Kalóriabázissal fogyózók ide! :) (beszélgetés)
Ez maga a tejbegríz, plusz a kókusz!!!
Ha zabpelyhet leforrázol a tejjel, és így ízesíted, akkor legalább egészségesebb...(Szereti a fiam, nagy kókuszos, szokta kérni, így a zabpelyheset!)
Igen, véletlenül tettem szert rá, itt a faluban.
Az az alig 1 méter átmérőjű sima kicsi. Kellemesebb rajta a helyben járás, mert ugye nem kemény felületre érkezik le az ember. És elég hatékony, főleg hogy egy-egy oldallépéses sorozatot, vagy terpeszben lépegetést is lehet csinálni rajta.
Befér az ágyam alá. :-D
Keresem az ismétlést! Most én se láttam végig, mert telefonon hívtak.
Nálam a tegnapi másik fele.
Most az ivásra kell vhogy rávennem magam, mert olyan fáradt vagyok, hogy még ahhoz sincs erőm...
Mi lesz az ebéd felétek?
Nálunk tökfőzelék, halrúddal.
Ez csak hétköznap de. van?
Én csak este jutok Tv elé, de érdekelne az ilyen engem is.
Igen, ezt én is vallom.
Nem is szokásom szemrehányni magamat :), csak ma valahogy nyűgösen ébredtem.
Ami szintén nem szokásom.
És az ilyen hangulaton tudvalevőleg a mozgás segít. Úgyhogy előszedem az ágy alól a minitrambit, és bemelegítek a mai napra.
Nálam a kitartással nincs baj, "lesz.rom" üzzemmódban vagyok. :-)
Csinálom szépen, rendesen ês majd csak elindul...
Ha stresszelem magam miatta, akkor az egészségem látja káràt...
Én buzdítani elég jól tudok. Remélem.
Úgyhogy kitartás, hátha legalább meglazulnak kicsit a rajtunk levő zsírok, és ha visszabújunk az akktív bőrünkbe, akkor már sutty lemennek!
Nálam a januári 90 napos alatt is volt ilyen, de olyankor s tisztító viznap segített àtlendülni.
Most nem hiszem, hogy csinálok, ahhoz túl fáradt vagyok...szinte az izmaimban érzem. :-(
Igazából nekem most lenne időm, 2 hét és elindul a munka, akkor lényegesen kevesebb időm lesz. De ebben a melegben tényleg, nem úgy mozgunk, mint máskor.
Velem az a baj, hogy ilyenkor totál kétségbe esek, mert hogy jól eszek, mozgok is, és semmi. Na, ilyenkor kell kitartani! :)
Én meg nemhogy többet mozognék, inkább kevesebbet.
Pedig sokszor vagyok olyankor is ébren, amikor nincs nagy meleg! Úgyhogy csak lustaság...
Közben már a futós könyvet nézegetem, sőt az ágyban is maradt éjszakára.
Van valami abban a fekve szemhéj-emelgetésben...sz is kifáraszt, vagymi...
Tarts ki, nekem 2 hete odakötött a 74hez a mérleg nyelve.
Majd ha nem lesz ilyen meleg, könnyebben el fog indulni. :-)
Én néha nézem, de mindig fáj a szívem a kiesőkért!
És persze ide is befurakszik óhatatlanul a taktikázás, és az sem jó. Szenvednek ettől a jobb érzésű résztvevők is.
De a Viván a Valaha kövér voltam, az nagyon aranyos.
És imádom az Osmin gatyába ráz-t is, a dokun szokták adni, de most éppen nincs...
Jó reggelt!
Új nap, új remény:) 2 napja nem mozdul a mérleg, na ilyenkor nem szabad feladnom. A lényeg, hogy feljebb sem ment, tartom azt a szerény 1 kilót:D
Nem szoktátok nézni a Viasaton a Zsírégetőket? Én úgy szeretem azt a műsort.
Viszont ha darált mákot veszel, akkor a mélyhűtőben tartsd, mert hamar megavasodik. Csak úgy pár napra valót vegyél ki, hogy kéznél legyen.
A többi a mélyhűtőben akár hónapokig is eláll, már kipróbáltam.
Egyenlőre ez a legdúrvább nap.
Csukott ajtónál a tvt is túlharsogja a tamtam Sziget....holnap ki fogok borúlni. Előre látom, hogy olyan migrénem lesz a kialvatlanságtól, hogy vinnyogni fogok a melóhelyen. :-((((
Mintha aug 20 lenne!
További ajánlott fórumok:
- Kalória és szénhidrát számolással fogyózók beszélgessünk :)
- Újpesten élő fogyózók
- Együtt megcsináljuk! 2010. szeptemberétől fogyózók
- Mit egyen-igyon a mama, hogy a teje ne csak sok legyen de kalóriában gazdag is?
- Nagyon megterheltem a gyomrom ezzel a kalóriában gazdag zabkásával?
- Másnak sem működik a kalóriabázis oldal?