen!
hát az utolsó kérdéredre nem tudok, mit írni, egyél akkorát, amekkora van. na ezt jól megmondtam, igaz?!:)
Szurkolok,ma már keményen nyomassad...:)
Reggel óta tele vagyok energiával...nagyon jól érzem magam!
Gyanús délután jógával fogom levezetni a felesleges energiákat,meg lehet futok is egy nagyot...
Egy olyan kérdésem lenne,a nagy héjában sült krumpli az mit takar magában?
Mindenkinek más a nagy...:)
További ajánlott fórumok:
- Használ a káposztaleves-kapszula?
- A fogyókúrás káposztaleves milyen káposztából készül?
- Gastroyal káposztaleves diéta
- Mi a véleményetek a káposztaleves kapszuláról, és a diétás turmix italokról? Hatásos?
- Tegnap óta megittam 6dl káposztalevet, tegnap 60 kg voltam, ma meg már csak 57..
- Káposztaleves diéta mellett Interherb vital káposztaleveskapszula